Προς το περιεχόμενο

Θέλω motherboard για P4 με socket 478

SASAKIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω πώς μπορείτε να ψωνίσετε απο e-bay με προπληρωμένες κάρτες που δουλέυουν σαν πιστωτικές απο ελλήνικες τράπεζες...Διαφημίζονται σαν gift-cards αν δεν κάνω λάθος....

Καλημέρες...

Δημοσ.
Νομίζω πώς μπορείτε να ψωνίσετε απο e-bay με προπληρωμένες κάρτες που δουλέυουν σαν πιστωτικές απο ελλήνικες τράπεζες...Διαφημίζονται σαν gift-cards αν δεν κάνω λάθος....

Καλημέρες...

Aκριβώς βλέπε Attica Gift Card... :wink:

Δημοσ.

@ultraxmode εκεί πήρα τηλέφωνο μια φορα και εκτος ου ότι ο τύπος δεν ξέρει αν έχει τα πράματα που λέει στην σελίδα είναι λαό πανάκριβος

Γιώργο η gift card χρειάζεται τίποτα αλλα (λογαριασμό τράπεζας; η πχ μπορεί να πάει να βγάλει και ο αδερφός μου στο όνομα του υπόψιν ο αδερφός μου είναι 7 χρόνον :mrgreen: με τα πολλά θέλω και εγώ απλά δεν έχω φορολογικές δηλώσεις τραπεζικούς λογαριασμού η ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί. μονο τα 19 μου χρονια και την ταυτότητα μου έχω :D )

Δημοσ.

Thanks ;) ( αχ αυτοί οι 10 χαρακτήρες :evil: :evil: )

ωραία θα σκάσω ένα τηλεφωνάκι αργότερα γιατί τώρα είμαι από τον ύπνο και ανάθεμα αν θα καταλάβουν τι θα τους ρωτάω :mrgreen:

Δημοσ.

κάτσε να αποφασίσουν να σηκώσουν το τηλέφωνο και θα σας τα πω όλλα ;)

λοιπόν πήρα τηλέφωνο ακολουθεί ο διάλογος :D

-καλημέρα σας για την gift card θέλω να ρωτήσω

-καλημέρα σας πείτε μου

-τι χρειάζομαι για να βγάλω αυτήν την κάρτα ?

-τo μονο που θα χρειαστείτε είναι η ταυτότητα σας και τo ποσο που θέλετε να βάλετε στην κάρτα ξεκινά από 30 ?

-δηλαδή μονο ταυτότηα και τα χρήματα δεν χρειάζομαι φορολογικές δηλώσεις, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ ?

-ναι μονο την ταυτότητα σας και τα χρήματα

-ωραία ευχαριστώ πολύ και κάτι άλλο

-ναι

-η gift card συνεργάζεται με pay pal ?

-ναι κανονικότατα

-ευχαριστώ πολύ καλημέρα σας

-και εμείς που καλέσατε

Δημοσ.

Ο http://www.ocs.gr δεν ξέρω αν είναι τόσο ακριβός...απλά το είπα γιατί χρειάστηκε να πάρω ένα mobo απο εκεί και 30euro για παλιό AMD Socket A δεν είναι και πολλά εδώ που τα λέμε...

Αν γενικά σε άλλα είναι ακριβό τί να πώ ? Sorry!! :D:D:D:D

Δημοσ.

καλά δεν σε πετροβολώ κιόλας καλά έκανες και το έδωσες πολλοί δεν το ξέρουν και τα 30 που έδωσες είναι ανάλογα το board αν ήταν κανένα με ddr μνήμες τότε ναι ήταν πολύ καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...