Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θεμα ειναι παψτε να εισαστε ολοι εγωιστες να τα μετρατε ολα κ να μην ειστε αυθορμητοι γιατι καποια στιγμη ισως να μετανιωσετε για αυτο δλδ τι κακο ειναι να κανεις ενα καλο κοπλιμεντο σε κατι ωραια που θα δεις θα σου πεσουν τα μουτρα θα γινει ψωνιο αυτη κ αλλο???Παψτε να εισαστε τοσο κλειστοι χαρειτε την ζωη κ παιξτε μαζι της...

Έχεις δίκιο,όμως όταν μια ζωή δεν βρίσκεις ανταπόκριση απ'το άλλο φύλο φτάνει κάποια στιγμή που λες "πάει στο διάολο,δεν ξαν'ασχολούμαι"...

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσο για το διαχωρισμό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι 2 γκρουπ.

Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε.

Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν.

Το άλλο γκρουπ τις έχει να τρέχουν από πίσω τους. Όλες στη ζωή τους για το τυπά που τους έκανε τη στραβή θα κλάψουν, γι' αυτόν που είχε σταθεί στο πλαι τους στα δύσκολα δάκρυ δεν θα στάξουν. Πάντα υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια (αν υπάρχει καμία παρακαλώ pm ).

Οι κοπέλες του φόρουμ πως το βλέπουν αυτό?

Εγώ προσωπικά το βρίσκω κορυφαίο απόφθεγμα.

Έχεις δίκιο,όμως όταν μια ζωή δεν βρίσκεις ανταπόκριση απ'το άλλο φύλο φτάνει κάποια στιγμή που λες "πάει στο διάολο,δεν ξαν'ασχολούμαι"...

Ελα ρε φίλε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ξέρεις πόσες είναι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας? Πόσο χρονών είσαι?

Δημοσ.

Οντως με μια 2-3 μλκιες δεν ξενερωνεις με το αντιθετο φυλλο δλδ τι περιμενετε

να πετυχαινετε παντα κατι?Μα δεν γινεται αυτο...παντου υπαρχουν αποτυχιες ας ειναι κ πολλες το θεμα ειναι να βγαινεις πιο δυνατος κ εμπειρος απο αυτες κ οχι να σε κανουν πιο αδυναμο χωρις αποτυχιες ηζωη θα ηταν πιο αγευστη!!

Κ το αλλο κ κυριοτερο για να μπειτε σε μια σχολη δεν διαβασατε??Για να βγαλετε λεφτα δεν χρειαζετε να δουλεψετε??Ε κ για να κερδισετε μια 2-3 1002 γυναικες θελει το αντιστοιχο στρωσιμο λογικο δεν ειναι δλδ τι θελετε να αρχιζουν να σας κυνηγουν οι γυναικες??Εμ δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα

Δημοσ.

παντα μα παντα υπαρχει εστω και μια γυναικα που μας θελει! το θεμα ειναι να μην ανεβασουμε το πηχι εκει που δε φαινεται!

Δημοσ.
Ελα ρε φίλε δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ξέρεις πόσες είναι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας? Πόσο χρονών είσαι?

17 είμαι,πάω για 18.Αυτό που είπα πριν δεν αφορούσε εμένα προσωπικά,δεν ζω τόσα χρόνια για να φτάσω σε τέτοιο σημείο να πω κάτι τέτοιο! :mrgreen:

Ξέρω όμως οτι υπάρχουν άλλοι που έχουν φτάσει.

Έχω φάει και γω κολλήματα,σκατά τα έκανα και τις 3 φορές,το θέμα είναι όμως οτι είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος.Δεν είμαι και τόσο κοινωνικό άτομο,και όταν καταφέρω το πρώτο βήμα παραπατάω.

Γενικά δεν είμαι και αισιόδοξος.Θέλει να έχεις αυτοπεποίθηση όπως και να το κάνεις.:???:

Δημοσ.

