Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη ειναι μια ερωτηση προς τους αντρες του forum αλλα και για τις γυναικες για να μας πουμε τη γνωμη τους!

οταν ημουν πεμπτη-εκτη δημοτικου και γυρναγαμε η παρεα ολη τη πολη μας, καθε φορα που βλεπαμε καποια ωραια γυναικα, ή της φωναζαμε ή ο πιο τολμηρος της παρεας πηγενε σιγα-σιγα με το ποδηλατο και τη χουφτωνε! ναι ναι τη χουφτωνε!

υστερα απο καποια χρονια ακουω καποιον πολυ μεγαλυτερο μου να λεει:

- αντε εχουν χαθει οι αντρες, παλια εβλεπα και καποια αγορακια να ασχολουνται με τα κοριτσια και πολλες φορες επεφτε χουφτωμα! τωρα ολα ειναι μεσα στο σπιτι και παιζουν playstation!

εγω απο κεινη τη στιγμη το ειδα με αλλο ματι. ως τοτε το επερνα οπως το λενε οι γυναικες, "α ρε τα κολοπαιδα τι κανουν!"

δηλαδη δεν ηταν και το καλυτερο πραγμα αυτο... μετα απο αυτο ομως καταλαβα οτι ειχα αδικο! κι'ομως τωρα πιστευω οτι αυτο ηταν κατι το πολυ φυσιολογικο αν και υπερβολικο.

εμενα μου εχει μεινει η συνηθεια αυτη και τωρα οταν οδηγω με το αυτοκινητο και βλεπω καποια ομορφη υπαρξη, δε χανω ευκαιρια! (οχι να χουφτωσω...) απλος ενα καλο λογο! ή θα μπορουσα να το πω και ενα ειδους "καμακι"...

εμενα προσωπικα μ'αρεσει αυτο και με ανεβαζει ψυχολογικα...

παντα μα παντα οοοολες οι γυναικες χαμογελανε και δειχνουν οτι τους αρεσει εστω και αν τις πειραζεις με λιγο χυδαιο τροπο...

υπαρχουν περιπτωσεις που μερικες γυναικες το "ζηταει ο οργανισμος τους" και γουσταρουν πολυ χυδαιο πειραγμα! εκει να δειτε τη χυδαιολογιες πεταω κι'ομως τους αρεσει!

εσεις κανετε τιποτα τετοιο στο δρομο??

γυναικες, πως σας φαινεται αυτο? σας αρεσει?

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα μου εχει μεινει η συνηθεια αυτη και τωρα οταν οδηγω με το αυτοκινητο και βλεπω καποια ομορφη υπαρξη, δε χανω ευκαιρια!

Άχτι το 'χω, δεν έχει κατέβει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από το αμάξι.

Μάλλον έχει χαθεί λίγο ο ορισμός του άνδρα ε.

Δημοσ.

Έχοντας υποστεί το γελοίο χούφτωμα από ελεϊνούς «αρσενικούς» μέσα σε λεωφορίο, club και γενικότερα συνωστισμό και μάλιστα με τρόπο θρασύ, μπορώ να σου πω πως για μένα αν κάποιος θέλει να με πλησιάει για τον Χ, Ψ λόγο και το κάνει με αυτόν τον τρόπο, το λιγότερο που θα συμβεί είναι να μην καταφέρει να μου πάρει καλή κουβέντα από το στόμα. rolleyes.gif

Όσο για το καμάκι, νομίζω πως είναι θέμα γυναίκας και θέμα πνεύματος του άντρα που κάνει το καμάκι. Ο τρόπος είναι που μετράει κυρίως.

Αν και για να πω την αλήθεια, χάνω την εκτίμησή μου για έναν άντρα όταν διαπιστώνω πως μου κάνει καμάκι (ειδικά με γελοίο τροπο ή χυδαιότητες) και απλώς χαμογελάω από ευγένεια. Τί άλλο θα μπορούσες να κάνεις σε έναν τέτοιο τύπο;

Κρίμα είναι... tongue.gif

Δημοσ.

@Lucifer χαχαχα εχεις καποιο δικιο! αλλα αν σκεφτεις οτι περισσοτεροι ουτε μιλανε....

ποιο παιδι τωρα που κανει ποδηλατο πειραζει τις αγνωστες γυναικες???

παλια κατι γινοταν... τωρα.... playstation και internet!

• Moderators
Δημοσ.

Ο πατερας μου οταν οδηγαει και βλεπει κατι ''καλο'', ανοιγει το παραθυρο και σφυρίζει :P

Αλλα παντα για πειραγμα ή για αστειο ή για να δει αντιδραση.

