Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aledjo ήμουν Πυροβολικό 153 (την έλεγαν 15τρέχα..!) στο Αφάντου. Λίγα χιλιόμετρα μετά το Φαληράκι.

@It'sToasted μεγάλε μαζί σου...! Έτσι είναι γιατί στο κάτω κάτω της γραφής ακούω συνέχεια ότι αν το αντιμετωπίζεις έτσι δεν θα γνωρίσεις και τον έρωτα της ζωής σου. Εγώ λοιπόν που είμαι συνοδοιπόρος έχω να προσθέσω ότι ο έρωτας αν υφίσταται αυτό το πράγμα ως όρος είναι πολύ φλου... Γιατί ερωτεύεσαι συνήθως μια γκόμενα και κατασκευάζεις στο μυαλό σου μια εικόνα του πως είναι να είσαστε μαζί και διάφορα άλλα μελιστάλακτα αλλά ποτέ το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένεις και συνήθως τα πράγματα είναι πολύ πιο τραγικά. Και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι η γυναίκα είναι το πιο ανασφαλής ον του ζωικού βασιλείου.

Υ.Γ. Πάντως να ξέρεις ότι έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου ακόμη. Έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις μπροστά σου και πρόσεχε μην σου βγει σε κακό. Δεν θέλει και πολύ να γίνεις μισογύνης...!:mrgreen:

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν ημουν στην καλαματα ( καταγωγη μου) λεγαμε το εξης πετυχημενο οταν πέρναγε κανα μανουλομανουλο απροστατυετο

- Και μετά λέει γιατί κάνει σεισμούς στην Καλαμάτα :mrgreen:

Δημοσ.

Ότι κοιτάω κοιτάω - προσπαθώ διακριτικά αλλά μερικές φορές μου βγαίνει και ο σβέρκος με αυτά που βλέπω το παραδέχομαι xD - αλλά ούτε πειράζω ούτε φυσικά χουφτώνω.

Αυτοί που πειράζουν και χουφτώνουν κάργα στις μέρες μας δεν είναι ούτε οι άνδρες ούτε οι γυναίκες αλλά οι ΑΔΕΡΦΕΣ. Και όχι και τίποτε άλλο άμα ρίξεις κανένα μπινελίκι στην κουνιστή θα σου πει "αχου το βαρβάτο το αγόρι".............

Δημοσ.

@aledjo

Σε παρακαλώ aledjo βοήθησε και μένα να σου μοιάσω, να γίνω Γ@μικουλας αληταράς και μάγκας. Όλες να με παρακαλάνε και αν γουστάρω ναουμ και αν εχω και κέφια διαλέγω και κάποια. Να φοβούνται τα πεζοδρόμια και όλα τα θυλικά γιατι είμαι και πολυ ξερόλας και μεγάλος συμβουλάτορας και αν πετάξω την ατάκα το γκομενάκι θα χτυπιέται στα μωσαϊκά για την πάρτυ μου. Πως να το κάνουμε ρε παιδάκι μου δεν θέλω πια "μεταχειρισμένα"

Δημοσ.
@aledjo

Σε παρακαλώ aledjo βοήθησε και μένα να σου μοιάσω, να γίνω Γ@μικουλας αληταράς και μάγκας. Όλες να με παρακαλάνε και αν γουστάρω ναουμ και αν εχω και κέφια διαλέγω και κάποια. Να φοβούνται τα πεζοδρόμια και όλα τα θυλικά γιατι είμαι και πολυ ξερόλας και μεγάλος συμβουλάτορας και αν πετάξω την ατάκα το γκομενάκι θα χτυπιέται στα μωσαϊκά για την πάρτυ μου. Πως να το κάνουμε ρε παιδάκι μου δεν θέλω πια "μεταχειρισμένα"

υπαρχει λυση στο προβλημα σου! πηγενε σε κεινα τα μικρα "σπιτακια" να ανοιξει λιγο το ματι σου γιατι δε μπας καλα!

και μην κανεις ονειρα γιατι το εχω μονοπωλειο το ζητημα με τις γκομενες και δε θα αφησω κανεναν αλλον να μου τις παρει ολες!

οποτε η μονη λυση για σενα ειναι παλι τα "σπιτακια"....

Δημοσ.

Κάτι που είναι λίγο άσχετο αλλά συνδέεται με τα προηγούμενα.

Πιστεύω ότι εμείς φταίμε για την συμπεριφορά των γυναικών στον δρόμο(οι άντρες).Δηλαδή,όταν πολλοί είναι κάφροι πλέον και περνάει μια κούκλα με όλη την σημασία της λέξεως και φωνάζει ο πρωτόγονος από απέναντι "να σε βάλω στα 4 να σε σκίσω" ε τότε αυτή η κοπέλα θα σχηματίσει άλλη γνώμη για το καμμάκι.Όχι ότι αυτό θεωτείται καμμάκι βέβαια.

