aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αυτα μου αρεσουν μονο απο το φιλο μου, οχι απο ξενους... γνωμη μου ετσι; γιατι το φιλο σου τον ηξερες πριν γεννηθεις? καποτε δεν ηταν αγνωστος για σενα?? θα τα πω ολα στους γονεις σου! αφηνεις εναν ξενο να σου πιανει τον κωλο!
tomypapa Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως μια φορά αν μου έλεγαν ότι έχω ωραίο κώλο ένα "ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση" θα το έλεγα. Έτσι για το γ@μώτο ρε παιδί μου. Παιδιά πάντως από γυναίκες δεν βγάζετε άκρη... Τσάμπα κουβέντα κάνετε τώρα, γι αυτό και εγώ συμφωνώ με τον χαβαλέ καθότι οι γυναίκες έχουν και μια διακριτική ταμπέλα στο μέτωπο: "Don't take us seriously. You may get crazy...!" Και μιας και μιλάμε και για κώλους, φαντάζομαι αρκετοί από εσάς πηγαίνετε γυμναστήριο. Δεν παρατηρείτε λοιπόν κάτι κοπελίτσες που κάνουν επί ώρες πόδια και την γνωστή "πρέσα". Λιώνουν στις ασκήσεις που σμιλεύουν τους γλουτούς λοιπόν εσύ τα έχεις δει όλα όταν ξαπλώνουν ανάποδα για να κάνουν τετρακέφαλους (το πίσω άνω μέρος του ποδιού) και μόλις φεύγουν βάζουν το παλτουδάκι τους κρεμασμένο από την μέση για να κρύψουν τα πλούσια ελέη του Κυρίου...!:???: Μην ψάχνετε να βρείτε με ψυχασθενή όντα. Πλην ενός πλούσιου γαμπρού δεν έχουν κάποιο άλλο στερεότυπο στο μυαλό(?) τους. Πασαρέλα, μούρη και ότι κάτσει ανάλογα με την διάθεση... Πως είμαστε εμείς όταν αγοράζουμε ένα καλό αμάξι που το γυαλίζουμε λες και πάμε σε γάμο και βγαίνουμε ακόμη και μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα μ'αυτό...? Κάτι αντίστοιχο
poscaman Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το ίδιο συμβαίνει με ένα φίλο μου. Ενώ είναι ωραίο παιδί και έχει και τη δουλίτσα του, είναι τρελλά ντροπαλός ο λαλάκας! Τον πλησιάζουνε γκομενάκια αλλά μόλις παίρνουνε χαμπάρι οτι δε μιλάει τον περνάνε για σνομπ και την κάνουνε!!! Οτι και να τον κάνω το μαλάκα δεν αλλάζει...Πέρα από όλα αυτά, έχει ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη σε σημείο μου δεν τον φτάνει! Κοιτάει πανέμορφα-ματσωμένα-ψωνισμένα αλλά κατά τα άλλα βλαμμένα γκομενάκια και δεν παίζει ποτέ τίποτα. Γιατί ακόμα κι αυτές, θέλουνε το μπλα-μπλα τους... ρε παιδια ο κολλητος μου ανταποκρινεται στην παραπανω περιγραφη...μπορειτε να μου πειτε καμμια συμβουλη?εχω δοκιμασει τα παντα και η αντιδραση του ειναι ιδια με τις αντιδρασεις του....ξαδερφου του aledjo
xartial Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 πω πω Κωλάραα ...... για πουκάμισα !!! η κλασσική ατακα που λεω συνεχως! τι σημαινει αυτο;; σοβαρα, δεν καταλαβαινω... :???: :???:
tomypapa Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το κολάρο στο πουκάμισο είναι το πίσω μέρος του γιακά
xartial Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το κολάρο στο πουκάμισο είναι το πίσω μέρος του γιακά ααααα!!!! :mrgreen: :mrgreen: πειτε το ετσι να καταλαβω και εγω η καστανοξανθη!!! παντως αν μου το λεγανε στο δρομο δεν θα το καταλαβαινα, οποτε θα πηγαινε τζαμπα η ατακα!!! :mrgreen:
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ρε παιδια ο κολλητος μου ανταποκρινεται στην παραπανω περιγραφη...μπορειτε να μου πειτε καμμια συμβουλη?εχω δοκιμασει τα παντα και η αντιδραση του ειναι ιδια με τις αντιδρασεις του....ξαδερφου του aledjo ποτισε τον με πολλα μπουκαλια και μετα πηγενε τον στα "γνωστα" σπιτακια....
