angelus Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εδω και καιρο (πολυ καιρο ομως) ασχολουμαι με μονο ενα παιχνιδι, το grand prix 4. Οπως καταλαβατε ειμαι φαν της Φ1. Τον τελευταιο καιρο το παιχνιδι δεν μου παιζει ! Πιο συγκεκριμενα, ενω ξεκιναει κανονικα δεν μου βγαζει εικονα παρα μονο ηχο. Δηλαδη ακουω κανονικα τους ηχους αλλα βλεπω μονο μαυρο. Το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα απο 1 φορματ που αναγκαστηκα να κανω. Για να το τεσταρω, εβαλα στον Η/Υ το Colin Mcrea 3, το οποιο πριν το φορματ επαιζε ικανοποιητικα. Τωρα μου λεει οτι δεν επαρκει η καρτα γραφικων. Στην αρχη φανταστηκα οτι τα επαιξε η καρτα ( μια RADEON 9200), αλλα ειπα να το ψαξω λιγο. Κοιταζοντας τον πινακα ελεγχου ειδα οτι οι επιλογες ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT DRAW, ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT 3D ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΥΦΗΣ AGP ειναι απενεργοποιημενες με την ενδειξη "δεν υπαρχει". Μαλλον κατι ξεχασαν να μου κανουν μετα το φορματ ετσι? Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το διορθωσω? Θα προτιμουσα να μην χρειαστει να κανω επανεγκατασταση των windows. Ολοι καταλαβαινετε γιατι. Αν μπορειτε δωστε μια βοηθεια. Α το μχανημα ειναι amd στα 2 G με 256 μνημη. Αυτα
polonos1313 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εδω και καιρο (πολυ καιρο ομως) ασχολουμαι με μονο ενα παιχνιδι, το grand prix 4. Οπως καταλαβατε ειμαι φαν της Φ1. Τον τελευταιο καιρο το παιχνιδι δεν μου παιζει ! Πιο συγκεκριμενα, ενω ξεκιναει κανονικα δεν μου βγαζει εικονα παρα μονο ηχο. Δηλαδη ακουω κανονικα τους ηχους αλλα βλεπω μονο μαυρο. Το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα απο 1 φορματ που αναγκαστηκα να κανω. Για να το τεσταρω, εβαλα στον Η/Υ το Colin Mcrea 3, το οποιο πριν το φορματ επαιζε ικανοποιητικα. Τωρα μου λεει οτι δεν επαρκει η καρτα γραφικων. Στην αρχη φανταστηκα οτι τα επαιξε η καρτα ( μια RADEON 9200), αλλα ειπα να το ψαξω λιγο. Κοιταζοντας τον πινακα ελεγχου ειδα οτι οι επιλογες ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT DRAW, ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT 3D ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΥΦΗΣ AGP ειναι απενεργοποιημενες με την ενδειξη "δεν υπαρχει". Μαλλον κατι ξεχασαν να μου κανουν μετα το φορματ ετσι? Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το διορθωσω? Θα προτιμουσα να μην χρειαστει να κανω επανεγκατασταση των windows. Ολοι καταλαβαινετε γιατι. Αν μπορειτε δωστε μια βοηθεια. Α το μχανημα ειναι amd στα 2 G με 256 μνημη. Αυτα Dokimases na apegatastiseis tous drivers kai na tous ksanaperaseis?????
angelus Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ας το δουμε λογικα. Αν η καρτα ηταν ψοφια δεν θα μπορουσα να παιξω κανενα παιχνιδι ουτε καν το fm. Συνεπως δεν νομιζω να εχει παραδωσει. Καπου αλλου πρεπει να βρισκεται το προβλημα. Να σου πω την αληθεια παντως δεν το δοκιμασα γιατι πιστευω οτι το προβλημα θα λυνοταν με κατι πιο αναιμακτο.
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 to prwto prama pou dokimazoume einai reinstall drivers...kane afto k ta ksanaleme
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Grand Prix 4 + rfactorάκιας εδω! ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι drivers. Περασε τους και πες μας...
angelus Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ξαναεγκατεστησα Τουσ Drivers Αλλα Το Προβλημα Παραμενει.καμια Αλλη Ιδεα? Το Γεγονοσ Οτι Πιο Παλια Επαιζε Αλλα Τωρα Δεν... Δεν Σημαινει Οτι Κατει Παιζει Με Την Καρτα ?
tsakonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 "Kοιταζοντας τον πινακα ελεγχου ειδα οτι οι επιλογες ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT DRAW, ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ DIRECT 3D ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΥΦΗΣ AGP ειναι απενεργοποιημενες με την ενδειξη "δεν υπαρχει". afto paramenei? evales pali tous idious drivers p.x palious? i katevases new? DirectX 9 ekanes install? katevase to telefteo apo edw http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=4B1F5D0C-5E44-4864-93CD-464EF59DA050&displaylang=en kai dokimase pali
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Απλα να αναφερω οτι το παιχνιδι (GP4) απαιτει DX8.1b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.