rodos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ποιά IP cam προτείνετε ώστε να έχω SMS alert? Πώς λειτουργεί? Πρέπει όπωσδήποτε να πάρω κάποιο πακέτο (otenet, forthnet)?
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ? "ip cam"? ti'n touto?? (ka8e mera kai kati kainourio........)
johnpap Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ip camera είναι μια κάμερα η οποία συνδέεται απευθείας με καλώδιο δικτύου, έχει ενσωματωμένο λογισμικό webserver... παμ' παρακάτω! Αυτό που θες φίλε μου είναι ανεξάρτητο από την κάμερα που θα χρησιμοποιήσεις, εξαρτάται από το λογισμικό ππαρακολούθησης που έχεις στον υπολογιστή σου (αλλιώς ζητάμε από μια κάμερα... να είναι και τηλέφωνο!!!) χρειάζεσαι δηλαδή... 1. κάμερα 2. λογισμικό survellance στον υπολογιστή σου 3. πρόγραμμα αποστολής sms από τον υπολογιστή (μπορεί και να περιέχεται στο λογισμικό παρακολούθησης αν και τα περισσότερα απλά μπορούν να συνεργαστούν με κάποιο πρόγραμμα αποστολής sms)
rodos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αρκετά διαφωτιστικός , αν και θα μπορούσες αναλυτικότερα...
johnpap Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Κοίτα αν αγοράσεις μία κάμερα ip τότε αυτή περιέχει και ενσωματωμένο λογισμικό παρακολούθησης που εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου. Τώρα αν αυτό υποστηρίζει sms alert εξαρτάται από το ίδιο το πρόγραμμα. Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις την webcam σου και να πάρεις κάποιο πρόγραμμα παρακολούθησης που θα μετατρέψει την κάμερα σε surveillance camera. Και εδώ τα sms alerts θα πρέπει να υποστηρίζονται από το λογισμικό. Όταν λέω υποστηρίζονται δεν εννοώ πως το πρόγραμμα θα στείλει τα sms αλλά μπορείς να το ρυθμίσεις να συνεργάζεται με ένα τρίτο πρόγραμμα άλλου κατασκευαστή το οποίο κάνει αυτή τη δουλειά. Δηλαδή το πρόγραμμα παρακολούθησης με το που τεθεί σε "συναγερμό" (ανίχνευση κίνησης κλπ) θα ζητήσει από το πρόγραμμα αποστολής sms να στείλει μια ειδοποίηση στον αριθμό που του έχεις ορίσει. Δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν έχω ασχοληθεί. Τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις τι θες...
Pink_Panther Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Exw dei apo gnwsto na exei sto kinito tou Nokia (Symbian) mia efarmogi opou o typos eixe 4 ip cameres se diafora simeia kai empene se ka8e mia kai thn kounouse panw-katw-deksia-aristera me to joystic tou kinitou i evlepe kai tis 4 mazi. Htan kapio prog to opio to aneptise aftos sthn eteria pou douleve alla re gmt den kserw se pian douleve gia na xame perisoteres plirofories...
johnpap Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 @ Pink Panther Αυτό που λες είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό απαιτεί απλά το κινητό να έχει πρόσβαση στο internet και να έχεις σετάρει τις κάμερες ώστε να έχεις πρόσβαση απο εκεί (dyndns ή static ip κλπ). Αυτό που θέλει ο φίλος rodos είναι sms alerts δηλαδή όταν ξυπνάει το σύστημα λόγω συναγερμού να του στέλνει ειδοποίηση στο κινητο
rodos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 johnpap : πάρα πολύ καλά κατάλαβες Τουλάχιστον έχω από καπου να ξεκινίσω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.