Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv9362ea vs LG W1-EP01HS

sam10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός εκ των δυο πιο κάτω φορητών υπολογιστών. 1] HP Pavilion dv9362ea [με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια] και 2] LG W1-EP01HS. Θα ήθελα εντυπώσεις και τεκμεριωμένες προτάσεις, από κατόχους και μη. Βασικά με ενδιαφέρει οποιαδήποτε εμπειρία για το επίπεδο και η ταχύτητα service της HP.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=5951

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_208&products_id=5847

Δημοσ.

kal einai kai ta dio alla tha sou elega HP kai giati exi kaliteri timi kai perissoti ram twra gia karta grafikon jai othoni tha elega LG alla eksartate ti to thes.an to thes apla gia na pigaini grigora kai gia doulia pare to proto allios sta lefta tou LG iparxoun kai alles protasis

Δημοσ.

re paidia luste mou mia aporia !! tora eida edo thn ati x1600 me apkleistisikh mnhmh 128 kai me hypermemory paei 512 !! episis exo dei geforce 7600 pou exoun 256mb kai geforce 7600 pou exoun 512 !! ego exo thn ati x1600 me 256mb apokleistikh mnhmh !! pos ginetai auto? einai alla montela? kai giati exoun ta idia onomata?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω. Καποιος να εχει δουλεψει τα μηχανηματα? και θελω αποψη για το service της Hp. Οσο αφορα την μνημη πιθανον να ειναι ρυθμισμενη απο το ΒΙΟS ή απο τα settings της καρτας σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα με σένα πριν 1μήνα.

Παρήγγειλα τελικά το LG επειδή είναι το μόνο που δίνει 0dead pixels εγγύηση, ειναι απ' τα λίγα που έχουν τόσο υψηλή ανάλυση οθόνης (απαραίτητη για HD video) είναι εντελώς αθόρυβο και κρύο και έχει πολύ καλή εγγύηση απ' την LG και μάλιστα 2χρόνων.

Το παρήγγειλα λοιπόν απ' το eshop και... περίμενα!

Και περίμενα...

Και ακόμα το περιμένω!

Eσυ είσαι σίγουρος ότι είναι διαθέσιμο?

Γιατί απ' την αντιπροσωπεία της LG μου είπαν ότι μάλλον δε θα ξαναφέρουν...

Στο e-shop το είχαν γύρω στα 1340euro (πολύ φθηνότερα δηλαδή απ' την τιμή που βλέπω) αλλα όπως σου είπα ακόμα το περιμένω...

Στη θέση του έχουν τώρα ένα LG με λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλα και 400euro καπέλο...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908320

Πώς είναι δυνατόν ένας ελάχιστα ταχύτερος επεξεργαστής να δικαιολογεί διαφορά τιμής 400euro?

Είδα τα 2laptops που σ' ενδιαφέρουν δίπλα-δίπλα και η οθόνη του LG ήταν σαφώς καλύτερη σε καθαρότητα/ευκρίνεια.

Για την HP έχω ακούσει τα χειρότερα για το service της, και επίσης ότι τα μοντέλα της σειράς 9300 είχαν κάποιο bug και βγάζουν ένα διαπεραστικό εκνευριστικό ήχο που λυνεται με κάποιο patch για τις USB.

Εγώ ακόμα είμαι σε ανομονή αν αυτό σου λέει κάτι...

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Θα ήθελα να ρωτήσω, μιας και ενδιαφέρομαι κι εγώ λόγω επαγγέλματος, για ένα laptop ίδιων προδιαγραφών με αυτών του LG αλλά και τη ram του HP μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Δημοσ.

