SASAKIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 pezi na brw kali motherboard gia p4 socket 478 protasis plz. eyxaristw
SASAKIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 apelpismenos kalitera tha elega ase dn ginete den briskw mia aksiologi
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Να 2 (μουφιες βεβαια), αλλα κανουν τη δουλεια τους ΜΙΑ ΧΑΡΑ. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&category2=SOCKET%20478 Οι μονες καινουριες 478που μπορεις να βρεις.
takeda Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μπορείς να βρεις με 15-20 ευρώ (μερικές δεν έχουν USB2) με υποστήριξη μέχρι 2.4GHz στο μοναστηράκι. όχι στο παζάρι αλλά όπως κατεβαίνεις την ερμού προς θησείο (δηλαδή απο αθηνάς και ερμού ξεκινάς), στο δεξί σου χέρι μέσα σε ένα στενό είναι ένα τύπος που δεν ξέρει τι έχει. Πήρα δύο τέτοιες μητρικές που δουλευουνε πριν απο 1 μήνα περίπου, (τσακισμένες στις άκρες κλπ αλλα για 15 ευρώ wtf) ... πχ απο τροφοδοτικά πρέπει να έχει τουλάχιστον 100 μεταχειρισμένα αν πας περπατητί θα τον βρεις Η πληροφορία δίδεται με GNU Licence, no guarantee
Vatos_locos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 φιλε αν θες όπως δήποτε καινούρια και όχι για τρομερά πράγματα η asrock από το e-μάγαζο είναι αρκετά καλή και σταθερή και σε Oc τα πάει αρκετά καλά αν δεν έχεις σατα δίσκους την έχω κανένα 2 μήνες μπορεί και λιγότερα και μπλε οθόνες που περίμενα πολλές από asrock δεν έφαγα καμια με τα πολλά είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της αν πεις ότι έχει και pci-e vga και είναι αρκετά ισορροπημένο και γρήγορο board
george_o/c Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 κοίταξα στο site που λέει ο epitropos και έχει την Abit IS7 πολύ καλή motherboard. Τώρα τα 85? δεν ξέρω πώς θα σου φανούν..... Εναλλακτικά και την Αsus P4P800 με 71?. Όσο για την Asrock Vatos_locos πράγματι την έβαλε ένα φίλος μου και μου είπε ότι είναι πολύ καλή και αξίζει τα λεφτάκια της!!!
SASAKIS Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 tha ithela an sas euxaristisw olous telika brika to pc stithike kai gia na lisw kai tis apories protimisa tin simbouli tou george me tin karta abit IS7 thx se olous na iste panta kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a kai kalo kalokeri
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Kατσε βρε ανθρωπε! Με τον πονο μας παιζεις? Πρωτα εξετασεις και μετα καλοκαιρι! (και φυσικα αστειευομαι!) Ευχαριστουμε πολυ!
Sadman Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 κοίταξα στο site που λέει ο epitropos και έχει την Abit IS7 πολύ καλή motherboard. Τώρα τα 85 δεν ξέρω πώς θα σου φανούν..... Εναλλακτικά και την Αsus P4P800 με 71. Όσο για την Asrock Vatos_locos πράγματι την έβαλε ένα φίλος μου και μου είπε ότι είναι πολύ καλή και αξίζει τα λεφτάκια της!!! kaegw tin p4p800 tha tou elega tin exw kai egw kai inai ikanopoioitika kali bwrw na pw.
SASAKIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 des tora italia meria ime opote aloha palikaria kai ta miala sta kagela
Italos20v Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Pigaine vgale sta taxydromeia mia postepay 5 eyrw kanei kai agorase mia apo to ebay.it Exei polles. Pare kammia p4p800 i akoma kalytera p4c800.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ρε συ Ιταλέ μπορείς να μου στείλεις ένα pm με πληροφορίες για αυτό που λες ? θέλω και εγώ αλλα δεν έχω ιδέα τι παίζει και δεν έχω πιστωτική η τραπεζικό λογαριασμό και τo άτιμο τo e-bay έχει πολύ πράμα
@topos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ρε συ Ιταλέ μπορείς να μου στείλεις ένα pm με πληροφορίες για αυτό που λες ? θέλω και εγώ αλλα δεν έχω ιδέα τι παίζει και δεν έχω πιστωτική η τραπεζικό λογαριασμό και τo άτιμο τo e-bay έχει πολύ πράμα Αν μπορεις καντα 2 τα pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.