Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μια γυναικα που παει με πολλους αντρες λεγεται π0Υτ@να σωστα?

ενας αντρας που παει με πολλες γυναικες λεγεται Γ@ΜΙ@Σ σωστα?

Λάθος

Λάθος

Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω τους χαρακτηρισμούς σου, και οι δύο για μένα είναι πουτάνες.

αν εσυ ειχες μια κορη και εναν γιο, και ερχοταν καποιος και σου ελεγε:

η κορη σου ειναι π0Υτ@να και γιος σου Γ@ΜΙ@Σ!

τι θα ελεγες? με ποιον θα ειχες τσαντιστει?

Βασικά, αν κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοιους χαρακτηρισμούς για τα παιδιά μου, πρώτα θα τον έστελνα στο νοσοκομείο να ξεκουραστεί για κάνα μήνα και μετά θα του εξηγούσα ότι θα τσαντιζόμουν και στις δύο περιπτώσεις.

μα φυσικα με τη κορη σου!

Καθόλου φυσικό. Αν είναι για σένα φυσικό, πάσο. Για μένα δεν είναι.

για να καταλαβεις, πες μου ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?? εχει καμια απαντηση σε αυτο? ειναι στη φυση μας...

Αδυνατώ να δω την σύνδεση μεταξύ του "μου αρέσουν οι γυναίκες" και του θέματος που έθιξα στο post μου. Αλλά, αν θες απάντηση, μου αρέσουν οι γυναίκες διότι δεν μου αρέσουν οι άντρες! Λογικό;

Τέλος, θεωρώ ότι το post μου είναι offtopic και δεν στερείται λογικής, οπότε αντιπαρέρχομαι το

loool και παλι looool δεν εχει καμια λογικη το ποστ αυτο.

Ακριβώς επειδή είναι offtopic, το λήγω εδώ.

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@wizzy καλυτερα να το αφησουμε γιατι αν το συνεχισω θα γραψω πολλες σελιδες...

παντος τις λεξεις αυτες δεν τις λεω ΕΓΩ! ο κοσμος τις λεει...

Οσο αφορα εμενα μια φορα ενα παιδι χουφτωσε την αδερφη μου και μας πηγαν στον διευθυντη 4 καθηγητες αυτος εφυγε με ενα μαυρισμενο ματι και πολλες μελανιες. Ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο γιατι το θεωρω ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ Π0υ$Τ1ΚΟ να πηραζεις καποιον που δεν μπορει να αμυνθει (σωματικα ενοω) και εαν εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ρε aledjo πες μας εαν θα το εκανες αυτο εαν ηξερες οτι πιο περα ειναι ο διμετρος αδερφος της???? και μετα σκεψου τι θα εκανες σε καποιον εαν το εκανε στην μανα σου ή στην αδερφη σου!!!

Και κατι αλλο καφρυλες εχω κανει πολλες αλλο μονο για πλακα αναμεσα σε φιλους ΠΟΤΕ σε αλλα ατομα που δεν μπορουν να ανταποδωσουν (αυτα για να μην πεις οτι ειμαι ενας φλορος/φυτο κτλ.)

μαλλον δε καταλαβες καλα!

το topic δεν το εφτιαξα για να πω "χουφτωστε τις ολες!", το θεμα ειναι για να τις μιλαμε!

το χουφτωμα απλος το ανεφερα σαν φαινομενο.

Δημοσ.

ναι ρε συ Manic, έχει δίκιο ο aledjo, αν προσέξεις όλοι στο topic είπαμε ότι το χούφτωμα είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.

Sorry διαβασα μονο το πρωτο topic αλλα η γιαγια μου ελεγε "η γλωσσα σπαει κοκαλα" (οποτε μπορει και τα λογια να εχουν το ιδιο αποτελεσμα)

Δημοσ.

@wizzy

δε με καταλαβενεις γιατι εγω αλλο σου λεω και συ αλλο απαντας.....

