Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο θεμα αγορια!!! οι ατακες που γραψατε πριν εχουν πολυ γελιο!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: μου θυμιζουν τελειως ελληνικη ταινια του ΄90!!! παντως αν μου ελεγε κανεις κατι τετοιο στο δρομο θα εβαζα τα γελια με τη μια!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ευτυχως κατι τετοιο δεν μου εχουν πει και γενικα επειδη κυκλοφορω με ενα λιγο περιεργο υφος, δεν αφηνω πολλα περιθωρια να μου πει κανεις κατι, αλλα μια φορα ειχα βγει στο περιπτερο απο τη δουλεια που δουλευα. οπως γυρνουσα στο κτιριο λοιπον σταματαει ενα αμαξι, κατεβαινει ενας τυπος ψηλος, ξανθος, αλλα οχι ωραιος, και με κοιταζε... τον κοιταω λιγο, γιατι λεω "μπας και τον ξερω τον ανθρωπο καπου και κατι θελει να μου πει και δεν καταλαβα, γιατι με κοιταει ετσι ρε γαμωτο;;", μετα σκεφτηκα οτι κατι ηθελε να παρει απο το περιπτερο και συνεχισα να περπαταω να φυγω και μου κανει: "κοπελια, θα μου δωσεις το τηλεφωνο σου να παμε για ενα καφε;;;"! του λεω οχι, και εκει που φευγω λεει: "παντως εχεις πολυ ωραιο κωλο"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ελα Παναγια μου!!!!!!!!!!! τι να πω... συνεχισα να βαδιζω...

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά αυτές οι "έξυπνες" ατάκες μόνο εμετό και ξενέρα μου φέρνουν. Μιλάμε για πολύ λίγδα......

Δημοσ.

ξερετε τι μου την σπαει στην σημερινη κοινωνια?

Οτι δεν γεμισαμε σοβαρους,αλλα ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ...

Δημοσ.
το βρηκα! θα κρατας εσυ το ενα ροπαλο και το αλλο εγω! θα τον βαραμε με βαρδιες....

(να κοιμομαστε και λιγο....)

Ε, ναι, να κοιμόμαστε, να ξεκουραζόμαστε, να πειράζουμε κοριτσάκια - πάλι με βάρδιες - και μετά πίσω στο καθήκον!!!

Το ίδιο συμβαίνει με ένα φίλο μου. Ενώ είναι ωραίο παιδί και έχει και τη δουλίτσα του, είναι τρελλά ντροπαλός ο λαλάκας! Τον πλησιάζουνε γκομενάκια αλλά μόλις παίρνουνε χαμπάρι οτι δε μιλάει τον περνάνε για σνομπ και την κάνουνε!!! Οτι και να τον κάνω το μαλάκα δεν αλλάζει...

Μήπως να πάρεις κι εσύ ένα ρόπαλο ;;;;;;;;;;; :mrgreen:

[...] και εκει που φευγω λεει: "παντως εχεις πολυ ωραιο κωλο"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ελα Παναγια μου!!!!!!!!!!! τι να πω... συνεχισα να βαδιζω...

Ε, ορίστε, ο άνθρωπος θαύμασε κάτι πάνω σου, στο είπε και εσύ τι έκανες; Τον έφτυσες!!! Φτου σου και σένα, λοιπόν!!!! :mrgreen: :mrgreen: (no offence ετσι!)

Για τους ντροπαλού-ληδες, μία λύση υπάρχει! Μεγάλη ανάμεικτη παρέα, βραδάκι, μπυρίτσες, κρασάκια, ποτάκια, χαβαλές... και θα την βρούνε μόνοι τους την άκρη!

Και αυτό δουλεύει..... ;)

Δημοσ.
και μου κανει: "κοπελια, θα μου δωσεις το τηλεφωνο σου να παμε για ενα καφε;;;"! του λεω οχι, και εκει που φευγω λεει: "παντως εχεις πολυ ωραιο κωλο"!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ελα Παναγια μου!!!!!!!!!!! τι να πω... συνεχισα να βαδιζω...

Παντος αυτος το σκοπο του τον ΠΕΤΥΧΕ! ηθελε να μπει "μεσα" σου και οπως βλεπεις εχει μπει στο μυαλο σου και ακομα τον θυμασαι!

