Sibi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Έχοντας ως αφορμή ένα άρθρο που είδα στο amdmb και με άφησε άναυδο, αποφάσισα να φτιάξω αυτό τον οδηγό για να καθοδηγήσω όσο μπορώ σωστότερα αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη πείρα στην εγκατάσταση επεξεργαστών. Ο οδηγός αυτός αφορά κυρίως τη σωστή τοποθέτηση θερμοαγώγιμης σιλικόνης στους επεξεργαστές και κατα δεύτερο λόγο την εγκατάσταση του cooler.<P> <A HREF="http://sibi.ecavite.org/cpu_thermal_paste_apply.htm" TARGET=_blank>http://sibi.ecavite.org/cpu_thermal_paste_apply.htm</A><P>Η ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΔΩ:<BR> <A HREF="http://www.crosswinds.net/~sibi/cpu_thermal_paste_apply.htm" TARGET=_blank>http://www.crosswinds.net/~sibi/cpu_thermal_paste_apply.htm</A> <P><BR>Αν έχετε οτιδήποτε σχόλια ή ερωτήσεις,γράψτε τα εδώ.<P><BR><B>Sibi</B><P>[ 21-09-2001: Message edited by: Sibi ]<p>[ 25-09-2001: Message edited by: Sibi ]
Imagine Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Καλή δουλειά φίλε Sibi...συνεχίζεις να εμπλουτίζεις το forum μας με χρήσιμα post...<P>Παρόλα αυτά θα κάνω και εγώ την παρατήρησή μου...<P>Βρήσκω πολύ θετικό όπως προανέφερα το άρθρο σου και πολύ χρήσιμο σε αρχάριους (και μη) PC users. Θα διαφωνίσω όμως με το "κίνητρο" συγγραφής και δημοσίευσής του και την απαξιωτική κριτική για το site που αναφέρεις...<P>Το άπλωμα της thermal paste είναι πολύ σημαντική δουλειά. Συμφωνώ...<BR>Παρόλα αυτά η πρακτική απλώματός της με το δάκτυλο, κατά την γνώμη μου, αν και φαντάζει "πρωτόγονη" δεν είναι καθόλου δείγμα άγνοιας του θέματος...<BR>Το δάκτυλό μας μάς παρέχει την δυνατότητα πολύ καλύτερο ελέγχου του απλώματος της πάστας και του ελέγχου της ομοιομορφίας του τελικού στρώματος. Παράλληλα είναι πολύ πιο μαλακό από οποιαδήποτε "σπάτουλα" και έτσι ο επεξεργαστής μας δεν διατρέχει σχεδόν κανένα κίνδυνο τραυματισμού. <BR>Το τελικό αποτέλεσμα αν και δεν μοιάζει "τελετουργικό" και "χειρουργικό" όπως με την οδοντογλυφίδα ή κάποιο μέτριας σκληρότητας πινελάκι αλλά αυτό δεν έχει σημασία για την τελική απόδοση της εφαρμογής.<P>Προσοχή: πριν αγγίξουμε την πάστα να βεβαιωθούμε ότι το δάκτυλό μας είναι καθαρό, χωρίς ιδρώτα και/ή δερματικό λίπος ή άλλες ουσίες που μπορεί να αναμειχθούν με την πάστα και να ελαττώσουν την αποτελεσματικότητά της. Καθαρίστε τα δάκτυλά σας με την βενζίνη και λίγο βαμβάκι ή χαρτί υγείας και είστε Ο.Κ.<P>Νομίζω ότι μετά από αυτό η διαδικασία της οδοντογλυφίδας θα σας φανεί περιττά πολύπλοκη....<P>Όπως και να έχει Sibi, μπράβο σου <P>Imagine
Lothar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 bravo re sibi..kai panw pou epsaxna kati analogo...
