pavleas2112 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 geia sas mages exw apofasisei na parw mia tv lcd-tft 26'' alla den exw idea ti prepei na proseksw. dil ti xarakthristika prepei na exei, poia marka proteinete poia einai i poio aksiopisti ktl.diathetw gyrw sta 400 evrw. gia kante ta magika sas kai rikste tis apopseis sas na doume an tha vgaloume akri
frou-frou Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Για καλές ποιοτικές hdtv 26'' δηλαδή Samsung, Sony Bravia, Philips θα πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον 600 ευρώ. Στα 400 ευρώ μόνο δεν υπάρχει κάτι ποιοτικό και αξιόλογο που να αξίζει ακόμα και στις 19 ίντσες. Μόνη λύση να διαθέσεις περισσότερα.
Droidlock Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Περιμενε κανενα χρονο να πεσουν και αλλο οι τιμες . Εχουν τρελλαθει ζητανε 600 και ευρω για μια τηλεοραση ! Ρε που φτασαμε , ζητω το ευρω!
Vagos_46 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Με τόσα λεφτά δεν νομίζω οτι μπορείς να βρείς κάτι αξιόλογο.Γνώμη μου είναι να δώσεις τα 400 για προκαταβολή και τα υπόλοιπα 200-300ε με δόσεις! Ακόμη καλύτερα είναι να πάς σε 32 ίντσες καθώς η διαφορά τιμής σε σχέση με μια 26αρα είναι απο ελάχιστη έως μηδαμινή.
pavleas2112 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 nai re paidia kserw ti paizei me tis times asta na pane.thelw na mou peite an kserete ti xaraktiristika na proseksw na exei gia na kanw mia erevna agoras.dil me liga logia ti koitas otan pas na agoraseis mia lcd ??
frou-frou Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μάλλον δεν ξέρεις καθόλου τι παίζει με τις τιμές. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς οτι με 400 ευρώ ήθελες 26αρα. Αnyway για τα χαρακτηριστικά που λες άκουσε μια συμβουλή. Μη τα πολυκοιτάς αυτά σε hdtv. Πολλές φορές είναι θεωρητικά και ξεγελάνε τον αγοραστή. Μιλάω για το contrast, response time, κτλ. Μόνο τα ματάκια σου είναι το πιο σωστό κριτήριο, και θα επιλέξεις αύτο που θα σου αρέσει πιο πολύ από κοντά και μετά απο εκτεταμμένη έρευνα αγοράς, αφού έχεις δεί πολλές τηλεοράσεις και τιμές σε πολλά καταστήματα.
kanenas_allos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Επειδή πρόσφατα αγόρασα και εγώ 2 lcd (19άρα και 32άρα) και το έψαξα μέχρι τελικής πτώσης, ορίστε η συμβουλή μου: 1. Μην χαθείς σε πολλά τεστ. Τα είδα όλα: εγχώρια και μη, έντυπα και ηλεκτρονικά, γράφτηκα σε forum ... Τελικά κατέληξα στα τεστ της fnac που θεωρούνται αξιόπιστα και συμφωνούσαν απόλυτα με τα συμπεράσματα μου μέχρι τότε. Αν δεν βρεις το πρόσφατο κατάλογο της ελληνικής fnac τότε δες τον αντίστοιχο της γαλλικής. http://www.fnac.com/Magazine/home_dossiers.asp?NID=0&RNID=0&Origin=FnacAff Και αν δεν ξέρεις γαλλικά, δεν πειράζει. Αρκεί να βλέπεις...τα κουτάκια της βαθμολογίας! 2. Προσοχή στις γενικότητες! Δεν είναι όλα τα μοντέλα μιας εταιρίας καλά. Π.χ. η Philips βγάζει διαμάντια των 2000 ευρώ και πατάτες των 1300 ευρώ. Δες το συγκριτικό και εμπιστεύσου τα μάτια σου. Προσωπικά μια χαρά βρίσκω και τις LG, παρά τα μύρια όσα λένε για αυτές ενώ η panasonic έχει ένα αρκετά φθηνό μοντελάκι (στις 32 ίντσες τουλάχιστον) που είναι πολύ αξιοπρεπές. 3. Γενικότερα, αν παίξεις στο χώρο της υψηλής ευκρίνεις (Blu-ray και HD-DVD) τότε...μάλλον κέρδισες. Με τόσο μικρή οθόνη όλα υψηλή ευκρίνεια είναι! Παρ' όλα αυτά πρέπει να έχει hdmi είσοδο για να έχεις ένα μίνιμουμ ποιότητας μελλοντικά. 4. Τα 600 ευρώ ίσως είναι λίγα... Ανέβασε λίγο το μπάτζετ ή κατέβασε τις ίντσες. Ελπίζω να σε βοήθησα. ΥΓ. Εγώ τελικά διάλεξα Samsung. Η 32άρα πολύ καλή, η 19άρα...μούφα!
