Προς το περιεχόμενο

Laptop γύρω στα 1000 ευρώ

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μια φίλη ενδιαφέρεται για 2 laptop (ίδια προφανώς) γύρω στα 1000ευρώ το καθένα.

Προτείνετε ότι νομίζετε καλύτερο!

Με μια γρήγορη ματιά, βρήκα σε αυτή την τιμή αρκετά μοντέλλα με 2GB ram, που θα είναι και το προτιμότερο.

Αν ξέρετε και κανένα μαγαζί που θα κάνει καλύτερη τιμή και για τα 2 μαζί, το λέτε κι αυτό!:-D

thanx in advance

Δημοσ.

ti na sou po apla einai i istati lisi sta laptop.vevaia dikia sou einai i apofasi kai ta lefta apla den tha eperna pote acer oses thetikes gnomes kai na akouso.xalia piotika kai anta dis dipla se laptop Toshiba,Dell ,Hp,Fujitsu Siemens tha katalavis ti sou leo kai se design kai se piotita.

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτό το Toshiba έχει 1GB ram (απαγορευτικό) και vga (???)

Τι τρέχει ρε παιδιά με τα acer δηλαδή;

Design δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατι τοσος ντορος με τα acer για τα χρηματα τους μια χαρα ειναι χωρις οτι ειναι και φτηνοτερα απο τα αντιστοιχα μοντελα

Δημοσ.

Βρήκα και αυτόν εδώ με παρόμοια χαρακτηριστικά. Λέτε να τον προτιμήσω από τον acer μόνο και μόνο για την "ποιότητα κατασκευής" που υποτίθεται πως θα είναι καλύτερη στον HP?

Δημοσ.

Ε ναι γι' αυτό το θέλει. Όχι παιχνίδια...

Αν και εδώ και εδώ διάβασα ωραία πράματα για το chip της κάρτας γραφικών.

Οπότε θα της πω να τσιμπήσει τον HP Compaq.

Δημοσ.
Βρήκα και αυτόν εδώ με παρόμοια χαρακτηριστικά. Λέτε να τον προτιμήσω από τον acer μόνο και μόνο για την "ποιότητα κατασκευής" που υποτίθεται πως θα είναι καλύτερη στον HP?

Φίλε Physics_Rulez το μηχάνημα που λες είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό σε αυτή τη τιμή? Τί κακό έχει που δε βλέπω? Μήπως η σειρά compaq δεν είναι τόσο καλή όσο η Pavilion?

Δημοσ.

Όχι όχι... Επειδή δεν πρόκειται για μένα αλλά για φίλη, δεν θέλω να πάρει κάτι που δε θα βγεί καλό. Επειδή αμφισβητήθηκε η ποιότητα κατασκευής της acer, τελικά θα της πω να πάρει τον HP που έχει επίσης καλά χαρ/κα. Αυτά.

Δημοσ.

Και εγώ στη ίδια φάση είμαι, ψάχνω για φίλο μου που έχει δει έναν Acer με παρόμοια χαρακτηριστικά στα ίδια λεφτά. Απλά εγώ που είδα τώρα τον HP, μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση για τα λεφτά του!! Αλλά δε το έχω δει να παίζει πολύ σε προτιμήσεις, γι' αυτό ρωτάω μήπως βλέπεις κάποιο αρνητικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...