Sadman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν μπορεις καντα 2 τα pm... καντα 3 ενα και για μενα.
Italos20v Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Lol re porwmenoi ebay-akides i postepay pou lew ston filo parapanw einai karta Italiki epeidi leei oti einai Italia. An eiste oloi Italia na sas pw ti na kanete alliws paketo...
snowman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Νομίζω πώς μπορείτε να ψωνίσετε απο e-bay με προπληρωμένες κάρτες που δουλέυουν σαν πιστωτικές απο ελλήνικες τράπεζες...Διαφημίζονται σαν gift-cards αν δεν κάνω λάθος.... Καλημέρες...
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Νομίζω πώς μπορείτε να ψωνίσετε απο e-bay με προπληρωμένες κάρτες που δουλέυουν σαν πιστωτικές απο ελλήνικες τράπεζες...Διαφημίζονται σαν gift-cards αν δεν κάνω λάθος.... Καλημέρες... Aκριβώς βλέπε Attica Gift Card... :wink:
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 @ultraxmode εκεί πήρα τηλέφωνο μια φορα και εκτος ου ότι ο τύπος δεν ξέρει αν έχει τα πράματα που λέει στην σελίδα είναι λαό πανάκριβος Γιώργο η gift card χρειάζεται τίποτα αλλα (λογαριασμό τράπεζας; η πχ μπορεί να πάει να βγάλει και ο αδερφός μου στο όνομα του υπόψιν ο αδερφός μου είναι 7 χρόνον με τα πολλά θέλω και εγώ απλά δεν έχω φορολογικές δηλώσεις τραπεζικούς λογαριασμού η ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί. μονο τα 19 μου χρονια και την ταυτότητα μου έχω )
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Vatos δες εδώ και θα καταλάβεις. Πρέπει λογικά να είσαι ενήλικας...
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Thanks ( αχ αυτοί οι 10 χαρακτήρες :evil: :evil: ) ωραία θα σκάσω ένα τηλεφωνάκι αργότερα γιατί τώρα είμαι από τον ύπνο και ανάθεμα αν θα καταλάβουν τι θα τους ρωτάω
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 κάτσε να αποφασίσουν να σηκώσουν το τηλέφωνο και θα σας τα πω όλλα λοιπόν πήρα τηλέφωνο ακολουθεί ο διάλογος -καλημέρα σας για την gift card θέλω να ρωτήσω -καλημέρα σας πείτε μου -τι χρειάζομαι για να βγάλω αυτήν την κάρτα ? -τo μονο που θα χρειαστείτε είναι η ταυτότητα σας και τo ποσο που θέλετε να βάλετε στην κάρτα ξεκινά από 30 ? -δηλαδή μονο ταυτότηα και τα χρήματα δεν χρειάζομαι φορολογικές δηλώσεις, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ ? -ναι μονο την ταυτότητα σας και τα χρήματα -ωραία ευχαριστώ πολύ και κάτι άλλο -ναι -η gift card συνεργάζεται με pay pal ? -ναι κανονικότατα -ευχαριστώ πολύ καλημέρα σας -και εμείς που καλέσατε
ultraxmode Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ο http://www.ocs.gr δεν ξέρω αν είναι τόσο ακριβός...απλά το είπα γιατί χρειάστηκε να πάρω ένα mobo απο εκεί και 30euro για παλιό AMD Socket A δεν είναι και πολλά εδώ που τα λέμε... Αν γενικά σε άλλα είναι ακριβό τί να πώ ? Sorry!! :D:D:D
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 καλά δεν σε πετροβολώ κιόλας καλά έκανες και το έδωσες πολλοί δεν το ξέρουν και τα 30 που έδωσες είναι ανάλογα το board αν ήταν κανένα με ddr μνήμες τότε ναι ήταν πολύ καλά
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Vatos_locos ma maaaaan, no problemoooo !! :D:D Απλά εξηγούσα.. Ναι DDR είναι το mobo (ASUS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.