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγώ σου προτείνω στις 27" αυτή εδώ http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=146832 Την έχει το πράκτικςερ προσφορά 499 ευρώ... Τη σκέφτομαι και για μένα.. Αλλιώς δίνεις 750 και πας εδώ σε 32".. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=852864
narbi Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εγώ σου προτείνω SAMSUNG..Αγόρασα κι εγώ πρόσφατα κι έμεινα ικανοποιημένη..Τώαρα,κοίτα...Όλες οι lcd έχουν ίδια ανάλυση 1368*768 (αν δεν κάνω λάθος..), περίπου ίδια φωτεινότητα και αυτό που αλλάζει κ από αυτό εξαρτόνται και ανεβαίνουν οι τιμές είναι το contrast..Δηλαδή,ας πούμε, ένα προηγούμενο μοντέλο της SAMSUNG με ένα επόμενο της έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλα τα υπόλοιπα και με μόνη διαφορά 1.000:1 στο contrast σου τη δίνει με 800 Ε παραπάνω...Επιτέλους τώρα άρχισε ναμην είναι η μόνη διαφορά στις συγκρίσεις αφού άρχισε και η ιστορία με το ενσωματωμένο DVB.Εγω πάντως όταν εψαχνα για τηλεόραση κοίταζα κα΄ποια άλλα χαρακτηριστικά όπως αν συνδέεται με υπολογιστή,αν είναι HDMI,αν έχει DVB(αυτό για τώρα πλέον..) και το κοντράστ..Για φτηνές λυσεις πάρε μια ιδέα από εδώ και ψάξου λίγο.. Φυσικά θα το δείς και μόνος σου ότι η διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε 26αρα και 32άρα είναι ανύπαρκτη...Οπότε γιατί να μην πάρεις την πιο μεγάλη?????Είναι κάτι σαν τους σκληρούς..Δεν παίρνεις 120 όταν ο 160 έχει 2 ευρώ παραπάνω...
etsi... Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 oti kai na pareis to thema einai oti me autes tis texnologies tis euaisthites to simantiko einai na eisai tyxeros kai oposdhpote na koitaxeis to after sales support se kathe etaireia...gia mena auto kanei ti diafora giati sxedon sigoura meta apo 2-3-4 xronia tha xalasei opote as koitame ligo makria...:-|
louben Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εγώ σου προτείνω SAMSUNG..Αγόρασα κι εγώ πρόσφατα κι έμεινα ικανοποιημένη..Τώαρα,κοίτα...Όλες οι lcd έχουν ίδια ανάλυση 1368*768 (αν δεν κάνω λάθος..) Με ολο το σεβασμο νομιζω οτι κανεις λαθος.Μαλλον μιλας για HD ready,Oi full HD πανε στις 1920χ1080 αν δεν απατωμαι.Ομως γ στις μικρες ιντσες δε νομιζω οτι παιζει και μεγαλο ρολο
eliask Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εγώ σου προτείνω SAMSUNG..Αγόρασα κι εγώ πρόσφατα κι έμεινα ικανοποιημένη..Τώαρα,κοίτα...Όλες οι lcd έχουν ίδια ανάλυση 1368*768 (αν δεν κάνω λάθος..), περίπου ίδια φωτεινότητα και αυτό που αλλάζει κ από αυτό εξαρτόνται και ανεβαίνουν οι τιμές είναι το contrast..