polidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Gia mena afta ta statistika einai patates giati ena poli megalo pososto sideete meso proxy(opos kai ego) kai ara fenete oti p,x einai apo Ameriki kanada Germania Italia etc...etc...
MrSeanKon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ωραια ας μην κολλησουμε στην προελευση των εισερχομενων. Η συγκριση ομως των διαφορων sites ειναι κι αυτο πατατα??
Eusebius Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Βασικά, αν είναι πατάτες, είναι για το λόγο που λέει ο random. Ιδίως τώρα πια που ανεβαίνουν οι «εναλλακτικοί» browsers και τα «εναλλακτικά» ΛΣ, και ιδίως όταν πρόκειται για σάιτ σαν το Ινσόμνια όπου το εναλλακτικό παίζει λίγο παραπάνω απʼ όσο σε ένα σάιτ γενικού ενδιαφέροντος (π.χ., μια εφημερίδα ή ένα πόρταλ ειδήσεων). Στο Ινσόμνια δεν αποκλείεται ο IE να είναι κάτω από 50% (στο ADSLgr είχα δει κάτι στατιστικά πέρυσι και ήταν κάτω από 50%.) Και απʼ αυτούς δεν έχουν όλοι Alexa Toolbar. Από τους δε υπόλοιπους δεν θα έχει ούτε το 1%. :-P Ποιος τρελός πάει να βάλει Alexa Toolbar στον Fx ή στην Όπερα ή στο Σαφάρι; (Νομίζω δεν υπάρχει καν για τα τελευταία...) btw, πότε θα μας δώσει ο Hal κανένα στατιστικό για το Ινσόμνια;
polidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 enoousa ta statistika patata epidi proerxonde apo to Alexa kai oxi apo kapia axiopisti selida. etsi gia na min yparxoun parexigiseis. Kai synfono apolita me ton @random
MrSeanKon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 btw, πότε θα μας δώσει ο Hal κανένα στατιστικό για το Ινσόμνια; Kαλη φαση θα με ενδιεφερε κι εμενα (αν δωθει δημοσια) ασχετα αν ειμαι απλος χρηστης.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Γιατί τέτοιοα καούρα με τα στατιστικά; Διαφημιστές ή διαφημιζόμενοι είστε;
tarrasque Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 και εγώ λόγω δουλειάς μπαίνω από το εξωτερικό να πάρω τη δόση μου και αποκλείω το γεγονός να μπαίνουν ξένοι με babelfish και να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα τους ... πατριωτάκια είναι όλοι
MrSeanKon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Γιατί τέτοιοα καούρα με τα στατιστικά;Διοτι δειχνουν αν ενα forum ειναι ενεργο ή αν ποσταρουν οι κουκουβαγιες! Διαφημιστές είστε;Οχι!διαφημιζόμενοι είστε;Κατα καποιον τροπο ναι (OcBible).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Διοτι δειχνουν αν ενα forum ειναι ενεργο ή αν ποσταρουν οι κουκουβαγιες! [...] Νομίζω ότι το παρόν forum φαίνεται αν είναι ενεργό ή όχι. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη στατιστική ανάλυση για να καταλάβεις ερμηνεύσεις τα νούμερα. Αυτή τη στιγμή που γράφω, βλέπω στην πρώτη σελίδα: Currently Active Users: 705 (199 members and 506 guests) Most users ever online was 921, 06-05-2006 at 23:55 και Threads: 185,771, Posts: 1,584,175, Members: 65,413 Οπότε μάλλον δεν έχει πολλές κουκουβάγιες εδώ...
MrSeanKon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Οπότε μάλλον δεν έχει πολλές κουκουβάγιες εδώ... Μα εγω δεν ειπα το αντιθετο! Η κινηση κανει μπαμ απο την πληθωρα των threads που ανοιγουν ανα πασα στιγμη στο Insomnia ποσα views εχει το καθενα κλπ..... Aυτο με τους guests (ε ειχα κανει καποτε παλια στην Αγρια Δυση στα των Moderators) πειραζεις κατι timers.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.