Προς το περιεχόμενο

Τα στατιστικα του Insomnia.

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia mena afta ta statistika einai patates giati ena poli megalo pososto sideete meso proxy(opos kai ego) kai ara fenete oti p,x einai apo Ameriki kanada Germania Italia etc...etc...

Δημοσ.

Ωραια ας μην κολλησουμε στην προελευση των εισερχομενων.

Η συγκριση ομως των διαφορων sites ειναι κι αυτο πατατα??

Δημοσ.

Βασικά, αν είναι πατάτες, είναι για το λόγο που λέει ο random.

Ιδίως τώρα πια που ανεβαίνουν οι «εναλλακτικοί» browsers και τα «εναλλακτικά» ΛΣ, και ιδίως όταν πρόκειται για σάιτ σαν το Ινσόμνια όπου το εναλλακτικό παίζει λίγο παραπάνω απʼ όσο σε ένα σάιτ γενικού ενδιαφέροντος (π.χ., μια εφημερίδα ή ένα πόρταλ ειδήσεων).

Στο Ινσόμνια δεν αποκλείεται ο IE να είναι κάτω από 50% (στο ADSLgr είχα δει κάτι στατιστικά πέρυσι και ήταν κάτω από 50%.) Και απʼ αυτούς δεν έχουν όλοι Alexa Toolbar. Από τους δε υπόλοιπους δεν θα έχει ούτε το 1%. :-P Ποιος τρελός πάει να βάλει Alexa Toolbar στον Fx ή στην Όπερα ή στο Σαφάρι; (Νομίζω δεν υπάρχει καν για τα τελευταία...)

btw, πότε θα μας δώσει ο Hal κανένα στατιστικό για το Ινσόμνια; :-)

Δημοσ.
btw, πότε θα μας δώσει ο Hal κανένα στατιστικό για το Ινσόμνια; :-)
Kαλη φαση θα με ενδιεφερε κι εμενα (αν δωθει δημοσια) ασχετα αν ειμαι απλος χρηστης.
Δημοσ.

και εγώ λόγω δουλειάς μπαίνω από το εξωτερικό να πάρω τη δόση μου :P και αποκλείω το γεγονός να μπαίνουν ξένοι με babelfish και να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα τους ... πατριωτάκια είναι όλοι :D

Δημοσ.
Γιατί τέτοιοα καούρα με τα στατιστικά;
Διοτι δειχνουν αν ενα forum ειναι ενεργο ή αν ποσταρουν οι κουκουβαγιες! :mrgreen:

Διαφημιστές είστε;

Οχι!

διαφημιζόμενοι είστε;

Κατα καποιον τροπο ναι (OcBible). :)
  • Super Moderators
Δημοσ.
Διοτι δειχνουν αν ενα forum ειναι ενεργο ή αν ποσταρουν οι κουκουβαγιες! :mrgreen:

[...]

Νομίζω ότι το παρόν forum φαίνεται αν είναι ενεργό ή όχι. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη στατιστική ανάλυση για να καταλάβεις ερμηνεύσεις τα νούμερα.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, βλέπω στην πρώτη σελίδα:

Currently Active Users: 705 (199 members and 506 guests)

Most users ever online was 921, 06-05-2006 at 23:55

και

Threads: 185,771, Posts: 1,584,175, Members: 65,413

Οπότε μάλλον δεν έχει πολλές κουκουβάγιες εδώ...

Δημοσ.
Οπότε μάλλον δεν έχει πολλές κουκουβάγιες εδώ...

Μα εγω δεν ειπα το αντιθετο! :)

Η κινηση κανει μπαμ απο την πληθωρα των threads που ανοιγουν ανα πασα στιγμη στο Insomnia ποσα views εχει το καθενα κλπ.....

Aυτο με τους guests (ε ειχα κανει καποτε παλια στην Αγρια Δυση στα των Moderators) πειραζεις κατι timers.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...