Xvipes Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 καλησπέρα.έχω ένα πρόβλημα με την παραπάνω κάρτα.όταν είμαι σε ένα game (π.χ στο Warcraft 3 που δεν θέλει απετήσεις)ακούγετε ένας θόρυβος,σαν σφύριγμα που όμως δεν είναι απο τα ανεμηστηράκια(δοκίμασα να τα σταματήσω με το δάχτυλο και ο θόρυβος παρέμενε). αν κάνω minimize στα windows ο θόρυβος σταματάει και αν ξαναμπώ στο game αρχίζει πάλι να "σφυράει"(όχι έντονα αλλά ακούγεται) έχω τους τελευταίους drivers με celeron 3.2 ,1gb ram ,αρκετό ελεύθερο σκληρό και του έχω κάνει πανμπολα format. any ideas πως μπορώ να το φτίαξω? p.s η κάρτα γραφικών ακόμα και στα windows η ψύχτρα της ζεματάει...αλλά τα ανεμηστηράκια δουλεύουν...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Kαποιο ηλεκτρονικο εξαρτημα τα εχει παιξει... Μπορει να ειναι σκασμενος πυκνωτης πανω στη μητρικη, μπορει να ειναι και μεσα στο τροφοδοτικο... Κατι με πυκνωτη μυριζει παντως...
sot78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 πυκνωτης 99% αλλα υπαρχει και περιπτωση να ειναι καποια διοδος ή Zener (οχι κατεστραμενο εξαρτημα ομως) στα ορια του. μαλλων τροφοδοτικο, ή ΜοΒο
Xvipes Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 η mobo είναι καινούργια και το έκανε και πριν με την παλιά.το τροφοδοτικό είναι 2 χρονών περίπου, noname 550watt.θα δοκιμάσω να του βάλω το παλιό τροφοδοτικό και θα σας πω. αυτό με την θερμοκρασία είναι λόγο τροφοδοτικού?το κουτί του p.c είναι thermaltake shark με 2 8aria ανεμηστήρια και γενικά θερμοκρασίες του p.c είναι κυριλέ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγω ειχα ξεσυνδεσει το ανεμιστηρι ενος noname psu 300W και μετα απο λιγο ΕΒΡΑΖΑΝ οι πυκνωτες μεσα, και ακουγοταν ενας ηλεκτρονικος θορυβος που αυξανοταν οταν κουσουσα ενα παραθυρο και η χρηση της cpu πηγαινε 100%... Αποτελεσμα: Ενας πυκνωτης μεσα στο τροφοδοτικο ειχε σκασει (βρασει-βγουν τα ζουμια εξω)... Μπορει να ειναι και λογω θερμοκρασιας, μπορει να ειναι απλα αστοχία υλικου...
Xvipes Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 έχει σημασία η τροφοδοσία της κάρτας γραφικών για τον θόρυβο?γιατί έβγαλα το ρεύμα της κάρτας και έκανε πάλι θόρυβο... το τροφοδοτικό το έχω δανίσει σε έναν φίλο μου και θα το έχω την δευτέρα... επίσης γιατί ζεματάει η ψύχτρα? με το ζόρι την κρατάω στα χέρια μου...
Xvipes Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 παιδία άλλαξα τροφοδοτικό και συνεχίζει να κάνει τον θόρυβο... λογικά είναι η κάρτα?μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω και αν συνεχίσει αυτό τι προβλήματα μπορεί να μου παρουσιάσει? thnx
pantelisgeor Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 aman evgales to reuma tis kartas kai pali ekane to thorivo auto simainei pos den einai i karta pou ftaiei..
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οπότε δεν είναι η κάρτα,δεν είναι η μητρική δεν είναι η cpu(μητρική και cpu είναι καινούργια και το έκανε και με τα παλιά),δεν είναι τροφοδοτικό,δεν είναι drivers/windows. Tι είναι τελικά????
Xvipes Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ξέρει κάποιος να μου πει pls μην αγοράσω άδικα άλλη κάρτα γραφικών? soz για τα πολλά ποστ αλλά θέλω να δω τι φταίει
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 η κάρτα έχει κάψει κάποιο εξάρτημα πιθανά πυκνωτή η κάποιο φίλτρο,ο θόρυβος μη περιμένεις να αλλάξει..μέχρι να τα τινάξει..τελείως. καλύτερα να πας για καινούρια κάρτα.
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος δε προερχετε από την οθόνη e? συνήθως η παλιές οθόνες σε αλλαγή ανάλυσης σφυρίζουν κλέφτικα.. έχω μια- δυο τέτοιες.. και είναι λίγο πριν το θάνατο τους..
Xvipes Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 το ξέκαρα και αυτό που λες αλλά ακόμα και όταν την έβγαλα απο πίσω ο θόρυβος παρέμενε..(άσε που είναι καινούργια και η οθόνη ) δηλ. πάω για καινούργια κάρτα?δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το φτίαξω μιας και ακόμα είναι ψιλό καλή η κάρτα.. και κάτι άλλο.έχετε να μου προτίνετε μια κάρτα με την ανάλογες επιδόσης με αυτήν που έχω γύρω στα 50-80ευρό?(όχι pci express)
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 το ξέκαρα και αυτό που λες αλλά ακόμα και όταν την έβγαλα απο πίσω ο θόρυβος παρέμενε..(άσε που είναι καινούργια και η οθόνη ) δηλ. πάω για καινούργια κάρτα?δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το φτίαξω μιας και ακόμα είναι ψιλό καλή η κάρτα.. και κάτι άλλο.έχετε να μου προτίνετε μια κάρτα με την ανάλογες επιδόσης με αυτήν που έχω γύρω στα 50-80ευρό?(όχι pci express) 7600 GT AGP .. αν βρεις την G/N Bliss GOLDEN sample θα δεις τρομερες επιδοσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.