sno0py Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Προς Manuel και οσους εχουν ιδιες αποψεις αφιερωνω λιγο απο τον χρονο μ να εξηγησω το εξης δεν ειναι κακο να ειναι ευγενικος καλο παιδι τετοιος ειμαι κ εγω απλα αυτο δεν συνεπαγεται με τπτ μα με τπτ να μην μπορεις να μιλησεις να πεις εναν καλο λογο ενα κοπλιμεντο σε κατι ωραιο που θα δεις αν δεν εχεις τα κοτσια να το κανεις μαγκια σου..αν δεν εχεις την ορεξη να το κανεις παλι μαγκια σου!! Το θεμα ειναι παψτε να εισαστε ολοι εγωιστες να τα μετρατε ολα κ να μην ειστε αυθορμητοι γιατι καποια στιγμη ισως να μετανιωσετε για αυτο δλδ τι κακο ειναι να κανεις ενα καλο κοπλιμεντο σε κατι ωραια που θα δεις θα σου πεσουν τα μουτρα θα γινει ψωνιο αυτη κ αλλο???Παψτε να εισαστε τοσο κλειστοι χαρειτε την ζωη κ παιξτε μαζι της...
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εγω λεω οτι οι ανδρες οφειλουν να "πειραζουν" τις γυναικες στο δρομο κοιταγμα, χαμογελακι, ατακα αλλα και οι γυναικες οφειλουν να περασουν αφηνοντας πισω το αρωμα τους...
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εγω λεω οτι οι ανδρες οφειλουν να "πειραζουν" τις γυναικες στο δρομοκοιταγμα, χαμογελακι, ατακα αλλα και οι γυναικες οφειλουν να περασουν αφηνοντας πισω το αρωμα τους... και να εχουν ξυρισμενες τις μασχαλες! εχουν δει πολλα τα ματια μου....
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 και να εχουν ξυρισμενες τις μασχαλες! εχουν δει πολλα τα ματια μου.... ε,,,μπορει αν τις εχει εγκαταλειψει το αποσμητικο!:? σε ολους μπορει να συμβει!
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ε,,,μπορει αν τις εχει εγκαταλειψει το αποσμητικο!:? σε ολους μπορει να συμβει! οχι δε διαβασες σωστα! ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
Houston Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δεν παρατηρείτε λοιπόν κάτι κοπελίτσες που κάνουν επί ώρες πόδια και την γνωστή "πρέσα". Λιώνουν στις ασκήσεις που σμιλεύουν τους γλουτούς λοιπόν εσύ τα έχεις δει όλα όταν ξαπλώνουν ανάποδα για να κάνουν τετρακέφαλους (το πίσω άνω μέρος του ποδιού) και μόλις φεύγουν βάζουν το παλτουδάκι τους κρεμασμένο από την μέση για να κρύψουν τα πλούσια ελέη του Κυρίου...! Πάνε μωρε οι γυναίκες την σήμερον εποχή. Όλες μυξοπαρθένες γίναν. ρε παιδια ο κολλητος μου ανταποκρινεται στην παραπανω περιγραφη...μπορειτε να μου πειτε καμμια συμβουλη?εχω δοκιμασει τα παντα και η αντιδραση του ειναι ιδια με τις αντιδρασεις του....ξαδερφου του aledjo Μήπως έχει κρυφό έρωτα? Πόσο χρονών είναι? xartialκατεβαινει ενας τυπος ψηλος, ξανθος, αλλα οχι ωραιος, Ας ήταν ωραίος και θα σου λεγα εγώ μετα αν θα σου πιανε τον κώλο. εγω λεω οτι οι ανδρες οφειλουν να "πειραζουν" τις γυναικες στο δρομοκοιταγμα, χαμογελακι, ατακα Μα αν κοιτάξει χαμογελάσει και δεν πεις ατάκα θα σε πει μαλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.