Εγω αρεσκομαι απλως στο διακριτικο βλεμμα...

Δημοσ.

ρε εντάξει τα παιδάκια, κάπως πρέπει να μάθουμε όλοι μας...

αλλά κάτι κάγκουρες μέσα στα μπλουλαητιασμένα σάξα με τις αεροτομές ντηπ σπεης 9, που περνάνε ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ στην κοπέλα και το πετάνε, πωπω, γτ δν σταματάνε, γτ, γτ, γτ.

αχμ. κατά τα άλλα δν το κάνω, αν θεωρώ κάποια ωραία κτλ το βρίσκω άσκοπο να πετάξω το κοπλιμέντο (...) και να φύγω. αν γουστάρω, θα πάω να της μιλήσω. αλλά το καταλαβαίνω, δν με ενοχλεί.

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ.

αργκ.

Δημοσ.

@Cristina xaxaxaxaxaxaxaxax

εισαι καλα? ο γελιος τροπος και οι χυδαιοτητες ειναι για τη πλακα μας και τιποτα πιο περα! για χαβαλε!

τωρα αυτο που ειπες μεσα στο λεωφορειο και στα CLUB, εγω δε το εγκρινω!

αυτους τους λεω ανωμαλους!

στο δρομο ομως ειναι αλλη περιπτωση,

απο τη πλευρα της γυναικας, ναι ειναι φυσικο να βριζουν και λενε τα χειροτερα

απο τη πλευρα του αντρα ομως ειναι αλλιως! πχ στα παιδακια βγενει ο αντρισμος που κρυβουν μεσα τους και το βγαζουν προς τα εξω χωρις φοβο και παθος!

αυτα τα παιδα αργοτερα δε θα εχουν το κομπλεξ οπως οι υπολοιποι, να τη πεσουν σε μια γυναικα και γενικα στη ζωη τους με τις σχεσεις τους με της γυναικες.

αντιθετως οι αλλοι εχουν μεγαλα κομπλεξ και δε μπορουν ουτε σε μια γνωστη τους φιλη να τη πεσουν!

εχω δει παρα πολλες περιπτωσεις γι'αυτο το λεω!

εδω κολαει αυτο που λενε, εχουν χαθει οι αντρες!

Δημοσ.

Αν και για να πω την αλήθεια, χάνω την εκτίμησή μου για έναν άντρα όταν διαπιστώνω πως μου κάνει καμάκι (ειδικά με γελοίο τροπο ή χυδαιότητες) και απλώς χαμογελάω από ευγένεια. Τί άλλο θα μπορούσες να κάνεις σε έναν τέτοιο τύπο;

Κρίμα είναι...

Τα γλοιώδη και φτηνα-ηλίθια σχόλια παραπέμπουν κατ' ευθείαν στην αγαμία. Το έξυπνο ερωτικό σχόλιο όμως είναι κάτι που λείπει γενικώς... ακόμη και χωρίς απώτερο σκοπό, γιατί να μη ξεκινάμε καλύτερα τη μέρα μας?

Οι χειρονομίες πάντως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Δημοσ.

@Lucifer αυτο που κανω εγω και οι υπολοιποι δε το κανουμε για να "βγαλουμε" κατι απο αυτη την ιστορια!

απλος χαβαλε, γελιο και να ανεβουμε ψυχολογικα βλεποντας οτι καταφεραμε μια γυναικα να χαμογελασει....

Δημοσ.
Τα γλοιώδη και φτηνα-ηλίθια σχόλια παραπέμπουν κατ' ευθείαν στην αγαμία. Το έξυπνο ερωτικό σχόλιο όμως είναι κάτι που λείπει γενικώς... ακόμη και χωρίς απώτερο σκοπό, γιατί να μη ξεκινάμε καλύτερα τη μέρα μας?

Οι χειρονομίες πάντως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Έτσι ακριβώς.

Αν είσαι άντρας, χαίρομαι που υπάρχεις. tongue.gif

Δημοσ.

ουφ! οι γνωστές εξυπναδες απο τα "καλυτερα παιδια" που εχει ο τοπος μας.....

μηπως να τη ζητησω και σε γαμο??

Δημοσ.
Έτσι ακριβώς.

Αν είσαι άντρας, χαίρομαι που υπάρχεις. tongue.gif

Να χαίρεσαι ;)

ουφ! οι γνωστές εξυπναδες απο τα "καλυτερα παιδια" που εχει ο τοπος μας.....

μηπως να τη ζητησω και σε γαμο??

Γνώμη σου, γκόμενα απο 'δω δε σκοπεύω να βγάλω πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...