we_will_rise Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Φίλε Aledjo το έκανα αυτό που λέγαμε. Εχτές που γυρνούσα από το φροντιστήριο όπως κατέβαινα τον δρόμο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση (ανέβαινε) μια κοπέλα που αν δεν κάνω λάθος μένει και στην γειτονιά μου. Για κανα 2 δευτερόλεπτα την κοιτούσα μεσα στα μάτια κατυεθείαν και όταν έφτασε δίπλα μου ακριβώς της λέω: "Εεεε να σου πω κατι; Χωρίς παρεξήγηση, είσαι ένας πολύ καλός λόγος να γεννηθεί ένα παιδί αγόρι" (το λέει ο κολλητός μου συχνά) αυτή χαμογελάει και μου λέει "Ευχαριστώ, κι εσύ εισαι γλυκούλης" :oops: Μετά όμως δεν έγινε τπτ. Σκεφτόμουνα να της πω να πάμε για cafe αλλά είχα πολύ διάβασμα.... Πάντως ήταν ενθαρηντικό το μήνυμα. Αν την ξαναδώ (πολύ πιθανό) να το αναθερμάνω το θέμα ;;;
1980 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Γεννήθηκα σε λάθος εποχή ο μ@λάκας μολις περασουν λιγα χρονακια το θεμα με τις εκαστωτε κοπελες σου θα το βλεπεις πολυ πιο χαλαρα.εσυ κοιτα τις προσωπικες σου φιλοδοξιες και αστες να ψαχνονται. κοινως βαλε προταιρεοτητα το εγω σου και οχι το εμεις. εσυ κοιτα να αναπτυσεις τον εαυτο σου σε ολα τα επιπεδα και μετα θα σε κυνηγανε αυτες. εξαλου οπως και εσυ τις βλεπεις σαν τροπαιο το ιδιο σε βλεπουν και εκεινες αλλα με πολυ πιο καθαρο μυαλο. αναλυουν τα χαρακτηριστικα σου και αν τους κανεις προχωρουν στο συμβολαιο. λογικο ειναι στην ηλικια που εισαι να σκεφτεσε και να νοιωθεις ετσι μην στεναχωριεσε. ο καιρος εχει γυρισματα μην ανησυχεις τα πανω ερχονται κατω ευκολα αρκει να χαραξεις πορεια και να μην αμφιταλαντευεσε. Αυτο που ειπες ειναι πολυ σοφο αλλα δυστυχως αυτα τα πραγματα γινονται ασυνειδητα. γιαυτο υπαρχει και η λογικη για να κοντρολαρει το υποσuνειδητο.ειναι οι δυο φωνουλες που τσακωνονται συνηθως μεσα σου. στο παιχνιδι αντρα γυναικας αν δεν βαλεις την λογικη σου μπροστα πας χαμενος απο χερι. ειναι νομος της φυσης.
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Γι'αυτό ότι και να'ναι η κοπέλα ή όπως και να'ναι, δικαιούτε ενός όμορφου πειράγματος που θα την κάνει να νοιώσει αυτοπεποίθηση! Mα βρε κορίτσι μου, ο ρόλος μας δεν είναι να σας επουλώσουμε τα ψυχικά σας κενά. Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε όπως και σεις.
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 γιαυτο υπαρχει και η λογικη για να κοντρολαρει το υποσuνειδητο.ειναι οι δυο φωνουλες που τσακωνονται συνηθως μεσα σου. στο παιχνιδι αντρα γυναικας αν δεν βαλεις την λογικη σου μπροστα πας χαμενος απο χερι. ειναι νομος της φυσης. μην ξεχνας ομως οτι η πολλη λογικη(οπως και το πολυ συναισθημα)βλαπτουν.Καλυτερες ειναι οι αποφασεις που λαμβανονται με γνωμονα και τα δυο.Και αυτο στο λεει καποιος που ανηκει στην πρωτη κατηγορια (της λογικης).
