Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το άνοιγμα κάποιων αρχείων .avi

Pendulum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τον τελευταίο 1 μήνα περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάποια αρχεία avi, προσπαθώ να τα ανοίξω με οποιδήποτε player (ενδεικτικά αναφέρω BsP, Real Player, ακόμα και το Windows Media Player, αλλά και οποιοδήποτε άλλο) και με το που κάνω 2πλό κλικ και μου ανοίγει το προγραμματάκι, πριν παίξει μου βγάζει το γνωστό μήνυμα "RealPlayer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" κλπ..

Το θέμα είναι ότι κάποια απ'αυτά τα αρχεία τα έχω καιρό στον υπολογιστή μου και πριν παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα, τα έπαιζε κανονικότατα!!

Το νεότερο είναι ότι τώρα που ξαναέβαλα internet και κατεβάζω από torrent αλλά όχι μόνο, δεν μου παίζει ΚΑΝΕΝΑ απ'αυτά που κατεβαίνουν.

Αυτό συμβαίνει μόνο με τα avi αρχεία.Ό,τι mp3 και να κατεβάσω, το παίζει μια χαρά.

Επίσης, το anti-virus (symantec) δεν βρίσκει τίποτα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω πελαγώσει..!

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση κάποιο codec pack όπως k-lite codes ή ace mega codecs. Λογικά μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Kαι τα δυο είναι free,απλά ψάξε στο google.

Δημοσ.

sto folder options/tools kane ena reset all folders,dioti kapoio sou fakello ton exeis ry8mismeno wste na deixnei thumbnails,kai kapoio .avi einai sakatemeno/exei sakateytei kai oi players pane na to fortwsoyn se playlist htoi na to diavasoun 1a kai to xalasmeno arxeio(apo ta torrents mallon?) sou krassarei to sympan...

Δημοσ.
sto folder options/tools kane ena reset all folders,dioti kapoio sou fakello ton exeis ry8mismeno wste na deixnei thumbnails,kai kapoio .avi einai sakatemeno/exei sakateytei kai oi players pane na to fortwsoyn se playlist htoi na to diavasoun 1a kai to xalasmeno arxeio(apo ta torrents mallon?) sou krassarei to sympan...

Φίλε κατ'αρχάς ευχαρiστώ για την απάντηση.

Πήγα λοιπόν στο my computer και έκανα "Tools-Folder options-View-Reset all Folders" και μου βγάζει το μηνυματάκι "Reset all your folders on your computers to the default view settings (except for toolbars and folder tasks)? Changes will occur the next time you open them". Και παταω "Yes".

Προσπάθησα να ανοίξω μετά ένα αρχείο .avi απ'αυτά που δεν μου άνοιγε πριν και μου έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα. Θα δοκιμάσω να κάνω και ένα restart,αλλά δεν νομίζω να παίξει ρόλο...

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω το εξής: Σε κάποιες περιπτώσεις μου βγάζει το εξής μήνυμα μετά από το μήνυμα ότι κλείνει ο εκάστωτε player (αμέσως μετά):Dr Watson Postmortem Debugger has enountered κλπ κλπ... και μετά απ'αυτό (στο καπάκι όμως πάλι) μου βγάζει το ίδιο μήνυμα για τον Explorer των Windows και τον κλείνει κι αυτόν ή κολλάει και δεν τον κλείνει και πρέπει να το κλείσω εγώ απ'τον task manager-not responding και τέτοια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...