πχ. εγω σου ειπα αν ερθει καποιος και σου πει οτι η κορη σου ειναι π0υτ@ν@...

και συ μου ειπες οτι θα τον στειλεις στο νοσοκομειο!

το θεμα εδω περα δεν ειναι αν σου βρισει καποιος τη κορη σου αλλα το ΤΙ ΚΑΝΕΙ η κορη σου!

Δημοσ.

το τι κανει η κορη του ειναι δικαιωμα της ζωη της ειναι. τωρα αν ερθει ο αλλος και σου πει η κορη σου ειναι πουτανα του ανοιγεις το κεφαλι με λοστο.

Δημοσ.

@Wizzy Η διαφορά του χαρακτηρισμού γ@μιας και που@ν* είναι ότι ο μέσος άντρας ουδέποτε έκρυψε ότι θέλει να πηδ@ει σαν το σκυλί. Ο χαρακτηρισμός πουτ@ν* είναι κατά την γνώμη μου εντελώς αβάσιμος. Για μένα ο σωστός χαρακτηρισμός είναι κ@ριόλ*. Το γιατί πάω στοίχημα ότι το έχετε ακούσει...!

Τώρα αυτός ο τίτλος δίνεται σε μια γυναίκα που έχει πάρει την μισή Αθήνα και μετά όταν βρίσκει ένα παλικάρι που θέλει να το τυλίξει του κάνει την δύσκολη για να το παίξει δήθεν καλά και τάχα μου καλή κοπέλα. Γι αυτό και ο μέσος Έλληνας τα χώνει στην μέση Ελληνίδα γιατί πολύ απλά πληγώνει το γεγονός ότι η γυναίκα διαχειρίζεται το πλεονέκτημα της, να έχει δηλαδή την πρώτη επιλογή λοιπόν, πληγώνει μόλις βλέπεις ότι η μέση γυναίκα το δίνει αβέρτα σε έναν φραγκάτο με Mercedes και εσένα για να σου κάτσει πρέπει να διαβάσει τον φάκελο που έχεις στην αστυνομία...! Να σου υπενθυμίσω ότι καμία Αγγλίδα δεν την λένε πουτ@ν* ή κ@ριόλ* γιατί μόλις γουστάρει κάποιον δεν κολλάει σε τυπικότητες και ψευτοσεμνοτυφίες.

Τώρα όσον αφορά το αν θα ερχόταν σε σένα κάποιος να σου πει ότι η κόρη σου είναι πουτ@ν* το καλύτερο που θα είχες να κάνεις ως πατέρας ήταν να τον ρωτήσεις γιατί και αν έκανε λάθος ας του σπαγες το κεφάλι διαφορετικά να του ζήταγες συγγνώμη που ανέθρεψες μια κ@ριόλ*. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο Σουηδικό αυτό το μοντέλο αλλά στο αντρίκια ρε φίλε... Οι μανάδες που μεγαλώνουν τις κόρες από όταν δεν έχουν βγάλει ούτε καν τρίχες στο νινι τους με την ατάκα: " Μην τυχόν και μου φέρεις κανέναν ξεβράκωτο εδώ και χαντακωθείς σαν και μένα" τι πρέπει εγώ να κάνω? Τράβα δες και το Μεγάλες Προσδοκίες με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Ίθαν Χωκ για να καταλάβεις τι θέλω να σου πω...!

Δημοσ.
το τι κανει η κορη του ειναι δικαιωμα της ζωη της ειναι.

Σε αυτο συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! γενικα καμια γυναικα δε μπορουμε να σταματησουμε να κανει αυτο που θελει!

τωρα αν ερθει ο αλλος και σου πει η κορη σου ειναι πουτανα του ανοιγεις το κεφαλι με λοστο.

