Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε wifi με Tornado 2441

panosvlass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να στησω ενα ασυρματο δυκτιο στο σπιτι και αγορασα το tornado 2441.

Αφου το σεταρα με καλωδιο και ολα καλα(ανοιξα το wifi,εβαλα wep κτλ)

βρηκα απο τον υπολογιστη του διπλανου δωματιου το ασυρματο δυκτιο με full σημα 54mbps αντε καμια φορα να πεσει στα 32.

Με λιγα λογια καμπανα το σημα.

Μπαινω κανονικα στο νετ αλλα παρατηρω μια σχετικη καθυστερηση.

Με λιγα λογια το πολυ να πιανω 15-20 kb/s.

Συνδεω ενα λαπτοπ ασυρματα και παρατηρω τα ιδια.

Κανω 2-3 τεστ απο το νετ για ελεγχο της ταχυτητας και βγαζει μ.ο αποτελεσματων 130-160kbps σε upload και download σε γραμμη 768/192.

Στην συνεχεια το ενωνω ενσυρματα και ξανα κανω τα τεστ και τοτε το download Πηγε σε πιο φυσιολογικα πλαισια της ταξης του 600kbps το οποιο το θεωρω λογικο(στην ελλαδιτσα που ζουμε)

Τι μπορει να φταιει απο την στιγμη που το δυκτιο ασυρματα εχω καμπανα σημα , οποτε λογικα δεν εχω απωλεια δεδομενων????

Καποια ιδεα τι μπορω να κανω??

Ευχαριστω

Δημοσ.

dokimases na metafereis arxeia sto topiko diktio? p.x ensirmato pc me asurmato laptop? poianei kana 5000kbps? an nai tote i asirmati karta sto laptop einai OK....

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει γιατι οταν παω απο το ενα στο αλλο να δω τα shared μου ζηταει κωδικο!Τι κωδικο βαζουμε εκει? σε κανενα απο τα δυο δεν υπαρχει προφιλ με κωδικο ολα ειναι ελευθερα!

Αλλο περιεργο σημερα το πρωι ειναι: ενσυρματα και ασυρματα 2 λαπτοπ στον ιδιο χωρο και τα δυο και στον ιδιο χωρο που ειναι και το router πιανουν κανονικες ταχυτητες. 660 στα 768. ενω το desktop στο διπλα δωματιο( αποσταση 5-6μετρα με 1 ενδιαμεσο τοιχο) το πολυ να παει στα 80 kbps = 10kb/s με link quality 80%-100% και signal strength 80%.

Αρα κατι συμβαινει με το ρουτερ και οχι την γραμμη μου , σωστα?

και τι συμβαινει? να παω για επιστροφη στο πλαισιο?

Δημοσ.

Αυτην την στιγμη ειναι ολα φυσιολογικα.Τελειες ταχυτητες στο ιντερνετ και εφτιαξα το δυκτιο και μεταξυ των υπολογιστων 1 ενσυρματα 2 ασυρματα και εχουν μεταξυ τους ταχυτατες μεταφορες δεδομενων.

Να πω οτι μετακινησα λιγο το ρουτερ και το εφερα λιγο πιο κεντρικα στο "απομακρυσμενο" διπλανο δωματιο γιατι παρατηρουσα πτωση του σηματος του δυκτιο μεχρι και 1 mbps το οποιο αυτο λογικα μου εκανε την ζημια και ειχα χαλια ιντερνετ.ειναι λογικο αυτο ομως? Απο το διπλανο δωματιο να μην μπορω να πιασω καλο σημα?

Οι κεραιες πως δεχονται/στελνουν σημα?

Πως ειναι πιο σωστα να τοποθετηθουν οπως φαινετε στα παρακατω σχηματα?

post-25747-129062946411_thumb.jpg

post-25747-129062946412_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...