Pink_Panther Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Πως μπορω ομως να ελεγξω στα γρηγορα αν τα εχει αυτα που λεει?Θα παω να το παρω σε μια ωρα!Υπαρχει καποιος τροπος να δω τι CPU,RAM κλπ εχει το συστημα? Katevase to CPU-Z apo ta files tou insomnia. 8a deis mobo+cpu+mnimes. Alliws anoikse to kouti kai koita ta ypoloipa.
@topos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Συγνωμη αλλα σιγα μην μου το δωσει και τζαμπα!Αυτα εχει ο υπολογιστης:Midi tower Innovator PSU 350 Watt M/B Gigabyte 7VRXP CPU AMD 1800+ Ψύκτρα Zalman χάλκινη Μνήμη 512 ΜΒ (νομίζω PC2700) HD WD 80 Gb CDRW LG combo GeForce MX4000 64 Mb Πως μπορω ομως να ελεγξω στα γρηγορα αν τα εχει αυτα που λεει?Θα παω να το παρω σε μια ωρα! Υπαρχει καποιος τροπος να δω τι CPU,RAM κλπ εχει το συστημα? Ram\cpu\καρτα γραφικων αναφεροντε στο φορτωμα του Bios... Οπως ειπε και ο φιλος πριν μπορεις να παιξεις και παιχνιδια ΕΑΝ βαλεις αλλη καρτα γραφικων και επιπλεον ενα dimm 512mb ram που μαζι κοστιζουν γυρω στα 160 ευρω... Και πιθανοτατα μετα να χρειαστεις σκληρο\dvd-rw κτλ για να γινει πληρως λειτουργικος.
ondoin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Kαλα,τελικα ηταν πολυ καλο για να'ναι αληθινο!Ο τυπος οταν τον πηρα και του ειπα οτι ξεκιναω να παω σπιτι του για να το παρω,μου λεει οτι δεν μπορω να το δοκιμασω τελικα γιατι χαλασε η οθονη!!! Αααχ πως την γλυτωσε?Ειναι τυχερος που μου το ειπε πριν παω εκει. για τι δεν ξερω τι θα γινοταν αν μου το ελεγε αφου ειχα παει! Τρελαινομαι με κατι τετοιους τυπους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.