george1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μετά την λήξη της dial-up σύνδεσης στην Otenet, παραμένει το email? Θέλει η αδερφή μου να βάλει ADSL, όμως το email της στην Otenet δεν θέλει να χαθεί, έχει κάνεις ιδέα τι γίνεται?
mitsakos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 δε χάνεται. το κόβω πολύ δύσκολο εώς αδύνατον. για να έχεις e-mail της πρέπει να πληρώνεις τη σύνδεση? Βάλε dsl και δε θα χαθεί!
asmilon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Το email σε καθε provider ειναι "δεμενο" με το account σου εκει. Αυτο σημαινει πως αν ληξει η συνδρομη σου εκει ή αν θες να αλλαξεις provider δε μπορεις να εχεις προσβαση. Τωρα δε ξερω αν σου δινουν καποια περιοδο χαριτος σε περιπτωση που θες να κανεις ανανεωση και το καθυστερεις λιγο, αλλα σιγουρα δε μπορει να μενει ανοιχτο επ'αοριστον. Θα σου προτεινα καλυτερα να επιλεξετε καποιο web-based email το οποιο μπορεις να το εχεις ανεξαρτητα τον provider σου. Οι επιλογες πολλες πχ gmail, hotmail, yahoo mail κλπ. Στελνετε ενα mail σε ολες τις επαφες οτι αλλαξατε mail και συνεχιζετε απο εκει και περα στο νεο.
george1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, επικοινώνησα με την Οτενετ και μου είπανε ότι το e-mail παραμένει ενεργό μέχρι να το ζητήσει κάποιος άλλος (φαντάζομαι δεν παραμένει ενεργό για πάντα!). Τα e-mails μπορούνε να λαμβάνονται στο outlook, μου συνέστησαν να αγοράσει η αδερφή μου το ADSL box από την Οτενετ και να κατοχυρώσει τα στοιχεία που είχε πριν το πάρει κανένας άλλος. Όσο για το web based e-mail έχετε δίκιο, θα τις το προτείνω αλλά η απόφαση θα είναι δική της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.