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Και το λέω βασιζόμενος στη δική μου πείρα που σημειωτέον δεν έφαγα ποτέ κέρατο, συνήθως ήμουν ο τρίτος (ναι ο έρωτας σε κάνει να φέρεσαι βλακωδώς) ή ο τέταρτος σε μια περίπτωση που με πείραξε πολύ. Μα καλά δεν το ήξερες από πριν? Φίλε είσαι σχολείο, υποκλίνομαι. Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα για κάποιον που είναι ντροπαλός να την πέφτει σε μια κοπέλα που του αρέσει από την αρχή. Ξεκινάς πρώτα από αυτές που σε ενδιαφέρουν μόνο σεξουαλικά, διότι είναι πιο εύκολος στόχος και κερδίζεις εμπειρίες. Αν δεις ότι κάποια σε αγγίζει και στο συναίσθημα, κάνεις το ίδιο χωρίς να χάσεις χρόνο, αλλιώς αν μείνεις θα σε πάρει από κάτω και θα φέρεσαι σα μλκς. Αν την ρίξεις στο κρεβάτι θα έρθει και το συναίσθημα που συμφωνώ είναι η μαγεία της ζωής. Δε το θεωρώ πάντως αλυσίδα στο λαιμό
xartial Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 παντως για αυτο που γραψατε πριν οτι υπαρχουν δυο ανδρων και οι γυναικες επιλεγουν τα "κωλοπαιδα" αντι για οσους φερονται καλα, θα σας πω τη γνωμη μου σαν κοριτσι... πραγματι μας τραβαει η "αλητεια" και το τραβαει αρχικα ο οργανισμος μας το να μας φτυνουν, να μας αγνοουν, να το παιζει καποιος μαγκας και να φαινεται "κωλοπαιδο". το γιατι μην μου το ρωτατε! μυστηρια της φυσης!! οπως και εμεις δεν θα καταλαβουμε ποτε γιατι πρεπει να κοιτατε οποια θηλυκια γατα περναει στο δρομο... επειδη ομως συνηθως αυτος που φερεται σαν κωλοπαιδο ειναι οντως και κωλοπαιδο, θα καταληξει να μην φερθει σωστα και να πληγωσει μια γυναικα. η γυναικα τοτε καταλαβαινει και συνειδητοποιει οτι αυτος που μπορει να ειχε απορριψει επειδη δεν ηταν "αλητης", αλλα καλο παιδι, ειναι αυτος που παντα εψαχνε, γιατι ξερει πως να της φερθει! βεβαια πολλες φορες ο ιδιος ανθρωπος, το καλο παιδι δηλαδη, εχει αλλαξει και αποφασιζει να φερθει σαν κωλοπαιδο γιατι βλεπει οτι οι γυναικες αυτον τον τυπο προτιμουν... δεν αδικω μερικους που το κανουν, γιατι ειναι αδικος και ο τροπος που μερικες γυναικες τους αντιμετωπιζουν, αλλα να ξερετε, ρε παιδια, οτι πραγματικα εκτιμαμε αυτα τα παιδια, ισως λιγο αργα και αφου εχουμε φαει τα μουτρα μας... αλλα και παλι τα εκτιμουμε και τετοιους ανδρες θελουμε, γι αυτο μην αλλαζετε και θα δικαιωθειτε!!! και να ξερετε οτι αυτος που ειναι καλο παιδι, δεν σημαινει οτι ειναι μπιπππππ, ουτε τον λεμε ετσι... και φυσικα το καλυτερο μας ειναι να ειναι ανδρας, να ξερει δηλαδη ποτε θα φερθει με ευαισθησια και ποτε θα βαλει και μια φωνη αν δει οτι χρειαζεται... ετσι ειναι για μενα, οχι ξυλο και καυγαδες, αλλα να ξερεις ρε παιδι μου οτι εχεις εναν ανδρα διπλα σου να σε στηριζει και να σε σεβεται! αυτα...
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 οπως και εμεις δεν θα καταλαβουμε ποτε γιατι πρεπει να κοιτατε οποια θηλυκια γατα περναει στο δρομο... Εμείς γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν κοιτάτε τα αρσενικά?
xartial Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εμείς γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν κοιτάτε τα αρσενικά? γιατι μας νοιαζει το αρσενικο που εχουμε διπλα μας και μονο να παρει η ευχη, γι αυτο!!! αν με ενοιαζε ο απεναντι θα ημουνα με τον απεναντι!!!!
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μα μπορεί ο απέναντι να είναι καλύτερος. Δεν σας ενδιαφέρει αυτό?
xartial Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μα μπορεί ο απέναντι να είναι καλύτερος. Δεν σας ενδιαφέρει αυτό? αν ηθελα να εχω καλυτερο, θα τον κοιτουσα τον απεναντι, αφου θα ειχα σουταρει τον αλλο... και τα δυο μαζι δεν γινονται! αν δεν εισαι καλα με τη σχεση σου, τοτε ψαχνεσαι για καποιον καλυτερο! αλλιως, αν ειναι ολα οκ, γιατι να κοιταξω τον απεναντι;; αφου για μενα ο καλυτερος θα ειναι αυτος που εχω διπλα μου...