Sibi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2001 Imagine--> simfono sto oti to na aploneis ti thermal paste me to daxtilo ine pragmati kati pio xeiropiasto. Omos to daxtilo den voithaei sti leptomereia sin to oti opos eipes esi, idronei. kai na to skoupiseis mporei na idrosei, pragma pou tha alloiosei ti sistasi tis thermal paste. tora vasika trixes, siga tin alloiosi pou tha kanei, psiloi st'axira, alla leme...<BR>Poli simantiko episis ine to posi ikonomia kaneis sti thermal paste vazontas tin me to daxtilo i me tin odontoglifida.Me tin odontoglifida mporeis na katafereis mia elaxisti posotita thermal paste na aplothei se olokliro ton core,giati sou dinei ti dinatotita tis leptomereias,sa xeirorgiko ergaleio opos eipes,eno me to daxtilo apokliete na exeis tosi akriveia.Eidika ama vaseis akrivi thermal paste afto pezei simantiko rolo.Akomi, i odontoglifida den einai ftiagmeni apo metalliko epikindino iliko ke an sillogistoume oti oi kiniseis pou ginonte sto aploma tis thermal paste ine poli apales ke xalares, o epeksergastis den diatrexei kanena kindino travmatismou apo tin aodontoglifida. <P>To vasikotero arnitiko gia mena sto site pou anafero ine to oti exei lerothei poli o epeksergastis apo arctic silver II, pou afereite sxetika diskola.episis i spatali arctic silver II pou exei ginei einai pragmatika anousia.
MadSurfer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Kai pali egrapses!!! Keep on the good work.....
TonyMontana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Loipon an einai na valeis AS2 me to daxtulo na valeis prwta Cling Film sto daxtulo sou (auto pou vazoun sta fagita)...<P><BR>Alliws mia diafanis karta se megethos pistwtikis kartas einai oti prepei gia na xrisimopieithei san spatoula vazeis mia stala AS2 sto cpu kai aplwneis <P>Sibi wraia ta review sou ws sinithws
spock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδιά, δε μπορώ, θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς με επιστημονικούς όρους γιατί είναι λάθος ή γιατί έχει μειωμένη απόδοση το να βάλεις μια άλφα ποσότητα θερμοαγώγιμης σιλικόνης επάνω στον πυρήνα (περισσότερη απο οτι θα βάζατε με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα), να τοποθετήσεις την ψύκτρα και να αφήσεις να φύγει η περίσσεια σιλικόνης στα πλάγια λόγω της πίεσης; Και μη μου πεί κανείς οτι με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα ή με δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι επιτυγχάνεται λεπτότερη στρώση γιατι δε το πιστεύω με τίποτα (εξ'άλλου η δύναμη που ασκεί το έλασμα μιάς ψύκτρας είναι ίση με αρκετά κιλά). Ειλικρινά (και συγγνώμη Sibi) το άρθρο του τυπά δε μου φάνηκε και τόσο λάθος (εκτός του οτι πασάλειψε ολόκληρο τον επεξεργαστή με σιλικόνη). Αντίθετα, έχεις κάνει ένα λάθος στο δικό σου (μην το πάρεις στραβά, απλές παρατηρήσεις κάνω): η ψύκτρα είναι λάθος να τοποθετείται υπο γωνία` αντίθετα, πρέπει να ακουμπά ολόκληρη πάνω στον επεξεργαστή και μετά να μπαίνουν τα άκρα του ελάσματος στις προεξοχές της βάσης - και δεν το λέω μόνο εγώ, υπάρχει και σε οδηγό σωστής τοποθέτησης της AMD, ο οποίος υπάρχει στο δίκτυο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.<p>[ 22-09-2001: Message edited by: spock ]
Vasilius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 *SIBI ZEIS ESY MAS ODHGEIS*<BR>Congratulations gia ekei pou perase,Crete,Ade kai kales spoudes <BR>Alakse to location sou kai vale Zografou!