Εμένα μου την σπάει άλλο.Το καλοκαίρι παρέα με τις καλύγραμες κοπέλες εμφανίζονται και τα ΜΠΑΖΑ με τα πατσόκοιλα έξω και τα κολητά μπλουζάκια.

Και δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να τους πει "πως είσαι έτσι μωρή!!!"

Δεν λέω να τα χώνουμε στις "άσχημες" αλλά όπως υπάρχει το καμάκι έτσι να υπάρχει και το αντίθετο για αυτές που η κοιλιά του έχει πεταχτεί 10 εκατοστά πιο μπροστα από το κουμπί του τζιν και το μπλουζάκι τους μοιάζει να υποφέρει από το ξεχύλωμα στα κατώτερα μέρη του, και μου φέρνουν αναγούλα!

Αυτά,τα'πα και ηρέμησα.:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτοί που πειράζουν και χουφτώνουν κάργα στις μέρες μας δεν είναι ούτε οι άνδρες ούτε οι γυναίκες αλλά οι ΑΔΕΡΦΕΣ. Και όχι και τίποτε άλλο άμα ρίξεις κανένα μπινελίκι στην κουνιστή θα σου πει "αχου το βαρβάτο το αγόρι".............

τοτε μη διαβαζεις αλλο το topic αυτο, μη σε παρασειρουμε, μιλησεις σε καμια στο δρομο και σου πει "αχου το βαρβάτο το αγόρι"!

Εμένα μου την σπάει άλλο.Το καλοκαίρι παρέα με τις καλύγραμες κοπέλες εμφανίζονται και τα ΜΠΑΖΑ με τα πατσόκοιλα έξω και τα κολητά μπλουζάκια.

Δεν λέω να τα χώνουμε στις "άσχημες" αλλά όπως υπάρχει το καμάκι έτσι να υπάρχει και το αντίθετο για αυτές που η κοιλιά του έχει πεταχτεί 10 εκατοστά πιο μπροστα από το κουμπί του τζιν και το μπλουζάκι τους μοιάζει να υποφέρει από το ξεχύλωμα στα κατώτερα μέρη του, και μου φέρνουν αναγούλα!

εχεις δικιο. κι'ομως γινεται και αυτο που ζητας!

εγω και η παρεα μου αν καμια φορα βλεπουμε κανενα "θεομπαζο" που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι γκομενα, βαμμενη, με πατσοκοιλα ολα εξω και κουνιεται σαν λατερνα, τοτε εχει φει το βρισιμο τις ζωης της.....

απλος οι περισσοτεροι δε το κανουν γιατι δεν ασχολουνται με τα μπαζα.

εμεις ομως ασχολουμαστε γενικως με τις γυναικες!

Δημοσ.
Πολύ το κουράσατε και οι δυο σας με τον 1 άντρα τις 10 γυναίκες…..

Η xartial όπως και η κάθε xartial ψάχνει το λιμανάκι της, αυτή είναι η φύση της γυναίκας.

Φυσικά και γουστάρει τα κωλόπαιδα, αλλά πληγώνουν. Τι συζητάμε τώρα ιστοριούλες….ποια γυναίκα θα το παραδεχτεί ,ακόμη και ανώνυμα.

Αυτό το ξέρουμε φίλε εμείς. Στις γυναίκες όμως συμβαίνει?

τι εννοεις λιμανακι, δεν καταλαβαινω... νομιζω οτι εχεις μπερδεψει λιγο τις λεξεις και ψυλλιαζομαι οτι με το λιμανακι εννοεις εναν μπιππππ που να μου κανει ο,τι θελω... δεν εννοω αυτο και αν αυτο σας εδωσα να καταλαβετε, λαθος πραγματα εγραψα. οταν ειπα τι ανδρα θα ηθελα, δεν εννοουσα οτι αυτος θα ειναι ενας φλουφλης και μισος, εννοοουσα ολα αυτα που εγραψα που φυσικα ο καθενας τα ερμηνευει με τον τροπο του. αν προσεξες εγραψα οτι ολα αυτα που θελω απο καποιον ισχυουν και για μενα, δηλαδη δεν μπορεις να ζητας κατι απο καποιον και να μην δινεις. οπως θελω να προσπαθει να με καταλαβει σε καθε περιπτωση, το ιδιο οφειλω να κανω κι εγω γι αυτον. αν αυτο το θεωρεις λιμανακι, οκ, πασο, και δεν θεωρω οτι ειναι και κακο...

και btw προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω το οτιδηποτε. συζητηση κανουμε...

όχι ρε δεν είπε αυτό η κοπέλα.

Η ανάκριση συνεχίζεται....:)

Σας συμβαίνει ποτέ να γουστάρετε υπερβολικά έναν άντρα να τον βλέπετε σα θεό και μόλις τελος πάντων έρθετε κοντά να ''ξενερώνεις'', να τον απομυθοποιείς?