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 και φυσικα το καλυτερο μας ειναι να ειναι ανδρας, να ξερει δηλαδη ποτε θα φερθει με ευαισθησια και ποτε θα βαλει και μια φωνη αν δει οτι χρειαζεται... ετσι ειναι για μενα, οχι ξυλο και καυγαδες, αλλα να ξερεις ρε παιδι μου οτι εχεις εναν ανδρα διπλα σου να σε στηριζει και να σε σεβεται! αυτα... Δηλαδή θέλετε ένα συναισθηματικό αλήτη. Ο αλήτης πως ορίζεται στο εγώ σας? αν ηθελα να εχω καλυτερο, θα τον κοιτουσα τον απεναντι, αφου θα ειχα σουταρει τον αλλο... και τα δυο μαζι δεν γινονται! αν δεν εισαι καλα με τη σχεση σου, τοτε ψαχνεσαι για καποιον καλυτερο! αλλιως, αν ειναι ολα οκ, γιατι να κοιταξω τον απεναντι;; αφου για μενα ο καλυτερος θα ειναι αυτος που εχω διπλα μου... Δηλαδή εσεις οι γυναίκες συμβιβάζεστε με αυτό που έχετε. Εμείς όλο και θέλουμε να αγγίξουμε την τελειότητα. Αυτό δεν σας κάνει να το βλέπετε ανταγωνιστκά?
xartial Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δηλαδή θέλετε ένα συναισθηματικό αλήτη.Ο αλήτης δηλαδή πως ορίζεται στο εγώ σας? μονο για το δικο μου εγω μπορω να απαντησω, γιατι δεν αντιπροσωπευω ολο το γυναικειο φυλο. η σωστη εκφραση για τα δικα μου γουστα ειναι ο κυριλε αλητης!!! ενας ανδρας που θα ξερει πως θα σου φερθει σε καθε περισταση... πχ: οταν θελω χαδια να με χαιδευει, οταν βλεπει οτι ειμαι ετοιμη για γκρινια και τσακωμο να μην τραβαει τα πραγματα στα ακρα, να εχει υπομονη μαζι μου και να μη με ζηλευει υπερβολικα, να με πειραζει οταν εχω διαθεση, να με υπερασπιστει να γινει κατι στραβο οταν ειμαστε εξω, να βαλει μια φωνη οταν δει οταν κανω ναζακια χωρις λογο για να περασει κατι που θελω εγω και που κατα βαθος ειναι βλακεια και που δεν με πειραζει και μενα αν ουσιαστικα δεν γινει... κτλ, κτλ, κτλ!!!!! μαλλον ζηταω παρα πολλα βεβαια.... :???: :???: :???: εννοειται βεβαια οτι ολα αυτα ισχυουν και για μενα ετσι;;; δεν μπορουμε να ζηταμε πραγματα και να μην δινουμε...
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μαλλον ζηταω παρα πολλα βεβαια.... Ε κάπως έτσι ορίζω και εγώ τον ''αλήτη'' Και του λιμανιού και του σαλονιού. Δεν είναι πολλά, αλλά εγώ να προσθέσω και το μπινελίκι. Το χρειάζεστε κάπου κάπου όταν όμως ξεφεύγετε πολύ. Δεν μου λες τώρα...πως θα σου φαινόταν αν ο ''αλήτης σου'' ξενοκοιτούσε κάπου κάπου αλλά γυρνούσε δτην αγκαλιά σου? Εδω σε θέλω.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 μονο για το δικο μου εγω μπορω να απαντησω, γιατι δεν αντιπροσωπευω ολο το γυναικειο φυλο. η σωστη εκφραση για τα δικα μου γουστα ειναι ο κυριλε αλητης!!! ενας ανδρας που θα ξερει πως θα σου φερθει σε καθε περισταση... πχ: οταν θελω χαδια να με χαιδευει, οταν βλεπει οτι ειμαι ετοιμη για γκρινια και τσακωμο να μην τραβαει τα πραγματα στα ακρα, να εχει υπομονη μαζι μου και να μη με ζηλευει υπερβολικα, να με πειραζει οταν εχω διαθεση, να με υπερασπιστει να γινει κατι στραβο οταν ειμαστε εξω, να βαλει μια φωνη οταν δει οταν κανω ναζακια χωρις λογο για να περασει κατι που θελω εγω και που κατα βαθος ειναι βλακεια και που δεν με πειραζει και μενα αν ουσιαστικα δεν γινει... κτλ, κτλ, κτλ!!!!! μαλλον ζηταω παρα πολλα βεβαια.... :???: :???: :???: εννοειται βεβαια οτι ολα αυτα ισχυουν και για μενα ετσι;;; δεν μπορουμε να ζηταμε πραγματα και να μην δινουμε... Με λίγα λόγια θέλεις έναν άντρα που ανάλογα με τα δικά σου κέφια να προσαρμόζει τη συμπεριφορά του,να κάνει πίσω στους καυγάδες και συν τοις άλλοις να μαντεύει και τη διάθεσή σου όταν αυτή δεν είναι φανερή. Κλασική γυναίκα,και μετά εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη μαζί σας και να καταλάβουμε τι στην ευχή θέλετε τελικά. Τζάμπα κόπος!
Houston Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 όχι ρε δεν είπε αυτό η κοπέλα. Η ανάκριση συνεχίζεται.... Σας συμβαίνει ποτέ να γουστάρετε υπερβολικά έναν άντρα να τον βλέπετε σα θεό και μόλις τελος πάντων έρθετε κοντά να ''ξενερώνεις'', να τον απομυθοποιείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.