Ο LG W1-EP01HS στο e-shop δεν υπαρχει πλεον. το βρηκα στο Play247 στο site δινει αμμεση διαθεσιμοτητα. Ενα e-mail που τους εστειλα και μου απαντησαν αμμεσα δεν ανεφεραν κατι διαφορετικο. Εχω εναν Acer aspire 1703 πραγματικο θηριο, 7 κιλα βαρος με τα διαφορα 11-12 κιλα η τσαντα μεταφορας. Ευτυχως δεν τον μεταφερω περα απο σπιτι δουλεια. βαρεθηκα πια τοσο βαρος. Δουλευει 10 ωρες την ημερα μεσω ορο. Δεν θελω να παω παλι Acer γιατι καηκα με το service. Το χρειαστηκα δυο φορες. Την πρωτη 15 ημερες και την δευτερη περιπου 30. Ενα DVD-Rom μου το στειλανε και το αλλαξα μονος μου. Ετσι ψαχνω ενα μηχανημα με αναλογα προσοντα. Αν καταληξω στον LG θα αυξησω την RAM και θα αλλαξω τον σκληρο με αλλον 160GB, γιατι θα βαλω WinXP Pro και Vista σε Dual Boot. Χρειαζομαι τα WinXP μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση με τα Vista. Θα προτιμουσα ΑΜΜΕΣΑ τον LG αν εδινε επεκταση εγγυησης απο 2 στα 3 χρονια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί "κράχτες" έχει και το Play247.

Kαι το eshop το εμφάνιζε διαθέσιμο μέχρι που το παρήγγειλα.

Μάλιστα το εμφάνιζε διαθέσιμο και σε μειωμένη τιμή ακόμα και μετά την παραγγελία και την ενημέρωσή μου ότι δεν υπάρχει.

Όταν διαμαρτυρήθηκα τελικά το κατέβασαν απ' τo site.

Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ρώτα.

Ακόμα κι αν υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι stock στο play24 δε νομίζω να θέλεις να μάθεις τί θα συμβεί αν έχει πρόβλημα και χρειάζεσαι αντικατασταση.

Μνήμη 1GB και δίσκος (120GB) ειναι όντως λίγα, αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι στην αντικατάσταση και τί θα επιβαρυνθείς.

Για επέκταση εγγύηση δε νομίζω να γίνεται αλλα έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι 2χρόνια είναι καλα

Δημοσ.

to Lg απο τα 128 στα 512 θα δανιζεται μνημη απο την ram του φορητου. Αντιθετα τα αλλα με αποκλειστικη μνημη 512 η 256 ειναι αυτο που λενε εχουν αποκλειστικη δικη τους μνημη. Για φορητους βγαινουν πολλες καρτες αλλα δυστηχως μην περιμεντε αναλογες εκρικτηκες επιδοσεις.

Δημοσ.

Τα ξερω αυτα, απλως εγω θελω την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ απο χρηστες του ενος ή του αλλου μηχανηματος, πχ οθονη, πληκτρολογιο, θερμοκρασιες και το κυριοτερο εμπειρια και εντυπωσεις απο το service της HP, πανω σε φορητους, οχι απαραιτητα πανω στο συγκεκριμενο μοντελο.

Δημοσ.

file eimai katoxos HP kai to douleuo san desktop,den to klino katholou kai douleuei roloi.douleuei apsoga auti i seira kai einai kai poli emporiki.min sigkrinete kai min skeftese palies seires HP.ola pane pros to kalitero stin HP.kai me tetoies poliseis perimenete akoma kalitera pragmata!kai se poiita kai se aksiopistia!i LG ta teleutaia 2xronia tin exo akousi sta laptop,mpori na idikeuete kai nwritera alla tin akouo ta teleutaia xronia!

Δημοσ.

