furious99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δεν έχω εναλλακτικούς. Μόνο δίκτυο ΟΤΕ. Αλλά θέλω κυρίως upstream. Αν έδινε τουλάχιστον 512 στην 4άρα, την έπαιρνα χθες. Αν έδινε τουλάχιστον 1024 στην 8άρα, μπορεί να την έπαιρνα. Τώρα μου λέει να πληρώσω υπερδιπλάσια τιμή (είμαι σε 1024/256) για να μου δώσει μία αύξηση 50% από 256 σε 384. Γιʼ αυτούς που τους ενδιαφέρει κυρίως το downstream, συμφωνώ μαζί σου. 1024 up δε δίνει πλέον κανένας... Μόνο η HOL και όχι πλέον... Γιατί να δώσει ο ΟΤΕ που έχει και όλη την επαρχία φέουδό του?
polakis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ από Σεπτέμβρη που θα τελειώσει το κονεξ με βλέπω χαλαρά για forthnet 10-16mbps και τηλεφωνία δωρεάν...
schumacher_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1024 up δε δίνει πλέον κανένας... Μόνο η HOL και όχι πλέον... Γιατί να δώσει ο ΟΤΕ που έχει και όλη την επαρχία φέουδό του? Και 1024 upload που πιάνει τουλάχιστον 800-850kbps... ανεβάζω μονίμως με 95+kB/s...
andromahos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Nomizo filarakia oti oloi mas koroitheboun kathe etairia exei ta sin kai plin Sto telos nomizo pali tha kataliksoume ston ote , to giati? pia etairia dini ayto pou agorazis? hol. forthnet, altec , vivodi? oloi mas koroitheboun, mono na ta mazeboun kseroun, pandos ena ksero pernis ton ote kai amesos kapios se apandaei, Exo aganaktisi me to na pernis ton provider tilefono gia na rotisis kati kai se exoun na perimenis me tis ores, kiriolektika exthes i forthnet pira giro stis deka fores tilefono kai i apandisi itan: AYTI TI STIGMI OLOI OI EKPROSOPI SINOMILOUN KALESTE ARGOTERA= kapia stigmi bgike mia , e re pedia me eixan stin anamoni 17 lepta , eskasa, molis to pira kapia , katebasa xristous kai panagies. Telika den brika andapokripsi kai esteila email exthes , perimeno apandisi na doume pote tha kanoun ton kopo na mou apandisoun. OLOI EINAI TA EIDIA SK..........A , KAI AYTI EINAI I AITIA POU SE DESMEBOUN ME 12 MINO EAN THELETE NA TO DIAPISTOSETE AYTO KALESTE TO 13831
schumacher_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Χωρίς να θέλω να "ανεβάσω" τη HOL, το τηλεφωνικό της κέντρο είναι αρκετά καλό... σχεδόν ποτέ δεν έχει χρειαστεί να περιμένω, ενώ η μέγιστη αναμονή μου παίζει να ήταν 2-3'... πριν τη HOL είχα forthnet και έπρεπε να κλείσω τουλάχιστον μισάωρο για να απαντήσει κάποιος... :evil: για vivodi δεν το συζητάω... φίλος μου έχει περάσει και ώρα πάνω από το τηλέφωνο, να περιμένει απάντηση...
Dimitris22 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 apo thema CS ta kalitera pistevo einai OTENET (to teleutaio dimino) kai tellas.. oses fores kai an pira i anamoni den ksepernouse ta 4-5 lepta....
cordobros Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 δεν ξερω τι λετε εσειs ,αλλα εγω με το2play χτυπαω καθημερινα 900-1000ΚΒ/s,και μαλιστα σταθερα χωριs να πεφτει η ταχυτητα κατω απο 850ΚΒ/s. οazureus εχει παρει φωτια. αποφθεγμα :με λαθοs παροχουs ασχολειστε.
Dimitris22 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 δεν ξερω τι λετε εσειs ,αλλα εγω με το2play χτυπαω καθημερινα 900-1000ΚΒ/s,και μαλιστα σταθερα χωριs να πεφτει η ταχυτητα κατω απο 850ΚΒ/s.οazureus εχει παρει φωτια. αποφθεγμα :με λαθοs παροχουs ασχολειστε. Ti soi pragma katevazeis oli mera re file kai genikotera osi exete grigores grammes??? Ego kathimerinos katevazo 6.5-7 Giga kai mou einai iperarketa Na po oti katevazis tainies O.K, pote prolavaineis na tis dis??? ante kai katevazis diskografies apo sigrotimata live videos apo sigrotimata prolavenis na dis tipota.. :-D fisika dikia sou einai i sindesi oti goustaris kanis... alla etsi apo periergia.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τι να τα κανουμε τα 4 και 8mbps ρε παιδια οταν τωρα με 2mbps κατεβαζω αυτη τη στιγμη με cone-x με 30ΚΒ ????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ας μπορουσαμε να παμε αλλου χωρις να περιμενουμε 3 μηνες και θα βλεπατε τι θα εκανε ο ΟΤΕ τοτε. Μεχρι και αραπη για αερα θα μας εταζε. :mrgreen: :mrgreen:
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ti soi pragma katevazeis oli mera re file kai genikotera osi exete grigores grammes???Ego kathimerinos katevazo 6.5-7 Giga kai mou einai iperarketa Na po oti katevazis tainies O.K, pote prolavaineis na tis dis??? ante kai katevazis diskografies apo sigrotimata live videos apo sigrotimata prolavenis na dis tipota.. :-D fisika dikia sou einai i sindesi oti goustaris kanis... alla etsi apo periergia. κατεβαζω δισκογραφιεs,αλλα επειδη ειναι και αρχη καταλαβαινειs,γουσταρω να βλεπω ταΚΒ/s να ανεβαινουν στο κοκκινο. θα μου περασει που θα παει. οσον αφορα την ταχυτητα με azureus,mp3 torpedo,κ.λ.π.δοκιμασε να βαλειs να κατεβαινουν συγχρονωs 10 αρχεια και θα δειs. εκτοs εαν εισαι μακρυα αποsdslam και κατεβαζειs με 6-7. εγω μενω Κορυδαλλο και απεχει 300 μετρα απο το σπιτι μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 gia katevase ola ta Star Trek (otan leme ola ennooume OLA! ) me 1-2mbit kai ta leme meta... (einai gyrw sta 400gb )
Dimitris22 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 κατεβαζω δισκογραφιεs,αλλα επειδη ειναι και αρχη καταλαβαινειs,γουσταρω να βλεπω ταΚΒ/s να ανεβαινουν στο κοκκινο.θα μου περασει που θα παει. οσον αφορα την ταχυτητα με azureus,mp3 torpedo,κ.λ.π.δοκιμασε να βαλειs να κατεβαινουν συγχρονωs 10 αρχεια και θα δειs. εκτοs εαν εισαι μακρυα αποsdslam και κατεβαζειs με 6-7. εγω μενω Κορυδαλλο και απεχει 300 μετρα απο το σπιτι μου. Σε καταλαβαίνω είναι αρχή και θές να την λιώσεις την γραμμη :-D και εγώ το τελευταιο 5ήμερο παω τζέτ (205 Καρφί με utorrent μέρα-νυχτα) η απόσταση μου απο το DSLAM είναι γύρω στα 1600 μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.