kos210 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εχω δει οτι υπαρχουν πολλα ποστ για στοιχημα στο ιντερνετ ομως δεν βρηκα απαντηση στο εξης.Δεν εχω ασχοληθει με πιστωτικες ουτε με παρομοιες καρτες.Τι μου προτεινετε ως απλη και πανω απο ολα αξιοπιστη λυση για να παιζω στοιχημα μεσω διαδικτυου
snik Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μια χρεωστικη και εγω μια τετοια θα βγαλω για να παιζω στοιχημα
s.xaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 giati den paizis ston opap? trapeza attikis giftcard einai visa electron tin dexontai ola ta stoiximatzidika pane se kentriko katastima tha tin paris se ena tetarto apo 30e kai pano nomizo bgeni......
kos210 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 giati den paizis ston opap? Μεχρι τωρα εκανα υπομονη και επαιζα εκει ομως δεν ξαναδινω τα λεφτα μου στους κλεφτες Η χρεωστικη τι ακριβως ειναι?
s.xaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 sti xreostiki (visa electron) mporeis na paiksis osa exeis bali stin karta.an pas kouba kai adiasi h karta den mporeis na ksanapeksis.eno me tin pistotiki mporis mexri na minis me to braki kai sto telos na sto paroun kai ayto.....peske opap re filaraki sou milai enas pikramenos
Alt3rnative Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Xreostiki karta kai vour gia betfair!Xrysos syndyasmos toulaxiston gia mena pou eimai poly + apo th mera pou ksekinhsa na paizo!
s.xaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 dose kai kana stantar gia simera re aderfe alla me pm gia na mi fortothi ....
kos210 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δηλαδη αν καταλαβα σωστα την χρεωστικη την φορτωνω με οσα χρηματα θελω και ειναι ανεξαρτητη απο λοιπους λογαρισμαμους.Κατι σαν προπληρωμενος λογαριασμος. Και λογικα στην καρτα αυτη μου βαζουν τυχον κερδη σωστα? Υπαρχουν συγκεκριμενες τραπεζες που μπορω να την βγαλω?
mandipl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 nai. sti eurobank εγω θα προτεινα alpha η Πειραιως . Στην eurobank μπορει να εχεις προβλημα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=221657
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.