gero242000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 geia sas paidia exo ena laptop me dvd-rw edo kai kairo prospatho na grapso dvd kai den mporo, kanonika cd me grafei, dvd me arxeia h tragoudia h tainies den mporo na grapso, kamia bohtheia. xrisimopoio to nero 7 ultra edition eyxaristo
Kolopaidi Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 An ontos kserei na xrisimopoieis to Nero kai den sou grafei dvd, tha sou prwtina na dwkimaseis ena allo dvd apo mia allh eteria. px ta sony tdk exoun problhma me to nero 7. Tha sou prwthna na pareis ta platinum. Basika ti problhma sou bgazei? Patas "burn" kai ustera ti?
gero242000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 geia sou file mou patao burn mou to grafei to cd dhl. sto telos mou grafei, burn complete, to bazo na trexei se dvd player kai typota. Kano anoigma arxeion kai pali typota. bgazo to diskaki to blepo apo piso meria kai einai grameno. koitao tis idiotites eleutheros xoros 0 me grafei.ola enai kanonika den mou to paizei omos.Se kanonika cd mou ta paizei.
kpartsi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Σε τι dvd player το βάζεις να παίξει;;; Επιτραπέζιο;;; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημά σου... να το δοκιμάσεις να παίξει αλλού ή άνοιξε το δισκάκι αμέσως μετά την εγγραφή (μέσα στο dvd-recorder που το έκαψε) και κάνε περιήγηση στους φακέλους να δείς αν όντως είναι γραμμένο. Το ότι το κοιτάς από πίσω δεν λέει τίποτα... Επίσης όταν γράφεις με το Νερο κλικάρισε την επαλήθευση αρχείων (είναι το κουτάκι πάνω από το burn) ώστε να ελένξει ότι δεν έγιναν λάθη κατά την εγγραφή. Να χρησιμοποιείς ποιοτικά δισκάκια και να τα καίς με χαμηλή ταχύτητα, ώστε να έχεις την καλύτερη συμβατότητα ιδιαίτερα με επιτραπέζια dvd players.
maxcomgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Στο nero διαλέγεις να γράψει DVD και όχι CD. Είναι επιλογή επάνω αριστερά. Αν θες να γράφεις ταινίες τότε δοκίμασε το convertXtoDVD.
gero242000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 to diskaki to bazo meta se epitrapezio dvd player den mou to paizei. kano kai perieigisi stous fakelous kai den mou bgazei tipota xrisimopoio diskakia tdk.
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μπορεί το επιτραπέζιο DVD player σου να μην μπορεί να παίξει τα αρχεία που του βάζεις... Για παράδειγμα να του βάζεις να παίξει divx αρχεία ενώ αυτό να μην είναι συμβατό. Μπορεί το dvd player σου να είναι χαλασμένο. Δοκίμασε τα δισκάκια που γράφεις σε άλλο dvd player. Edit. Eπειδή τις περιγραφές τις κάνεις με το σταγονόμετρο, θα προσπαθήσω να μαντέψω. Μόλις τώρα είδα ότι κοιτάς τις ιδιότητες και λέει μηδέν υπολοιπόμενος χώρος. Πού τις κοιτάς; Στο dvd player; Μήπως είναι dvd-recorder; Η προσωπική μου εμπειρία με dvd recorders διαφόρων εταιρειών λέει ότι τα cd - dvd γραμμένα στο computer είναι δυσανάγνωστα στα dvd recorders. Θέμα ασυμβατότητας. Πάντως άμα θες να σε βοηθήσουμε προσπάθησε να κάνεις μιά αναλυτική περιγραφή. Για παράδειγμα δεν έχω ακόμα καταλάβει τί αρχεία γράφεις;;; Μετά την εγγραφή το δισκάκι παίζει στο computer;;;
gero242000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 γεια σας παιδεια εχω μια ταινεία π.χ. dvd στον υπολογιστή μου και θελω να την γράψω σε cd. βάζω το άδειο δισκάκι dvd-r στο recorder μου ανοίγω το nero κάνω αυτο που πρέπει και πατάω burn μου δείχνει ότι τι γράφει κανονικά στο τέλος μου βγάζει μύνημα burn complete σε ταχύτητα χ2. Τωρα το ιδιο αυτο δισκάκι το βάζω να μου το παίξει στον υπολογιστή και μου βγάζει το μύνημα, μη αναγνωρισμένα αρχεία, το ίδιο το δισκάκι το βάζω και σε επιτραπέζιο dvd player δεν μου το παίζει. Τα αρχεία όμως πριν τα κάψω σε cd παίζουν στον υπολογιστή κανονικά. Εχω μια ταινία divx την κάνω convert με convertxtodvd και αυτά τα ίδια τα αρχεία και γράφω σε dvd-r.
disqualified Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 τα αρχεια vob/sub τα βαζεις σε φακελο video ts?. Εχεις δοκιμασει να γραψεις αλλου ειδους αρχεια να δεις τη συμπεριφορα τους? Notebook εχεις ή κανονικο pc?
gero242000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 τα αρχεια vob/sub τα βαζω κανονικά στο φάκελο. Δοκιμάζω να γράφω άλλα αρχεία σε δισκάκια dvd-rv και εκειι το ίδιο πρόβλημα έχω. Σε δισκάκια cd-r δεν έχω κανένα πρόβλημα. notebook εχω .
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Στο nero διαλέγεις να γράψει DVD και όχι CD.Είναι επιλογή επάνω αριστερά. ..mporei na lew vlakeia...alla ayto pou sou egrapse o maxcomgr ,to prosekses?
gero242000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 εχω δοκιμάσει πολλα προγράμματα, όπως το clone dvd, dvd decrypter, sonic...... τύποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.