MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 To 89.2% των επισκεπτων ειναι απο Ελλαδα. Πως το ξερω???? ΧΑ! Κλικαρετε εδω και μου προξενει εντυπωση οτι μπαινουν και απο το εξωτερικο??? Καλη φαση αλλα παρολο που εχω μιλησει περι Αγγλικου forum παει στα αζητητα μαλλον......:-?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Eίσαι σίγουρος πως το υπόλοιπο 11.6 δεν είναι έλληνες;
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Oχι δεν αναφερει κατι τετοιο. Π.χ. μπορει (κι αυτο πιστευω να ισχυει) να επισκεπτονται το forum ομογενεις ας πουμε απο Καναδα, USA, Αυστραλια. Αλλα θαρρω οτι ειναι καλο για το forum. Δεν πιστευω να ειναι αμιγως ξενοι και να βαζουν Babelfish Παντως αν κανετε συγκριση με αλλα sites του εξωτερικου θα δειτε οτι το Insomnia τα χωνει σε μπολικα....
GabrielConnor Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Oχι δεν αναφερει κατι τετοιο.Π.χ. μπορει (κι αυτο πιστευω να ισχυει) να επισκεπτονται το forum ομογενεις ας πουμε απο Καναδα, USA, Αυστραλια. Αλλα θαρρω οτι ειναι καλο για το forum. Δεν πιστευω να ειναι αμιγως ξενοι και να βαζουν Babelfish Παντως αν κανετε συγκριση με αλλα sites του εξωτερικου θα δειτε οτι το Insomnia τα χωνει σε μπολικα.... Ή και με proxy.
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι παιζει κι αυτη η παραμετρος αλλα στο παρελθον οταν ειχα γραψει κατι αγγλικα posts στο thread της Bible (τα οποια μεταφερθηκαν στο TechPowerUp! πλεον) παρατηρουσα μια σχετικη αυξηση των views του thread ενω τωρα εχει πεσει καπως.
kattistt Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 π.χ. εγω ειμαι Ελλαδα, αλλα λογω του οτι σαν εταιρια δεν εχουμε διακομηστες εδω συνδεομαστε απευθειας με την μητρικη μας εταιρια στην Ισπανια και ετσι φαινεται οτι συνδεομαι απο Ισπανια....
Mariosxaniaomg Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ΠΑιδιά αυτό το alexa είναι γεμάτο ιούς και spyware.Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ποάντως μαι φορά είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα alexa και ήταν γεμάτο spyware κάντε ένα cehck όσοι το είδα μήπως κολλήσατε τίποτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δεν κατεβαζεις κανενα προγραμμα alexa... Site ειναι, προς Θεου δλδ!
Sebastienomnia Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αυτό το αlexa είναι στην ουσία site που δείχνει στατιστικά στοιχεία για διάφορες ιστοσελίδες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ναι, και δειχνει πολυ αναλυτικα για τις πρωτες 100.000
Sebastienomnia Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Για τις πρώτες 100,000 ανα χώρα η σε όλο τον κόσμο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παγκοσμιως. Δειχνει στατιστικα για ολες λιγο πολυ, αλλα πολυ αναλυτικοτερα για τις πρωτες 100000.
random Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ούφ!!! ευτυχώς ειμαστε μια θέση ( #65 ), πάνω απο το μπουρδέλα.τελεία.κομ για επισκέπτες απο Ελλάδα..... τώρα ηρέμησα η κατάταξη βασίζεται σε επισκέψεις χρηστών που εχουν εγκατεστημένοι την alexa toolbar ή τη sidebar ston fx. κι αυτό φαίνεται καθαρά στις πρώτες θέσεις. msn.com και microsoft.com στις πρώτες θέσεις; lol :) :) πιό πολύ για χρήστες που δεν ξέρουν να αλλάξουν ουτε την αρχική σελίδα του IE μου κάνουν. αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς: ξερουν τι ειναι η alex toolbar, οτι την έχουν εγκατεστημένη, οτι μπορεί να αφαιρεθεί, και πόσοι την εγκατέστησαν συνειδητά ( οχι πατώντας απλα ΟΚ, Next... σε ενα μήνυμα που δεν διάβασαν καν τι γράφει).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ναι οντως τα στατιστικα επηρεαζονται απο την εγκατασταση της Alexa Toolbar, αλλα αυτο ισχυει περισσοτερο για default σελιδες (σαν το msn.com). Ολες οι αλλες νορμαλ μου φαινονται... Μηπως ξερεις αλλον τροπο να δουμε στατιστικα a bit more αξιοπιστα?
MrSeanKon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ο Georgeman (thanks) απαντησε πολλα για εμενα οποτε δε χρηζει να μιλησω. Καντε ας πουμε μια συγκριση του Insomnia με τα αλλα ελληνικα forums (ειδικα εσεις Admins). kattist σε αυτο που ειπες εχεις δικιο (κατι τετοιο μου ειπε σε υ2υ ο Aedan).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.