TonyMontana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>Παιδιά, δε μπορώ, θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς με επιστημονικούς όρους γιατί είναι λάθος ή γιατί έχει μειωμένη απόδοση το να βάλεις μια άλφα ποσότητα θερμοαγώγιμης σιλικόνης επάνω στον πυρήνα (περισσότερη απο οτι θα βάζατε με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα), να τοποθετήσεις την ψύκτρα και να αφήσεις να φύγει η περίσσεια σιλικόνης στα πλάγια λόγω της πίεσης; Και μη μου πεί κανείς οτι με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα ή με δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι επιτυγχάνεται λεπτότερη στρώση γιατι δε το πιστεύω με τίποτα (εξ'άλλου η δύναμη που ασκεί το έλασμα μιάς ψύκτρας είναι ίση με αρκετά κιλά). Ειλικρινά (και συγγνώμη Sibi) το άρθρο του τυπά δε μου φάνηκε και τόσο λάθος (εκτός του οτι πασάλειψε ολόκληρο τον επεξεργαστή με σιλικόνη). Αντίθετα, έχεις κάνει ένα λάθος στο δικό σου (μην το πάρεις στραβά, απλές παρατηρήσεις κάνω): η ψύκτρα είναι λάθος να τοποθετείται υπο γωνία` αντίθετα, πρέπει να ακουμπά ολόκληρη πάνω στον επεξεργαστή και μετά να μπαίνουν τα άκρα του ελάσματος στις προεξοχές της βάσης - και δεν το λέω μόνο εγώ, υπάρχει και σε οδηγό σωστής τοποθέτησης της AMD, ο οποίος υπάρχει στο δίκτυο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.<P>[ 22-09-2001: Message edited by: spock ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>i thermoagwgimi einai gia na kaluptei tis mikres ateleis pou exoun oi 2 epifaneis tou cpu kai tis psiktras oi opies ateleies einai toso mikres pou ena letpotato strwma ftanei ...twra an louseis me thermoagegimi to cpu kai katseis tin psiktra den feugei argeti thermoagwgi apti mesi me tin piesi kai kataligeis na exeis xeirotera apotelesmata...<P>oso gia tis psiktres kai idiws tis kainouries oi opies exoun polu sklira elasmatakia den ginetai na pieseis kai tis duo meries tou elasmatos giati mono i mia exei thiki gia katsavidi....allwste prospathwntas na pieseis kai tis duo to pio pithano einai na sou ksefugei kai na kaneis kamia zimia ...etsi oi psiktres mpainoun koumpwnontas tin mia akti apto elasma kai meta prosektika ksaplwneis tin psiktra kai telika koumpwneis kai tin alli meria...<P>an einai polu skliro to elasma (vlepe FOP38) ferneis ena katsavidi kata mikos tou elasmatos, afou koumpwseis ti mia meria, kai piezeis olo to elasma prosektika me to katsavidi pros ta katw kai telika afou erthei konta sto allo "autaki" tou socket to koumpwneis....<P>oso gia ti spatoula den sou eipa na pareis auti pou xrisimopioiun oi XTISTES alla mia pistwtiki karta pou kanei teleia douleia aplwnontas ena lepto kai omoiomorfo strwma...<P><BR>tosa xronia fournaris ...exw psiiiiseiiii
privateer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 <A HREF="http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm" TARGET=_blank>http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm</A> <BR>The right way<BR>Toulaxiston simfwna me thn Arctic Silver
spock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε Tony, μάλλον δε διάβασες τι έγραψα και τι ρώτησα. Να το ξαναπώ: <BR>1)Δε ρώτησα τι είναι και τι κάνει η θερμοαγώγιμη σιλικόνη (μά την Παναγία, ξέρω)<BR>2)Δεν πιστεύω οτι αν βάλεις παραπάνω σιλικόνη, αυτή δε θα φύγει με την πίεση της ψύκτρας. Πιστεύω οτι το να βάλεις λιγότερη είναι πρόβλημα, περισσότερη απλά θα φύγει απο τα πλάγια διοτι η πίεση του ελάσματος είναι πολύ μεγάλη (πάντα μιλάμε για ελαφρώς περισσότερη σιλικόνη, όχι όλο το σωληνάριο)<BR>3)Δεν είπα να βάλεις ταυτόχρονα τα δύο ελάσματα. Καί η AMD συστήνει να τοποθετηθεί πρώτα αυτό που ΔΕΝ έχει υποδοχή για κατσαβίδι ή λαβή, ενώ το έλασμα είναι χαλαρό, και μετά το άλλο, οπότε και θα ασκήσεις πίεση με το κατσαβίδι. Όλα αυτά ενώ η ψύκτρα είναι παράλληλη με τον πυρήνα του επεξεργαστή.<BR>4)Δεν αναφέρθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ στη σπάτουλα` κι εγώ αυτή τη μέθοδο δουλεύω<BR>5 και τέλος) (φιλικά πάντα)Που ξέρεις πόσα χρόνια φούρναρης είναι ο καθένας μας; Είμαστε μερικοί... χρόνια στα μπετά!
