desolatorXT Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κατα τι διάρκεια αντιγραφής των αρχείων πέρνω το μύνημα: "Ι περιγραφή του αρχείου wmstream.dll (δε θυμάμαιι επέκταση) δεν είναι σωστή, η έκδοση των windows που έχετε δεν αντιστοιχεί στην σωστή έκδοση των windows XP, ή ίσως το cd που χρησιμοποείται έχει πρόβλημα. Το cd είναι ολοκαινουργιο (το αγόρασα πριν 6-7 ώρες). Πάτησα Enter για επανάληψη και μου έβγαλε το ίδιο μύνημα, τη δεύτερη φορά που πάτησα Enter η εγκατάσταση συνεχίστηκε... Αυτό θα μου βγάλει πρόβλημα μετά??? Να ακύρωση αν είναι το format γιατί είναι πολύωρη διαδικάσία... Σε περίπτωση που έχει πρόβλημα το cd, θα μου το αντικαταστήσουν ή θα μου κάνουν μετά την πάπια, και θα αναγκαστώ να τα ξαναγοράσω?????? :-?
desolatorXT Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Meta tin egatastasi, patisa na egatastisw to directX, evgale Blue screen pou kapou elege "Memory Management" what now???? Vevaia molis eixa kanei setup tous cpu drivers ktlp, opote den eixan bei oi nees rythmiseis.. Lete ta drivers na diorthwsoun tetiou typou error? i 3ana format??? :? Einai to idio pc me ta trela provlimata, gia to opoio eixa kanei kapote ena thread... :? Aman pia den antexw allo.....
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 eisai 100% sigouros gia thn apsogh ygeia twn mnhmwn sou?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.