αυτο το λεω "μεταφορικα" και καλα οτι ενα πουλακι στο λεει! δηλαδη το μαθεις και συ! (τελευταιος γιατι πριν απο σενα το ξερουν ολοι)

πως θα ενιωθε γι'αυτο?

αν αυτον δε τον πειραζει, τοτε θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι περισσοτεροι πατεραδες το λιγοτερο που θα εκαναν θα ηταν τη πει ο ιδιος π0υτ@να!

δε ξερω που ζειτε εσεις και σας φαινεται περιεργο αυτο που λεω, αλλα εγω 22 χρονια που ζω αυτο βλεπω.

δεν ειναι τυχαιο οτι στα παλια τα χρονια τη πρωτη νυχτα του γαμου βγαζανε το σεντονι στο μπαλκονι!

δε λεω να γινει αυτο και σημερα αλλα μη το παρακανουν οι γυναικες...

αλλο ο αντρας και αλλο η γυναικα! αυτα τα δυο ΔΕΝ μπορουν να κανουν ολα τα ιδια πραγματα!

@tomypapa σωστος!

Δημοσ.
Σε αυτο συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! γενικα καμια γυναικα δε μπορουμε να σταματησουμε να κανει αυτο που θελει!

αυτο το λεω "μεταφορικα" και καλα οτι ενα πουλακι στο λεει! δηλαδη το μαθεις και συ! (τελευταιος γιατι πριν απο σενα το ξερουν ολοι)

πως θα ενιωθε γι'αυτο?

αν αυτον δε τον πειραζει, τοτε θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι περισσοτεροι πατεραδες το λιγοτερο που θα εκαναν θα ηταν τη πει ο ιδιος π0υτ@να!

δε ξερω που ζειτε εσεις και σας φαινεται περιεργο αυτο που λεω, αλλα εγω 22 χρονια που ζω αυτο βλεπω.

δεν ειναι τυχαιο οτι στα παλια τα χρονια τη πρωτη νυχτα του γαμου βγαζανε το σεντονι στο μπαλκονι!

δε λεω να γινει αυτο και σημερα αλλα μη το παρακανουν οι γυναικες...

αλλο ο αντρας και αλλο η γυναικα! αυτα τα δυο ΔΕΝ μπορουν να κανουν ολα τα ιδια πραγματα!

@tomypapa σωστος!

οποιοσδηποτε σωστος πατερας που εχει μια καλη σχεση με την κορη του νομιζω οτι ξερει πολυ καλα πανω κατω τι χαρακτηρας ειναι και πια ειναι η ψυχοσυνθεση της οποτε αν αυτος ο πατερας αντιδρασει ασχημα πανω στην κορη του θα το κανει μονο και μονο γιατι απετυχε σαν πατερας να γνωριζει πως κινειτε το παιδι του γιατι ειναι ευθυνοφοβος. τι παει να πει αλλο αντρας αλλο γυναικα? δηλαδη εμεις εχουμε δικαιωμα να πηγαινουμε με αλλη κοπελα καθε βδομαδα αλλα η γυναικα δεν το εχει? περιεργα μου τα λες. ενταξει και εμενα μερικες φορες με πιανουν τα γελια με κατι γνωστες μου που μου λενε σημερα πηδηχτηκα με τον εναν αυριο με τον αλλον αλλα δεν με αφορα και απλα τους λεω καντε οτι θελετε αρκει να μην νοιωθετε ασχημα. τα ιδια γελια ομως με πιανουν οταν μου λενε σημερα πηδηξα αυτην προχτες την αλλη και παραπροχτες την αλλη. ενταξει εγω το θεωρω γελοιο να διαφημιζεις την προσωπικη σου ζωη αλλα ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του και τον λεγομενων του. απλα δεν με αφορα.

Δημοσ.

