p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μετα απο αρκετο καιρο, αποφασισα να μπει χερακι στο 360 μου. ειχα δει πολλα σχεδια, αλλα δεν μου αρεσαν και ιδιεταιρα. μεχρι που σημερα.... :twisted: ειναι τοσο γ@ματο, που μαλλον θα αλλαξω θεσεις στα 360 μου.. οσοι αλλοι εχετε αντιστοιχες μοντιφες, ανεβαστε καμια φωτο να δουμε τι εχετε φτιαξει.
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εγω πηρα διαφανες μπλε case και τους δυνατους ανεμιστηρες με τα leds. τα extra leds που ειχε το case τα αφησα απ'οξω. το αποτελεσμα ειναι ΚΑΙ γ@μω. (στη φωτο χανει πολυ, ειδικα ο εσωτερικος φωτισμος φαινεται μια θολουρα). εχουνε φερει (επιτελους) πολλα σχεδια και χρωματα αυτα τα ρεμαλια της κοινωνιας, οι grmods. 8)
jimbrav Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 poli oraio einai petro......ego exo agorasei ta mple anemistiria kai diafano kapaki gia to drive... alla apo oti vlepo to diafano case leei pola...
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 poli oraio einai petro......ego exo agorasei ta mple anemistiria kai diafano kapaki gia to drive...alla apo oti vlepo to diafano case leei pola... δεν πηρα το διαφανες καπακι για το drive, γιατι μου ειπανε οτι μερικες φορες μπορει να κανει τριγμους κλπ. εσενα δεν σου κανει? αμα οχι το τσιμπησα κι αυτο ευκολα....
jimbrav Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 δεν πηρα το διαφανες καπακι για το drive, γιατι μου ειπανε οτι μερικες φορες μπορει να κανει τριγμους κλπ.εσενα δεν σου κανει? αμα οχι το τσιμπησα κι αυτο ευκολα.... gia trigmoys poy les kanei ( oxi sinexeia ) otan vazeis ena diskaki mesa kai o magnitis kata kapoio tropo apo to kaluma empleketai me to drive gia na gyrisei to diskaki. to kokino kalodiaki sata einai ola ta lefta... gia easy kai sixno flasing xoris na anoigei i konsola :):)doseeeeeeeee
jimbrav Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ωω 8) ωραιο το elite custom 8) xaxa..nai nai to elite custom :) ti kalodio gia video einai afto re zimenz? re toyfa...ti zimenz kai aeg. einai monster...:)
jimbrav Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 apsogo...exeis valei kai to diafano kalyma gia toys anemistires e? ayti tha einai i epomeni kinisi moy...:)
GabrielConnor Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ζηλεύω ρεεεεεεεε! Και είπα να μείνω "νόμιμος" στο δεύτερο Xbox μου!!!
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 re paidia apo mporoume na promh8eftoume tetoia case???ta dika sas ta [email protected] koryfh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.