sotoserres Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 γεια σας παιδια.. αλλη μια φορα η βοηθεια σας ειναι απαραιτητη.. λοιπον ειμαι ασχετος με ολα τα νεα ειδη ιντερνετ αφου εχω ακομα pstn γραμμη ( ναι υπαρχει ακομα.. και παρακαλω μην γελατε...). Διαβασα τα σχετικα θρεντς αλλα ισως η γλωσσα ειναι δυσκολη, ισως φταει η ασχετοσυνη μου ( δεν ξερω ακριβως ) δεν καταλαβα πολλα.. λοιπον ειμαι απο σερρες ( οχι μεσα, απο ενα χωριo εκει κοντα..) τι εχετε να μου προτεινετε ?? ψαχνω μια οικονομικη λυση στο 1 Μbit.. **οποις θελει ας εξηγησει και τι παιζεται με τα νεα κολπα.. wi-fi, broadband κτλ.. ευχαριστω εκ των προτερων..
alexgreat Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Θα πρότεινα μια "always-on" σύνδεση απεριορίστου χρόνου από Vivodi ή Altecnet. Αν είσαι φοιτητής μπορείς να πάρεις και με μειωμένη χρέωση από την Otenet αν δεν κάνω λάθος.
sotoserres Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 υπαρχει τιποτα με συνδιασμο τηλεφωνου και ιντερνετ χωρις περιτα παγια και χρεωσεις???? βοηθηστε γιατι θα κανω καμια πατατα, θα βαλω καμια κουτση συνδεση, θα πληρωνω τζαμπα χωρις να χρειαζεται και θα στεναχωριεσται..
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κρατας το τηλ. σου αρα και το παγιο απο ΟΤΕ (26 για 2 μηνες) α. Είτε παιρνεις ενα πακετο π.χ. Forthnet και δινεις 120 για 6 μηνες β. Είτε κανεις μια συνδεση αοριστου διαρκειας με καποια εταιρεια και πληρωνεις 20 ευρω το μηνα περιπου. Ότι και αν επιλεξεις θα πληρωνεις παγιο στον ΟΤΕ! Θα προτεινα να παρεις πακετο και μετα βλεπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.