Aledjo όταν είχα κάνει στρατό πέρασα 6 μήνες στην Ρόδο και ήταν περίοδος καλοκαιριού. Οι φίλοι μου οι τσαμπίκοι λοιπόν τις Ροδίτισες τις είχαν γάτα. ΓΑΤΑ..! Με αποκορύφωμα μια ατάκα που πέταξε ένας τύπος στην γκόμενα του όταν είχαν μαλώσει: "Άντε γ@μήσο* μωρή κ@ριόλ* που το καλοκαίρι κρύβεστε και τον χειμώνα ξεμυτίζετε". Σας πληροφορώ ότι πολλές Ροδίτισες ντυνόντουσαν το καλοκαίρι σαν τις Αγγλίδες έβαφαν πλατινένιο το μαλλί, μιλούσαν Αγγλικά και πήγαιναν στο Φαληράκι μπας και βρουν να πηδηχτο*νε. Εγώ δεν συμφωνώ πλήρως με την τακτική που ακολουθούνε οι φίλοι μου οι τσαμπίκοι γιατί πραγματικά ξεφτιλίζουν την αξιοπρέπεια των γυναικών αλλά οφείλω να τους παραδεχτώ γιατί μου θύμισαν ότι αν εμείς οι άντρες δεν ήμασταν τόσο μ@λ*κες υπερευαίσθητοι δεν θα κλαίγαμε και δεν κάναμε τούτη την ώρα αυτή την κουβέντα.

@1980 μου φαίνεται δεν είδες την άποψη μου γιατί ο άντρας και η γυναίκα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Εκτός και αν επιλεκτικά το προσπέρασες

Δημοσ.
.

@1980 μου φαίνεται δεν είδες την άποψη μου γιατί ο άντρας και η γυναίκα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Εκτός και αν επιλεκτικά το προσπέρασες

δεν διαβαζω ολα τα ποστ οτι πεσει στο ματι μου μονο. βασικα ελαχιστα εχω διαβασει απλα που και που γραφω και εγω κατι αν πεσει το ματι μου πανω σε κατι που εχω κατι να πω.

οκ τωρα που το διαβασα δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο που εγραψα απλα δινεις μια δικη σου ερμηνεια στο πως γινετε αυτος ο διαχωρισμος. κοιτα εγω ολα τα θεωρω θεμιτα. ο καθενας λειτουργει αναλογα με την παιδεια που εχει. δεν καταλαβαινω πως γινετε να σε πληγωνει μια κοπελα που καθετε σε καποιον που εχει την μερσεντες και το χρημα μονο γιαυτο τον λογο γιατι δεν θα επρεπε να σε απασχολει το συγκεκριμενο ατομο.

Δημοσ.
παντως για αυτο που γραψατε πριν οτι υπαρχουν δυο ανδρων και οι γυναικες επιλεγουν τα "κωλοπαιδα" αντι για οσους φερονται καλα, θα σας πω τη γνωμη μου σαν κοριτσι...

πραγματι μας τραβαει η "αλητεια" και το τραβαει αρχικα ο οργανισμος μας το να μας φτυνουν, να μας αγνοουν, να το παιζει καποιος μαγκας και να φαινεται "κωλοπαιδο". το γιατι μην μου το ρωτατε! μυστηρια της φυσης!! οπως και εμεις δεν θα καταλαβουμε ποτε γιατι πρεπει να κοιτατε οποια θηλυκια γατα περναει στο δρομο...

