firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Έχω ένα Toyota Corolla του 1998 (αυτό με τα στρόγγυλα φώτα). Έχει το εργοστασιακό ραδιοκασσετόφωνο που έδινε η Toyota μάρκας Panassonic. Τώρα θέλω να βάλω ένα καινούριο με cd (μάλλον Sony). Ξέρει κανείς τι αντάπτορα θα χρειαστώ για τα καλώδια. Από είδα τα φις που έχει τώρα δεν ταιριάζουν με τα καινούρια στερεοφωνικά.
kostassid Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 φιλε..αυτο που δειχνεις ειναι μονο η προσοψη...η συσκευη εχει και βαθος το οποιο αφου αγορασεις το cdplayer θα καταλαβεις τι εννοω, αλλαζει ολοκληρο οποτε δεν χρειαζεσαι βυσματα και καλωδια.. ... τωρα αν εννοεις οτι θα αγορασεις φορητο cdplayer και θελεις να το συνδεσεις με το κασσετοφωνο σου, πρεπει να αγορασεις μια κασσετα που μετατρεπει το σημα...15 ευρω νομιζω απο τον Γερμανο πριν απο 2 χρονια μου ειχε παρει.
firewalker Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 φιλε..αυτο που δειχνεις ειναι μονο η προσοψη...η συσκευη εχει και βαθος το οποιο αφου αγορασεις το cdplayer θα καταλαβεις τι εννοω, αλλαζει ολοκληρο οποτε δεν χρειαζεσαι βυσματα και καλωδια..... τωρα αν εννοεις οτι θα αγορασεις φορητο cdplayer και θελεις να το συνδεσεις με το κασσετοφωνο σου, πρεπει να αγορασεις μια κασσετα που μετατρεπει το σημα...15 ευρω νομιζω απο τον Γερμανο πριν απο 2 χρονια μου ειχε παρει. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Την φωτογραφία την έβαλα για να δείτε για ποιο ραδιοκασσετόφωνο πρόκειται. Και ναι χρειάζεται αντάπτορα στα καλώδια διότι το έβγαλα και τα φις που έχει δεν ταιριάζουν στα καινούρια στερεοφωνικά. Θέλω κάτι τέτοιο.
kifinas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν χρειάζεσαι αντάπτορα. Κόψε τις φίσες από την μία άκρη και ένωσε τα αντίστοιχα καλώδια. Δες για βοήθεια http://www.crutchfieldadvisor.com/ISEO-rgbtcspd/learningcenter/car/car_stereo/installation_guide.html?page=3 Αν δεν την παλεύεις ή δεν θέλεις να χαλάσεις την φίσα, συνέχισε να ψάχνεις αντάπτορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.