θα ξανασχοληθεις θελεις δεν θελεις. απλα θα γινεις πιο κυνικος. ολοκληρωσου σαν ατομο και μετα κυνηγα αυτο που θες. μην τα ριχνουμε ολα στους αλλους μπορει να κανουμε εμεις το λαθος. χωρις να κατηγορεις τον εαυτο σου απλα δες τα πραγματα αφαιροντας το συναισθημα. το συναισθημα σε κανει αδυναμο και χανεις την πραγματικη διασταση ενος γεγονοτος.

Δημοσ.
οχι δε διαβασες σωστα! ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

ουπς τα δικα μου δεν ειδαν καλα..

πωπω τραυματικες εμπειριες αυτες

υπαρχουν ακομη φεμινοταγαρια?:mrgreen:

Οντως με μια 2-3 μλκιες δεν ξενερωνεις με το αντιθετο φυλλο δλδ τι περιμενετε

να πετυχαινετε παντα κατι?Μα δεν γινεται αυτο...παντου υπαρχουν αποτυχιες ας ειναι κ πολλες το θεμα ειναι να βγαινεις πιο δυνατος κ εμπειρος απο αυτες κ οχι να σε κανουν πιο αδυναμο χωρις αποτυχιες ηζωη θα ηταν πιο αγευστη!!

Κ το αλλο κ κυριοτερο για να μπειτε σε μια σχολη δεν διαβασατε??Για να βγαλετε λεφτα δεν χρειαζετε να δουλεψετε??Ε κ για να κερδισετε μια 2-3 1002 γυναικες θελει το αντιστοιχο στρωσιμο λογικο δεν ειναι δλδ τι θελετε να αρχιζουν να σας κυνηγουν οι γυναικες??Εμ δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα

σωστοοο

αν εβγαζες και αυτο το "παντα" θα ηταν ολοσωστο!:-D

Δημοσ.

Πειράγματα στον δρόμο! Μμμ! Εξαρτάται...

Υπάρχει το πείραγμα που μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση, υπάρχει το χυδαίο πείραγμα που θα με ενοχλήσει και το πείραγμα που καταλήγει φόβος!

Έχω περάσει και απ'τα 3! Πάντα θα χαρίσω ένα χαμόγελο σε κάποιον που θα κάνει ένα όμορφο σχόλιο την στιγμή που περνάω. Το πιο ωραίο που άκουσα ποτέ μου: ήρθε η άνοιξη και μας δείχνει τις ομορφιές της! Ο άγνωστος που μου το'πε δεν ήταν κάνας ωραίος, αλλά ούτε και τον πρόσβαλα το αντίθετο γύρισα του χαμογέλασα και τον ευχαρίστησα.

Τα δε χυδαία πειράγματα, με ενοχλούν. Με προσβάλουν ως άνθρωπο! Αν ο άλλος έχει αγ... (you know what i mean) δεν θα την πληρώσω εγώ ακούγοντας αυτού του είδους πειράγματα. Ή δεν θα ασχοληθώ ή θα τον βρίσω αν αυτός επιμένει!

Τα πειράγματα που δημιουργούν φοβία: να σε ακολουθεί ο οποιοσδήποτε, να μην σου μιλά, να κοντοστέκετε και να σου χαμογελά όταν γυρνάς να κοιτάξεις πίσω απ'την πλάτη σου. Μου είχε συμβεί να με ακολουθεί κάποιος επί 3 μέρες -όταν ήμουν μικρή και πήγαινα φροντιστήριο. Ευτυχώς ποτέ δεν με ακολουθούσε μέχρι το σπίτι γιατί η διαδρομή ήταν μακρινή και σε κόσμο -αν είχε σκοπό αποπλάνησης. Κάποια στιγμή μην αντέχοντας να φοβάμαι και την σκιά μου γύρισα και του μίλησα. Τον ρώτησα γιατί με ακολουθούσε και τι ήθελε από μένα: Μου αρέσεις και σε θαυμάζω. Προσπάθησε να μου κλείσει ραντεβού μετά, αλλά του αρνήθηκα ευγενικά. Δεν με ξαναενόχλησε.

Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι όποιος θέλει να πειράξει μια κοπέλα στον δρόμο, να το κάνει μεν επειδή του άρεσε η παρουσία της ή κάτι επάνω της, όχι όμως να την προσβάλει: ένας γνωστός είδε τα σωματικά προσόντα μιας κοπέλας και έπαθε την πλάκα του κι όταν την πλησίασε και της μίλησε και γύρισε εκείνη, της είπε: ωχ! σαν κατσίκα είσαι! Η κοπέλα δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί εκείνος εξαφανίστηκε! Ακραία η αντίδραση του γνωστού μου, αλλά φαντάζομαι μεγάλο το σοκ της κοπέλας που το άκουσε! Γι'αυτό ότι και να'ναι η κοπέλα ή όπως και να'ναι, δικαιούτε ενός όμορφου πειράγματος που θα την κάνει να νοιώσει αυτοπεποίθηση!

Δημοσ.

ΠΑιδια να σας πω και εγω την εμπειρια μου γιατι το θεμα τεινει να εξελιχθει σε κοινωνιολογικη μελετη.

Εχω εναν γνωστο ας τον πουμε χ.Αυτος λοιπον ειναι ωραιο παιδι,με καλη δουλεια,πολλα λεφτα,τζιπ,μηχανη κτλ.Εχει ομως και ενα "μικρο" προβλημα.Ειναι μανιακος με το σεξ.Και αυτο δεν ειναι σχημα λογου ειναι γεγονος.Θα σας περιεγραφα γεγονοτα αλλα θα φαω μπαν για κανενα αιωνα οποτε σταματαω.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν βγαιναμε(τωρα το εχω κοψει για ευνοητους λογους) ηταν οτι την επεφτε σε ολες μα σε ολες οσες τυχαινε να ειναι παρουσες.Ας ηταν η μανα ή η αδερφη καποιου,γνωστη,αγνωστη,ελληνιδα ή μη αυτος την επεφτε.Τι να πω?Οτι ειχαμε παει στο Λονδινο και εκει εκανε τα ιδια?Εγω του εχω πει και σοβαρολογουσα να κοιταξει το θεμα γιατι δεν παει καλα αλλα αυτος το χαβα του.

Το ωραιο ποιο ειναι?Οτι μεγαλο ποσοστο πεφτανε.Το Αλλο ωραιο ειναι το τι μλκιες τους ελεγε.Παιδια δεν περιγραφονται ουτε γ δημοτικου(αυτος εχει περασει τα 35).ΚΑι ομως.Εγω παντως δεν εβγαζα ακρη.Η μαλλον κατεληξα καπου.Οτι ολα αυτα δεν φιλτραρονται με τη λογικη αφενος και αφετερου ειναι στον ανθρωπο.Να πεις θα αλλαξω και θα γινω ετσι ή αλλιως ειναι μεγαλη ουτοπια(υστερα απο καποια ηλικια).

Συμπερασμα:οποιος το πολυψαχνει και το πολυαναλυει εχασε.Τουλαχιστον κατ'εμε.

Δημοσ.
θα ξανασχοληθεις θελεις δεν θελεις. απλα θα γινεις πιο κυνικος. ολοκληρωσου σαν ατομο και μετα κυνηγα αυτο που θες. μην τα ριχνουμε ολα στους αλλους μπορει να κανουμε εμεις το λαθος. χωρις να κατηγορεις τον εαυτο σου απλα δες τα πραγματα αφαιροντας το συναισθημα. το συναισθημα σε κανει αδυναμο και χανεις την πραγματικη διασταση ενος γεγονοτος.

Παρ' όλο που έχεις δίκιο, το συναίσθημα πάλι είναι αυτό που χαρίζει αυτές τις μαγικές στιγμές στη ζωή μας. Ο έρωτας (προσοχή όχι η αγάπη που είναι μια πιθανή μετέξελιξη του έρωτα) είναι ένα συναίσθημα που σε τυφλώνει ναι μεν αλλά όσο διαρκεί τα πουλάκια κελαηδάνε και όλα είναι ρόδινα.