επειδη ομως συνηθως αυτος που φερεται σαν κωλοπαιδο ειναι οντως και κωλοπαιδο, θα καταληξει να μην φερθει σωστα και να πληγωσει μια γυναικα. η γυναικα τοτε καταλαβαινει και συνειδητοποιει οτι αυτος που μπορει να ειχε απορριψει επειδη δεν ηταν "αλητης", αλλα καλο παιδι, ειναι αυτος που παντα εψαχνε, γιατι ξερει πως να της φερθει! βεβαια πολλες φορες ο ιδιος ανθρωπος, το καλο παιδι δηλαδη, εχει αλλαξει και αποφασιζει να φερθει σαν κωλοπαιδο γιατι βλεπει οτι οι γυναικες αυτον τον τυπο προτιμουν... δεν αδικω μερικους που το κανουν, γιατι ειναι αδικος και ο τροπος που μερικες γυναικες τους αντιμετωπιζουν, αλλα να ξερετε, ρε παιδια, οτι πραγματικα εκτιμαμε αυτα τα παιδια, ισως λιγο αργα και αφου εχουμε φαει τα μουτρα μας... αλλα και παλι τα εκτιμουμε και τετοιους ανδρες θελουμε, γι αυτο μην αλλαζετε και θα δικαιωθειτε!!!

και να ξερετε οτι αυτος που ειναι καλο παιδι, δεν σημαινει οτι ειναι μπιπππππ, ουτε τον λεμε ετσι...

και φυσικα το καλυτερο μας ειναι να ειναι ανδρας, να ξερει δηλαδη ποτε θα φερθει με ευαισθησια και ποτε θα βαλει και μια φωνη αν δει οτι χρειαζεται... ετσι ειναι για μενα, οχι ξυλο και καυγαδες, αλλα να ξερεις ρε παιδι μου οτι εχεις εναν ανδρα διπλα σου να σε στηριζει και να σε σεβεται!

αυτα...

H μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες σε αυτό το θέμα πιστεύω ότι είναι το ότι οι άντρες δεν ξεχνάνε, όχι τόσο εύκολα τουλάχιστον. Ίσως γιατί δεν εκδηλώνονται.

Κατά την γνώμη μου μια γυναικά που θα δει ότι ένας άντρας είναι “καλό παιδί” γιατί να την ενδιαφέρει ερωτικά το συγκεκριμένο άτομο? Ο μαμάκας θα είναι πάντα διπλά τις και εκεί να ακούει και να συμπαραστέκεται μετά από κάθε χωρισμό για τον οποίον την είχες προιδοποιισει. Και η γυναίκα πάντα θα ψάχνει το αρσενικό, τον αλήτικο , με το θράσος και το νταιλικι. 6 Χρόνια από την ζωή μου έχασα με το να είμαι μαμάκας, γιατί αυτό ήμουν μαμάκας. Και στα 18 σου (τότε, τώρα είμαι 21) ξαφνικά καταλάβεις ότι έχεις χάσει το 1/3 της ζώνης σου, και μια γυναικά άμα σε δει σαν φίλο και εσύ είσαι καλός (μαλάκας) πάντα έτσι θα σε βλέπει, και αλλάζεις, αλλάζεις παρά πολύ προς το χειρότερο.

Χειρότερο αυτό που κατακρίνετε όλοι, αλλά είναι παρά πολύ ωραία η καφρίλα, να μην πληγώνεσαι, να μην πονάς, να αντιμετωπίζεις κάθε γυναικά σαν αναλώσιμο, να φτάσεις και να πεις “Συγνώμη είχαμε και σχέση? Δεν το κατάλαβα” Είμαι ευτυχισμένος πλέον και θεωρώ ότι μου συναιβεί σε αυτά τα 6 χρονιά ήταν προς δική μου συμμόρφωση Δεν φωνάζω στις γυναίκες στο δρόμο γιατί δεν με ενδιαφέρει να τους φωνάξω, να τις καρφώνω με τα ματιά άνετα, για προσωπική μου ευχαρίστηση. Έχω σύνδεση το καμάκι στον δρόμο με τον καγκουρα πάνω στο παπί και δεν θέλω να συμπεριφέρομαι έτσι.

Δημοσ.

@tomypapa

αντε ρε! ροδο?

εχω ημουν φανταρος στη ροδο για 4 μηνες μεχρι 15/01/07! που ησουν ακριβως?

εγω δεν γνωρισα τοσο καλα τη ροδο λογο προβληματων στρατου!

@ItsToasted

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...