Δηλαδή,ας πούμε, ένα προηγούμενο μοντέλο της SAMSUNG με ένα επόμενο της έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλα τα υπόλοιπα και με μόνη διαφορά 1.000:1 στο contrast σου τη δίνει με 800 Ε παραπάνω...Επιτέλους τώρα άρχισε ναμην είναι η μόνη διαφορά στις συγκρίσεις αφού άρχισε και η ιστορία με το ενσωματωμένο DVB.Εγω πάντως όταν εψαχνα για τηλεόραση κοίταζα κα΄ποια άλλα χαρακτηριστικά όπως αν συνδέεται με υπολογιστή,αν είναι HDMI,αν έχει DVB(αυτό για τώρα πλέον..) και το κοντράστ..Για φτηνές λυσεις πάρε μια ιδέα από εδώ και ψάξου λίγο.. Φυσικά θα το δείς και μόνος σου ότι η διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε 26αρα και 32άρα είναι ανύπαρκτη...Οπότε γιατί να μην πάρεις την πιο μεγάλη?????Είναι κάτι σαν τους σκληρούς..Δεν παίρνεις 120 όταν ο 160 έχει 2 ευρώ παραπάνω... δεν είναι ακριβώς έτσι καθέ νέο μοντέλο τv που βγαίνει έχει εκτός από τα χαρακτηριστικα που ανέφερε η narbi και καποία αλλά πραγμάτα που κάνουν την τv να έχει 800 ευρώ παραπάνω! H philips πχ έχει τv με pixel plus , pixel plus 2 , pixel plus 3, ambilight , full ambilight , etc etc. Aνάλογα αναιβαίνουν και οι τιμές βεβαίως. Γνώμη μου να μην πάρεις 26 αλλά 32 όπως είπαν και οι υπολοιποί εδώ μέσα. Οι διαφορές στην τιμή είναι πολύ μικρές. Οσό για της τιμές οσο ποιό καινουργιό μοντέλο τόσο ποιο ακριβό αλλά και ποιό καλό ! Ειναί θέμα πόσο αντέχεί η τσέπη σου και τι παραχωρήσεις θες να κάνείς ! Γενικά κάλη τv 32αρα πάνω από 850euro! με προτίμιση στις Samsung και τις Philips.
narbi Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Με ολο το σεβασμο νομιζω οτι κανεις λαθος.Μαλλον μιλας για HD ready,Oi full HD πανε στις 1920χ1080 αν δεν απατωμαι.Ομως γ στις μικρες ιντσες δε νομιζω οτι παιζει και μεγαλο ρολο γι'αυτό μάλλον έγραψα στην παρένθεση τη φράση "αν δεν κάνω λάθος"...
louben Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 γι'αυτό μάλλον έγραψα στην παρένθεση τη φράση "αν δεν κάνω λάθος"... Οκ κανενα προβλημα.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι πως γινεται μοντελα ιδιων ιντσων και ιδιων μετρησιμων χαρακτηριστικων(πχ φωτεινοτητας αναλυσης κτλ)να εχουν διαφορετικη εικονα?Οσο για το ποια μου καθεται καλυτερα στο ματι ποικιλλει.Μου εχει τυχει να δω την ιδια ακριβως τηλεοραση σε διαφορετικα μαγαζια και να εχει διαφορετικη εικονα(μαλλον ηταν θεμα ληψης κτλ).οποτε και αυτο ειναι υποκειμενικο νομιζω.
SupaCoopa Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μου εχει τυχει να δω την ιδια ακριβως τηλεοραση σε διαφορετικα μαγαζια και να εχει διαφορετικη εικονα (μαλλον ηταν θεμα ληψης κτλ) Ειναι και θεμα ρυθμισεων στο μενου της καθε τηλεορασης, που εχει δηλαδη ρυθμιστει (ή "ξερυθμιστει" επιτηδες καμια φορά) η φωτεινοτητα, αντιθεση, χρωμα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.