Ναι τόσο ρόδινα που πιθανά προβλήματα και προστριβές δεν τις βλέπεις. Επίσης υπάρχει και η παγίδα της αλυσίδας γύρω απ' το λαιμό. Πράγματα που θα φαινόντουσαν αν είχες πιο καθαρό μυαλό και πιο παγωμένη αντίληψη των καταστάσεων.

Δεν είναι κάτι που μπορείς να το αποβάλεις, επίσης δεν είναι κάτι που μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά βούληση. Όλοι έχουμε ένα τρόπο λειτουργίας.

Δυστυχώς απ' ότι έχω δει οι απογοητεύσεις είναι αυτές που σε σκληραίνουν και σε κάνουν κάποια στιγμή να είσαι χωρίς συναίσθημα. Και το λέω βασιζόμενος στη δική μου πείρα που σημειωτέον δεν έφαγα ποτέ κέρατο, συνήθως ήμουν ο τρίτος (ναι ο έρωτας σε κάνει να φέρεσαι βλακωδώς) ή ο τέταρτος σε μια περίπτωση που με πείραξε πολύ.

Μεγάλες ιστορίες δεν υπάρχει λόγος να εμβαθύνω. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι όταν πλέον χάνεις την αθωότητα, μάλλον χάνεις και τη δυνατότητα να ερωτευθείς. Τουλάχιστον όχι όπως πριν .

Και όσον αφορά το αν κάποιος είναι ντροπαλός ή όχι έχει να κάνει με τον εαυτό του κατά κύριο λόγο νομίζω. Αν νοιώθει καλά με την πάρτη του, οι προηγούμενες εμπειρίες κτλ κτλ.

Εγώ πχ δε μιλάω σε γυναίκες στο δρόμο πλέον για κομπλιμέντα ή οτιδήποτε. Δε μιλάω γενικά σε γυναίκες πια γιατί οι προηγούμενες εμπειρίες μου έχουν δείξει οτι έχω τάση να ελκύω περίεργες καταστάσεις. Με έχει κουράσει αυτό και οπότε το αποφεύγω.

Δημοσ.
Παρ' όλο που έχεις δίκιο, το συναίσθημα πάλι είναι αυτό που χαρίζει αυτές τις μαγικές στιγμές στη ζωή μας. Ο έρωτας (προσοχή όχι η αγάπη που είναι μια πιθανή μετέξελιξη του έρωτα) είναι ένα συναίσθημα που σε τυφλώνει ναι μεν αλλά όσο διαρκεί τα πουλάκια κελαηδάνε και όλα είναι ρόδινα.

Ναι τόσο ρόδινα που πιθανά προβλήματα και προστριβές δεν τις βλέπεις. Επίσης υπάρχει και η παγίδα της αλυσίδας γύρω απ' το λαιμό. Πράγματα που θα φαινόντουσαν αν είχες πιο καθαρό μυαλό και πιο παγωμένη αντίληψη των καταστάσεων.

Δεν είναι κάτι που μπορείς να το αποβάλεις, επίσης δεν είναι κάτι που μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά βούληση. Όλοι έχουμε ένα τρόπο λειτουργίας.

Δυστυχώς απ' ότι έχω δει οι απογοητεύσεις είναι αυτές που σε σκληραίνουν και σε κάνουν κάποια στιγμή να είσαι χωρίς συναίσθημα. Και το λέω βασιζόμενος στη δική μου πείρα που σημειωτέον δεν έφαγα ποτέ κέρατο, συνήθως ήμουν ο τρίτος (ναι ο έρωτας σε κάνει να φέρεσαι βλακωδώς) ή ο τέταρτος σε μια περίπτωση που με πείραξε πολύ.

Μεγάλες ιστορίες δεν υπάρχει λόγος να εμβαθύνω. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι όταν πλέον χάνεις την αθωότητα, μάλλον χάνεις και τη δυνατότητα να ερωτευθείς. Τουλάχιστον όχι όπως πριν .