Sibi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>Παιδιά, δε μπορώ, θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς με επιστημονικούς όρους γιατί είναι λάθος ή γιατί έχει μειωμένη απόδοση το να βάλεις μια άλφα ποσότητα θερμοαγώγιμης σιλικόνης επάνω στον πυρήνα (περισσότερη απο οτι θα βάζατε με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα), να τοποθετήσεις την ψύκτρα και να αφήσεις να φύγει η περίσσεια σιλικόνης στα πλάγια λόγω της πίεσης; Και μη μου πεί κανείς οτι με το δάχτυλο ή με οδοντογλυφίδα ή με δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι επιτυγχάνεται λεπτότερη στρώση γιατι δε το πιστεύω με τίποτα (εξ'άλλου η δύναμη που ασκεί το έλασμα μιάς ψύκτρας είναι ίση με αρκετά κιλά). Ειλικρινά (και συγγνώμη Sibi) το άρθρο του τυπά δε μου φάνηκε και τόσο λάθος (εκτός του οτι πασάλειψε ολόκληρο τον επεξεργαστή με σιλικόνη). Αντίθετα, έχεις κάνει ένα λάθος στο δικό σου (μην το πάρεις στραβά, απλές παρατηρήσεις κάνω): η ψύκτρα είναι λάθος να τοποθετείται υπο γωνία` αντίθετα, πρέπει να ακουμπά ολόκληρη πάνω στον επεξεργαστή και μετά να μπαίνουν τα άκρα του ελάσματος στις προεξοχές της βάσης - και δεν το λέω μόνο εγώ, υπάρχει και σε οδηγό σωστής τοποθέτησης της AMD, ο οποίος υπάρχει στο δίκτυο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.<P>[ 22-09-2001: Message edited by: spock ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1on) Den eipa oti i psixtra topotheteite ipo gonia. eipa oti apla sximatizoume gonia sto cooler me to socket me skopo na piasei to piso piastraki tou cooler me tou socket.sti sinexeia ama diavaseis prosextika leo poso irema prepei na katevasoume to cooler panw ston epeksergasti gia na min iparxei periptosi travmatismou tou core. (oi odigies aftes den vgikan mono apo tin empeiria mou,einai vasika ke odigies pou dinonte apo tous idious kataskevastes twn cooler,p.x i spire afton akrivos ton tropo egatastasis proteinei,iparxei ke sxetiko sxediagrammataki panw sta koutia twn cooler tis)<BR>2on)an den ginei sosti ke ldeptomeris i epistrosi tis thermoagogimis silikonis menoun kena simeia ston pyrina.meta den pa na katseis ke si olokliros panw sto cooler, den iparxei periptosi na mi meinei kapoio keno simeio,pou na min exei omoiomorfi epistrosi thermoagogimis se sxesi me ton ipolipo pyrina.genika epeidi me diakrinei ena pnevma oikonomias,den skopevo pote na valo arctic silver II me to ftiari.mia leptoperis strosi me odontoglifida i me mia karta voithaei stin oikonomia thermoagogimis ke simvallei sto na exoume oxi pasaleimeno cpu.