Γεια! Εγω εχω το W1 το μοντελο που πουλιόταν πριν 2 μήνες. Νομίζω η διαφορά είναι τα Windows. Λοιπόν, αρχικά το πήρα για την οθόνη σε σχέση με άλλα 17", αλλά αν ήταν η σειρά dv9000 της HP εκείνη την εποχή διαθέσιμη θα είχα πάρει HP γιατι είναι απίστευτο σε εμφάνιση. Στα ιδια λεφτα λοιπόν στο ένα πέρνεις την οθόνη, τα 2 χρόνια εγγύηση, την απροβλημάτιστη λειτουργία ( 2 μήνες τώρα δεν εχει κάνει ούτε μια λαλακία ), καλούτσικη κάρτα γραφικών ( 3750 στο 3D Mark ), σκληρό χωρίς recovery partition, φήμες για απίστευτα καλό σερβις, 5.1 με DOLBY, 3 μόνο κιλά βάρος( το άλλο είναι 3.7), την οθόνη, την οθόνη, και τέλος, την οθόνη. Στο HP, με τα ιδια λεφτά (χωρίς επέκταση ) πέρνεις κατά τη γνώμη μου το ομορφότερο λαπτοπ της αγοράς στην κατηγορία των 2000 ευρώ, 1000 MB RAM παραπάνω, webcam και HDMI θύρα. Εάν στο play27/7 λέει ότι είναι διαθέσιμο, είναι διαθέσιμο. Και εγώ από εκεί το πήρα. Εάν βρείς με XP πάρτο και κράτα το! Τα λαπτοπάκια στο πλαίσιο που τα έχουν αναμένα χωρίς αντιβιοτικό και firwalls κλπ κλπ, έχουν φάει με το καλημέρα 450 ΜΒ ram! Ένα που είχε ξεμείνει με XP ήταν στα 160!!! Για μειονεκτήματα μόνο σε PM. Πλάκα κάνω. Απλά τώρα που καλοκαίριασε, στη δακτυλογράφηση σε ενοχλεί λίγο η θερμοκρασία που είναι γύρω από το touchpad, όπως επίσης και ότι δεν έχει κουμπί για την τελεία στο numpad. Δεν θα βάζεις δηλ. αρκετά γρήγορα manual ip (χιχι). Απίστευτο πλεονέκτημα επίσης όχι μόνο απέναντι στο hp είναι οτι τις εισόδους-εξόδους ήχου δεν τις έχει από μπροστά, αλλά από δεξιά και πίσω, ενώ είναι και προγραμματιζόμενες. Φανταστείτε να είσαι στο γραφείο σου και να δακτυλογραφείς την εργασιούλα σου και να έχεις ένα μαρκούτσι ανάμεσα στα χέρια σου...

Δημοσ.
Δεν ξέρω τί "κράχτες" έχει και το Play247.

Kαι το eshop το εμφάνιζε διαθέσιμο μέχρι που το παρήγγειλα.

Μάλιστα το εμφάνιζε διαθέσιμο και σε μειωμένη τιμή ακόμα και μετά την παραγγελία και την ενημέρωσή μου ότι δεν υπάρχει.

Όταν διαμαρτυρήθηκα τελικά το κατέβασαν απ' τo site.

Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ρώτα.

Ακόμα κι αν υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι stock στο play24 δε νομίζω να θέλεις να μάθεις τί θα συμβεί αν έχει πρόβλημα και χρειάζεσαι αντικατασταση.

Μνήμη 1GB και δίσκος (120GB) ειναι όντως λίγα, αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι στην αντικατάσταση και τί θα επιβαρυνθείς.

Για επέκταση εγγύηση δε νομίζω να γίνεται αλλα έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι 2χρόνια είναι καλα

Γιατί δεν πας στο Πλαίσιο να το πάρεις? Ακόμα και την αντιπροσωπεία να πάρεις τηλ στο Πλαίσιο θα σε στείλουν. Το W1 το πήρε ενας γνωστός πριν 2-3 μέρες απο το Πλαίσιο στην Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Απ'οτι μου είπε είχαν αρκετά κομμάτια και τα είχαν και σε παλέτα. Στα 1499, 40ευρώ ακριβότερο δηλαδή απο το μοντέλο που "επαιζε" μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά με 160GB HDD (αντί για 120).

Δημοσ.

Εδω που μενω δεν εχει Πλαισιο. Τα μοντελα με 160GB HDD τα ειδα να κυκλοφορουν μονο στην Γερμανια. Εκει δινεται και δυνατοτητα επεκτασης της εγγυησης στα 3+ χρονια. Οι εντυπωσεις του φιλου σου?

--------------------------------------------------------------------

http://users.otenet.gr/~athsam/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...