προσωπικα παλι δεν μου εχει τυχει αυτο, γιατι ποτε δεν θεωρησα εναν ανδρα "θεο", ολοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τα ελαττωματα μας. οτι εχει τυχει να εχω άλλη αποψη για καποιον και να καταλαβαινω άλλα πραγματα οταν τον γνωριζω καλυτερα, ναι μου εχει τυχει. αλλα αυτο ισχυει για ανδρες κ γυναικες!

Δημοσ.

Τωρα θα μας τα χωσω... Λετε οτι οτι οι γυναικες ειναι μυστηρια οντα και οτι γουσταρουν τους αλητες κτλ...

Αλλο τοσο μυστηριοι ημαστε εμεις που θελουμε να εχουμε διπλα μας μια γυναικα "απο σπιτι" και μας ελκυουν ή πηδαμε "ζωηρουλες"

Δημοσ.
Τωρα θα μας τα χωσω... Λετε οτι οτι οι γυναικες ειναι μυστηρια οντα και οτι γουσταρουν τους αλητες κτλ...

Αλλο τοσο μυστηριοι ημαστε εμεις που θελουμε να εχουμε διπλα μας μια γυναικα "απο σπιτι" και μας ελκυουν ή πηδαμε "ζωηρουλες"

δεν ειπε κανεις το αντιθετο!

αλλα σκεψου, ποιο ειναι πιο υποτιμητικο?

μια γυναικα να πηγενει με πολλους ή ενας αντρας με πολλες?

δες και τη περιπτωση κορκολη!

αν ενας αντρας "παει" με μικρουλες, ολοι τον βριζουν και τις μικρουλες θα τις πουνε θυματα!

αν ομως ενας μικρος "παει" με μεγαλες τοτε ολοι θα το χειροκροτησουν και θα τον πουν ΗΡΩΑ!

σωστα?? γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

Διότι είναι δύσκολο να κάτσει σε έναν μικρότερο μία μεγαλύτερη.

Άμα τώρα πάει κανείς με καμιά μικρούλα θα τον κακοχαρακτηρίσουν από ζήλια. Στην περίπτωση του Κορκολή νομίζω ο ίδιος ήταν θύμα...

Δημοσ.
Κάτι που είναι λίγο άσχετο αλλά συνδέεται με τα προηγούμενα.

Ακριβώς όμως το ίδιο σκέφτονται και για μας οι γυναίκες

Δημοσ.
δεν ειπε κανεις το αντιθετο!

αλλα σκεψου, ποιο ειναι πιο υποτιμητικο?

μια γυναικα να πηγενει με πολλους ή ενας αντρας με πολλες?

δες και τη περιπτωση κορκολη!

αν ενας αντρας "παει" με μικρουλες, ολοι τον βριζουν και τις μικρουλες θα τις πουνε θυματα!

αν ομως ενας μικρος "παει" με μεγαλες τοτε ολοι θα το χειροκροτησουν και θα τον πουν ΗΡΩΑ!

σωστα?? γιατι γινεται αυτο?

H αληθεια ειναι οτι ολα εχουν μια βαση και ειναι γραμμενη στα γονιδια του καθενος.... Η γυναικαι επιλεγει και ανεκαθεν επελεγε το αρσενικο με τα καλυτερα γονιδια και τις καλυτερες προδιαγραφες να τις κανει ενα παιδι και να την βοηθησει-στηριξει στο μεγαλωμα του, γιαυτο και οι γυναικες ειναι επιλεκτικες και οταν ολα αυτα που ειπα καλυπτονται απο ενα αρσενικο δεν θελουν αλλο ενω οι αντρες θελουν να γονιμοποιησουν οσες περισσοτερες γυναικες με "καλα" γονιδια ωστε να επικρατησουν τα γονιδια τους γιαυτο και τις θελουμε μονογαμικες και οχι σουρλουλουδες, για να επικρατησουν τα δικα μας γονιδια κια οχι του αλλου που θα την γονιμοποιησει μετα απο εμας.....

Ολα αυτα που ειπα ειναι απαντηση και στα προηγουμενα ποστ περι ποσοτητας συντροφων και τι ροπη εχουν γυναικες και αντρες

Οσο για αυτα που ειπες aledjo ειναι θεμα κουλτουρας... Προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κατηγοριθει ο τυπος αφου γινεται με την συναινεση την κοπελας.... Ο καθενας κρινει με βαση τον τροπο που μεγαλωσε και τα βιωματα του....

Προσωπικα εγω δεν α επελεγα μια πολυγαμικη τιπισα με καμια παναγια και δεν μου αρεσει οταν το βλεπω οπως δεν αρεσει στο μεγαλυτερο ποσοστο των ανδων... Φυσικα και ειναι δικαιωμα της να εχει οσες σχεσεις θελει, δεν χρεαζεται να το τονιζουμε. Τωρα το γιατι λεμε πουτανες αυτες που πανε με πολλους και αντρακλες αυτους που πανε με πολλες εξηγηθηκε πιο πανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...