Προς το περιεχόμενο

Χάνεται η σύνδεση (όχι πάντα) όταν χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει ως εξής. Συνδέομαι στο Internet με adsl γραμμή μέσω του κλασσικού crypto f200. Ενώ μπορώ να κατεβάζω συνεχώς με τις ώρες ή να σερφάρω χωρίς να αποσυχρονίζεται το modem, όταν ανοίγω άλλα προγράμματα (πχ word, matlab), πέφτει ορισμένες φορές η γραμμή. Το περίεργο είναι πως φαίνεται να είναι σχετικά τυχαίο το φαινόμενο (δε συμβάινει δηλ. πάντα), ενώ άλλες φορές μπορεί να ανοίγω τα προγράμματα, να τα χρησιμοποιώ για ώρα, και μετά (όταν μεγιστοποιώ πχ το παράθυρό τους από ελαχιστοποίηση στη μπάρα) και μετά να πέφτει η γραμμή. Σημ. ο Η/Υ είναι πολύ παλιός... Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Φιλε το παθαινα και γω αυτο στην αρχη τις πρωτες μερες που εβαλα ADSL. Σιγουρα φταιει το modem. Ψαξε λιγο στο site της εταιρειας για drivers και αν δε βγαλεις ακρη παρε τηλ τη forthnet. (το καλυτερο βεβαια που εχεις να κανεις ειναι να αλλαξεις modem)

Δημοσ.

Να το αλλάξω το modem, αλλά είναι σίγουρα θέμα hardware; Γιατί αδυνατώ να καταλάβω τη μεταφυσική σχέση που μπορεί να έχει ένας απλός text editor με τη λειτουργία του usb modem. Τώρα, καινούργιοι drivers για το modem απο ό,τι είδα δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι μονο οταν ανοιγεις αλλα προγραμματα? Το εχεις αφησει να κατεβαζει για πολλεεεες ωρες και να μην εχεις προβλημα?

Δημοσ.
Σιγουρα ειναι μονο οταν ανοιγεις αλλα προγραμματα? Το εχεις αφησει να κατεβαζει για πολλεεεες ωρες και να μην εχεις προβλημα?

Σίγουρα. Αυτό το καταλαβαίνω διότι χάνεται η σύνδεση όταν π.χ. μεγιστοποιώ το παράθυρο. Αντίθετα, στον firefox δε συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Και να πείς ότι σχετίζονται τα άλλα προγράμματα με το internet...

Δημοσ.

τωρα μπερδευτηκα και γω λιγο...Υπαρχουν καποιοι drivers παντως που δεν τους εχει στο site. Οταν ειχα εγω ενα προβλημα (με πετουσε εξω απο το νετ το μοντεμ και μετα κολλαγε ολο το PC) πηρα στη forthnet και μου εστειλαν στο mail μου καποιους drivers που διορθωσαν το προβλημα. Δεν χανεις τιποτα να τους παρεις ενα τηλ και να τους πεις τι παιζει. Να υποθεσω οτι με τη forthnet πηρες το μοντεμ ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...