Προς το περιεχόμενο

Απορία για ASROCK 4COREDUAL-VSTA

GReddyRx7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδειά τα φώτα σας! Θέλω να πάρω αυτήν την μητρική και δέν ξέρω άμα υποστηρίζει 8800 pci κάρτα γραφικών!

http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775

Εδώ είναι η λίστα με αυτές που υποστηρίζει. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528371

Αυτή εδώ θα ήθελα να ξέρω άμα κάνει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513258

Δημοσ.

δε ρισκαρεις τιποτα. το pci-e της μητρικης ειναι κανονικοτατο. οτι να βαλεςι πανω θα δουλεψει.τι επεξεργαστη εχεις?

Δημοσ.

Δέν έχω ακόμα. Θα μπεί επάνω Intel core 2 duo e6400. Όταν λές θα την βλέπει σαν 4αρα διλαδή σαν AGP x4? Πώς είναι δυνατόν αυτό? Αφού η PCI express είναι όλες Χ16?

Δημοσ.

Οχι AGP , εχει pci-e 4x (υπαρχουν και τετοιες!!) αρα κοβει ταχυτητα σε πολυ γρηγορες καρτες γραφικων (απο 7600GT και πανω ), ασυμβατοτητες με καποιες vga κτλ.

Αν το θελεις για games ξεχνα το

Δημοσ.

Ναι 100% σιγουρο ,το εχει φιλος μου

Αν βαλεις καμια 7600gt αντε καμια 7900 ειναι μια χαρα ,αλλα με 8800gts θα παιζει μαλλον αλλα θα κοβει , αν σκεφτεσαι 8800 ακυρωσε την παραγκελια οσο προλαβαινεις

Δημοσ.

Kαλημέρα. Με 60 ευρώ είναι ένα φτηνιάρικο motherboard που πιο πολύ είναι μια μετάβαση στους C2D για παλιές μνήμες και AGP κάρτες, μην θέλεις να έχει και πολλές δυνατότητες με το via chipset που φοράει.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την 8800 Gts pci express.

Απλά θα χάνεις 5%-10% το πολύ στις επιδόσεις με το 4x pci express που έχει.

Έχω διαβάσει σε ξένο forum ότι την υποστηρίζει κανονικά την κάρτα στα Windows Vista, αλλά υπάρχει κάποια μικρή ασυμβατότητα με τα Windows xp, δεν ξέρω αν έχει ήδη λυθεί με τους νέους drivers,

Επίσης θέλεις απο 550 watt τροφοδοτικο και επάνω για να μην έχεις ανεξήγητα restarts kai crashes.

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η διαφορά που θα να δείς στα games θα είναι όντως τεράστια και ας λειτουργεί ως 4 pci express. Δεν χρειάζεται να την ακυρώσεις . Απλά δεν θα λειτουργεί στο full.

Δημοσ.

Βασικά την αγοράζω γιατί έχω τώρα 2GB DDR400 μνήμη και κάρτα γραφικών 7800GS AGP. Και δέν θέλω να πάρω πρός το παρών άλλες μνήμες (DDR2) και την 8800 αυτή την στιγμή! Απλά μια αναβάθμηση στην CPU από P43.2ΗΤ Presscott σε

Core 2 duo E6400. Πιστεύω σε συνδυασμό με την 7800gs και τα 2gb ddr 400 μνήμης θα έχει αρκετή δύναμη για τα παιχνίδια αυτήν την στιγμή?

Δημοσ.

Καταρχάς αφού έχεις 7800gs είσαι μια χαρά για τα games που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα.

Κάνε λίγο υπομονή. Θα πέσουν και άλλο οι τιμές ειδικά τώρα με την έλευση των νέων ΑΤΙ.

Δεν αξίζει να αγοράσεις την ΑΤΙ αφού θεωρείται παλιάς τεχνολογίας χωρίς υποστήριξη Sharer 4.0 και directx 10.

Το 3d mark 2007 θα έχει τέστ ειδικά special για directx 10. Δείχνει ότι και τα νέα games θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Είναι πισωγύρισμα όσοι αγοράζουν τώρα κάρτες γραφικών ΑΤΙ x1950 pro, xt και αντίστοιχα 7600gt ή 7950. Καλύτερα να περιμένουν λίγο και τις AΤΙ που έρχονται από στιγμή σε στιγμή.

Σε 3-4 μήνες οι directx 10 κάρτες θα θεωρούνται mainstream για αυτό μην κάνετε βιαστικές αγορές.

Πάλι θα δίνετε άδικα λεφτά μετά για την μετάβαση στο νέο directx . Άρα αγοράζετε 1 και καλή το καλοκαιράκι.

Δημοσ.

kala kai auta ta palikaria stin ASROCK ...as anebazan ligo to kostos me pci-e 16x

xarami paei olh h filosofia tis mitrikhs auths. krimas kai einai kali hdea.

alla apo oti fenete perni mono 8600gts

Δημοσ.
kala kai auta ta palikaria stin ASROCK ...as anebazan ligo to kostos me pci-e 16x

xarami paei olh h filosofia tis mitrikhs auths. krimas kai einai kali hdea.

alla apo oti fenete perni mono 8600gts

Μην κοιτάς μόνο την λίστα support vga της Αsrock. Τρέχει κανονικά και η 8800 Gts απλά με μειωμένες επιδόσεις. To έχω καρατσεκάρει to θέμα σε πολλά ξένα Forum.

Mέχρι και email στην ΑSrock στείλανε κάποιοι με αυτή την απορία, αν τρέχει η 8800 και πήρανε απάντηση οτί τρέχει κανονικά αλλά προτείνεται 600 τροφοδοτικό και πάνω.

Google for it. Όταν θέλω να ψάξω κάτι η μόνη λύση είναι το Google. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...