Visehrad Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καλησπερα παιδια!Εχουμε προβλημα και μαλιστα σοβαρο.Ανοιγω τον υπολογιστη και μου λεει στην αρχη οταν μπηκα sta windows οτι υπαρχει προβλημα αναγνωρισης αδειας του υπολογιστη απο τα windows.(Τα windows μου τα εβαλε ενας φιλος-πειρατικα- αλλα δεν ξερω τι ειχε κανει και εκαναν κανονικα update).Σβηνω το μυνημα και τιποτα.Δεν εμφανιστηκαν καν τα εικονιδια.Εκανα restart και απο εκει και μετα οταν πανε να φορτωσουν τα windows κανει συνεχεια restart.Α και το αλλο τρελλο.Δεν μπαινει ουτε σε safe mode αφου παλι κανει επαννεκιννηση..Και δεν εχω και το cd που μου εκανε εγκατασταση τα windows.τωρα τι κανουμε?????
kanenas_allos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κατ' αρχάς, δεν κάνεις το επίσημο update. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Κατά δεύτερο... χρειάζεσαι το cd εγκατάστασης!
Visehrad Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κατ' αρχάς, δεν κάνεις το επίσημο update. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Κατά δεύτερο... χρειάζεσαι το cd εγκατάστασης! Kαι οταν το βρω τι κανουμε?Eγκατασταση παλι?
Mariosxaniaomg Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Λογικά ναί δεν κάνουμε updates αν δεν έχουμε τα αυθεντικά.
Visehrad Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 :twisted: Τελικα παιδια βρεθηκε τι εφταιγε.Τιποτα απο windows η σκληρο...Μου χτυπησαν οι μνημες Το τραγικο ειναι οτι τον υπολογιστη τον εχω 3 μηνες.Ειναι καινουργια συνθεση.Ολα τα πηρα απο το eshop και τις μνημες επειδη δεν ειχαν εκεινη την στιγμη στο eshop τις πηρα απο το Πλαισιο(ΟCZ 2GB 800MHz).Και οριστε τα καλα τα νεα.Συμπτωση?:twisted: Θα παω τωρα να βγαλω ακρη εκει μαζι τους.
isaias1983 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 den einai poli logiko na sou vgalei προβλημα αναγνωρισης αδειας του υπολογιστη απο τα windows k na to liseis allazontas mnimes!otan valeis pali new mnimes pali ta idia tha sou leei.opote eite format k ksana install windows eite an mpeis sta windows k sinexizei na sto vgazei tha pas na psaxeis gia kanena crack!vevaia den mporoume na sou dwsoume link edw!
Visehrad Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 den einai poli logiko na sou vgalei προβλημα αναγνωρισης αδειας του υπολογιστη απο τα windows k na to liseis allazontas mnimes!otan valeis pali new mnimes pali ta idia tha sou leei.opote eite format k ksana install windows eite an mpeis sta windows k sinexizei na sto vgazei tha pas na psaxeis gia kanena crack!vevaia den mporoume na sou dwsoume link edw! Φορματ εκανα αλλα οταν πηγα να βαλω παλι τα Windows δεν μου τα εβαζε με τιποτα αφου κατα την αντιγραφη των αρχειων 10-15 αρχεια μου ελεγε οτι δεν ειναι δυνατον να αντιγραφουν στον σκληρο.Παταγα συνεχεια Retry και καποια στιγμη τα επαιρνε αλλα μετα στην εγκατασταση μου εβγαζε μπλε οθονη με το μυνημα Memory Manager error..Και μετα το πηγα σε τεχνικο γνωστο μου και αυτος μου ειπε οτι η μνημη η μια ειναι οff.Οταν εκανε εγκατασταση τα windows με την μια μνημη εγιναν ολα κομπλε.Μολις εβαλε την αλλη παλι τα ιδια.Αρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.