Και όσον αφορά το αν κάποιος είναι ντροπαλός ή όχι έχει να κάνει με τον εαυτό του κατά κύριο λόγο νομίζω. Αν νοιώθει καλά με την πάρτη του, οι προηγούμενες εμπειρίες κτλ κτλ.

Εγώ πχ δε μιλάω σε γυναίκες στο δρόμο πλέον για κομπλιμέντα ή οτιδήποτε. Δε μιλάω γενικά σε γυναίκες πια γιατί οι προηγούμενες εμπειρίες μου έχουν δείξει οτι έχω τάση να ελκύω περίεργες καταστάσεις. Με έχει κουράσει αυτό και οπότε το αποφεύγω.

ε το ιδιο πραγμα λεμε. ολοι εχουν συναισθηματα αλλα καπου στην πορεια τα βαζουν σε δευτερη μοιρα διοτι ειναι στην φυση του ανθρωπου τα συναισθηματα του να μην εχουν διαρκεια οποτε απο μια φαση και μετα τα κοντρολαρεις και ποτε δεν τα αφηνεις να σε κυριευουν. απλα οποιος ειναι συναισθηματικος απο μια ηλικια και μετα κινδυνευει να καταστρεψει την ζωη του. γενικα η εποχη μας δεν προσφερετε για συναισθηματα.

Δημοσ.
εν. απλα οποιος ειναι συναισθηματικος απο μια ηλικια και μετα κινδυνευει να καταστρεψει την ζωη του. γενικα η εποχη μας δεν προσφερετε για συναισθηματα.

Αυτο που ειπες ειναι πολυ σοφο αλλα δυστυχως αυτα τα πραγματα γινονται ασυνειδητα.

Δημοσ.
ολοι εχουν συναισθηματα αλλα καπου στην πορεια τα βαζουν σε δευτερη μοιρα διοτι ειναι στην φυση του ανθρωπου τα συναισθηματα του να μην εχουν διαρκεια οποτε απο μια φαση και μετα τα κοντρολαρεις και ποτε δεν τα αφηνεις να σε κυριευουν. απλα οποιος ειναι συναισθηματικος απο μια ηλικια και μετα κινδυνευει να καταστρεψει την ζωη του. γενικα η εποχη μας δεν προσφερετε για συναισθηματα.

Πολύ σωστός.Αξίζει κάποιος να ερωτευθεί στον μέγιστο βαθμό,να χάσει τη μπάλα,να μην ξέρει τι του γίνεται.Αξίζει όμως για μια φορά και μόνο,έτσι για την εμπειρία και για να νιώσει αυτό το συναίσθημα του απόλυτου έρωτα και αν είναι και σε μικρή ηλικία ακόμα καλύτερα.Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος αυτού του τόσο έντονου συναισθήματος και ο άνθρωπος από ερωτευμένος να καταλήξει χωρίς καν να το καταλάβει να είναι θύμα,και μάλιστα μεγάλο,κάνοντας πράγματα και υποχωρήσεις που σε νορμάλ συνθηκες αποκλείεται να τα έκανε.Όποιος έτυχε να ερωτευτεί τρελά μπορεί και να με καταλαβαίνει.

Γι'αυτό χαλαρά παιδιά δεν χρειάζεται να τρελενόμαστε κιόλας.;)

(Ξέφυγα από το τοπικ αλλά ήθελα να τα πώ)

Δημοσ.
Γεννήθηκα σε λάθος εποχή ο μ@λάκας :cry:

ρε φιλαρακο,επειδη βλεπω οτι εισαι και συντοπιτης μου.εισαι τριτη λυκειου τωρα??αν ναι,μη μασας,ειναι η εποχη.τελειωσε με το καλο τις εξετασεις και μετα θα ξεθολωσει το μυαλο σου πιστεψε με...θα τα δεις αλλιως,και πιστεψε με ειναι τελεια..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...