σου εκανε εντυπωση (αυτο ηθελε δηλαδη) και συ.....

δε μπορεις να τον ξεπερασεις.... ηταν ο πρωτος σου!

αν τον ξαναδεις (σιγουρα θα τον θυμηθεις) δωστου χαιρετισματα απο μενα..... ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" πες του, θα καταλαβει! χαχαχαχαχα

Δημοσ.
Παντος αυτος το σκοπο του τον ΠΕΤΥΧΕ! ηθελε να μπει "μεσα" σου και οπως βλεπεις εχει μπει στο μυαλο σου και ακομα τον θυμασαι!

σου εκανε εντυπωση (αυτο ηθελε δηλαδη) και συ.....

δε μπορεις να τον ξεπερασεις.... ηταν ο πρωτος σου!

αν τον ξαναδεις (σιγουρα θα τον θυμηθεις) δωστου χαιρετισματα απο μενα..... ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" πες του, θα καταλαβει! χαχαχαχαχα

μηπως τελικα ησουν εσυ;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Και αυτό δουλεύει.....

Κι όμως wizzy, με αυτόν δε δουλεύει! Αν είναι σε τέτοια παρέα, απλώς ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ!

λεει: "παντως εχεις πολυ ωραιο κωλο"!!!!!

α) Αλήθεια έλεγε??? Γιααα ανέβασε φωτό να δούμε :twisted: :twisted: :twisted:

β) Γιατί τα πήρες? Κοπλιμέντο έκανε ο άνθρωπος. Θαύμασε κάτι καλό που έχεις πάνω σου. Αν έλεγε "έχεις ωραία μάτια, μαλλιά" ή δεν ξέρω τι άλλο το ίδιο δε θα ήτανε?

Δημοσ.

α) Αλήθεια έλεγε??? Γιααα ανέβασε φωτό να δούμε :twisted: :twisted: :twisted:

β) Γιατί τα πήρες? Κοπλιμέντο έκανε ο άνθρωπος. Θαύμασε κάτι καλό που έχεις πάνω σου. Αν έλεγε "έχεις ωραία μάτια, μαλλιά" ή δεν ξέρω τι άλλο το ίδιο δε θα ήτανε?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: τι φωτο να ανεβασω;; συγκεκριμενη;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τα πηρα εκεινη την ωρα, γιατι με νευριαζει καποιος αγνωστος να σταματαει το αμαξι του, να κατεβαινει για να μου πει οτι εχω ωραιο κωλο... αν ειχα ορεξη να του απαντησω θα του ελεγα να κοιταει το δρομο καλυτερα για να μην στουκαρει πουθενα και να μην ασχολειται με ... κωλους!!!! αυτα μου αρεσουν μονο απο το φιλο μου, οχι απο ξενους... γνωμη μου ετσι; :)

Δημοσ.

Ναι, ΟΚ, είπαμε οτι είναι κοπλιμέντο και όχι βρισιά! Εκτός αυτού ο τύπος ούτε χέρι άπλωσε, ούτε συνέχισε να σε ακολουθεί με αποτέλεσμα να σε φοβήσει. Άρα?

Επισκέπτης
Δημοσ.
ξερετε τι μου την σπαει στην σημερινη κοινωνια?

Οτι δεν γεμισαμε σοβαρους,αλλα ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ...

Εμένα ξέρεις τι μου τη σπάει; Ότι όποιος συμπεριφέρεται άσχημα τον λέμε αληθινό, μάγκα και όποιος φέρεται σωστά και είναι σοβαρός τον λέμε ψεύτικο και ότι υποκρίνεται (βλέπε εκπομπές στην τηλεόραση). Αυτή η κοινωνία δε μπόρεσε να μας μάθει τίποτα τελικά.

Δημοσ.
Εμένα ξέρεις τι μου τη σπάει; Ότι όποιος συμπεριφέρεται άσχημα τον λέμε αληθινό, μάγκα και όποιος φέρεται σωστά και είναι σοβαρός τον λέμε ψεύτικο και ότι υποκρίνεται (βλέπε εκπομπές στην τηλεόραση). Αυτή η κοινωνία δε μπόρεσε να μας μάθει τίποτα τελικά.

υποκλίνομαι ;)

Δημοσ.

Ωραίος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...