Προς το περιεχόμενο

Turbo-X laptops

jimmyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εχω δει το Turbo-X Uranus Duo II και μου φαίνεται πολύ καλό.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975832&product=907251

Θα ήθελα γνώμες για τα Turbo-X από θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας;

Επίσης αν έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο άλλό laptop με τιμή εώς 1500Ε

με 17" και 2GB RAM...

Δημοσ.

Αυτό είναι το δεύτερο που είχα σταμπάρει. Ρώτησα για το Turbo-X λόγω CPU και κάρτας γραφικών.

Γιατί τόσο μίσος για το Turbo-X? Από πείρα?

Δημοσ.

Μην εμπιστευεσαι τα Turbo -X απο την πείρα μου είναι χάλια.Προτίμησε κατι Branded.Θα σου πρότεινα κάτι σε ASUS , LG k Toshiba .

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτές τις μάρκες από ότί είδα για 17" ξεφεύγουν αρκετά οι τιμές.

Δημοσ.

Στις επιδόσεις που ζητάς και την τιμή... δεν έχω κάτι να σου προτείνω! Αυτό που ξέρω απο προσωπική εμπειρία.. θα καείς με τα Turxo-X. Δες αυτό:

http://www.pc2buy.gr/product_info.php?products_id=1894

Βέβαια έχει 1GB RAM αλλα έχει πολύ καλό επεξεργαστή και καλό σκληρό και είναι και 17" και είναι και στα 1300€.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτές τις μάρκες από ότί είδα για 17" ξεφεύγουν αρκετά οι τιμές.

και το θεμα υποστιριξης ?

Δημοσ.

Guys, ta turbo-x einai mia xara, exoun amesi upostiriksi kai einai genika kala mixanimata. Einai tis clevo kai to plaisio ta kanei rebrand edw.

Ta antalaktika (cd-rom, wireless diskoi klp) einai koina tou emporiou kai exw custom made opote oti kai na xalasei to vriskeis paneukola.

Exw 2 kainourgia tetoia kai 1 2etias, me toshiba kai acer exw pikri empeiria, giati gia kathe vlavi eprepe na stalei to laptop sti mama etairia kai emena apragos 2-3 evdomades.

Proswpika eskasa arketa $$$ kai pira to Dominus

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω οι απόψεις δυίστανται.

Από 17" έχω καταλήξει είτε στο HP Pavilion dv9362ea είτε στο Turbo-X Uranus Duo II.

Αλλά επανεξετάζω και την περίπτωση των 15,4" αν και μου φαίνεται ότι το μέγεθος της οθόνης δεν θα με βολεύει και τόσο.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...