<BR>Episis: les oti to arthro toy tipa den sou fanike ke toso lathos. <BR><B>vale esi arctic silver II pano ston ipolipo epeksergasti,opos o tipas, ke ama den patheis vraxikikloma emena na me ******. ksexnas oti to asimi ine kalos agogos tou ilektrismou?an paei panw sta bridges enos epeksergati athlon/duron, paei tha ton kles,tha ginei kseropsimenos o epeksergastis.</B><P>tora apo'kei ke pera o kathenas epilegei opoio tropo egatstasis ton volevei ke tou fenete sostoteros.den egrapsa afto to arthro gia na kathodigiso aftous pou kseroun,to egrapsa gia na kathodigisw oso to dinaton sostotera aftous pou den kseroun i toulaxiston aftous pou nomizoun oti kseroun.<P><BR>privateer--> an pame simfona me tis odigies pou dinonte sto site tis arctic silver II tha theloume kenouria arctic silver meta apo 2 egatastaseis epeksergaston.prosekste posi posotita evalan panw sto cooler...to mono sosto pou deixnoun ekei mesa ine to aploma tis arctic silver II panw ston core tou pIII.poli lepto ke omoiomorfo stroma.mono afto einai iperarketo,den xreiazete arctic panw sto cooler.<p>[ 22-09-2001: Message edited by: Sibi ]
TonyMontana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>Φίλε Tony, μάλλον δε διάβασες τι έγραψα και τι ρώτησα. Να το ξαναπώ: <BR>1)Δε ρώτησα τι είναι και τι κάνει η θερμοαγώγιμη σιλικόνη (μά την Παναγία, ξέρω)<BR>2)Δεν πιστεύω οτι αν βάλεις παραπάνω σιλικόνη, αυτή δε θα φύγει με την πίεση της ψύκτρας. Πιστεύω οτι το να βάλεις λιγότερη είναι πρόβλημα, περισσότερη απλά θα φύγει απο τα πλάγια διοτι η πίεση του ελάσματος είναι πολύ μεγάλη (πάντα μιλάμε για ελαφρώς περισσότερη σιλικόνη, όχι όλο το σωληνάριο)<BR>3)Δεν είπα να βάλεις ταυτόχρονα τα δύο ελάσματα. Καί η AMD συστήνει να τοποθετηθεί πρώτα αυτό που ΔΕΝ έχει υποδοχή για κατσαβίδι ή λαβή, ενώ το έλασμα είναι χαλαρό, και μετά το άλλο, οπότε και θα ασκήσεις πίεση με το κατσαβίδι. Όλα αυτά ενώ η ψύκτρα είναι παράλληλη με τον πυρήνα του επεξεργαστή.<BR>4)Δεν αναφέρθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ στη σπάτουλα` κι εγώ αυτή τη μέθοδο δουλεύω<BR>5 και τέλος) (φιλικά πάντα)Που ξέρεις πόσα χρόνια φούρναρης είναι ο καθένας μας; Είμαστε μερικοί... χρόνια στα μπετά!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>filika panta <P>alloi einai mpetatzides kai alloi politikoi mixanikoi
spock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Ορίστε που θα αναγνωρίσω οτι δεν σκέφτηκα κάτι. Φίλε Sibi, έχεις δίκιο, παρέβλεψα τα κενά (παρ'όλο που κι εγώ στρώνω τη σιλικόνη) στη χύμα τοποθέτηση. Τι να πώ, με έπεισες, και, παρ'όλο που στρώνω επι χρόνια τη σιλικόνη, το έκανα περισσότερο γιατί μου φαινόταν σωστό, χωρίς όμως να ξέρω γιατί ακριβώς το κάνω (το ένστινκτο του κομπιουτερά, μάλλον)! Τώρα, για το αρθράκι, το είπα κι εγώ οτι πασάλειψε ολόκληρο τον επεξεργαστή! Παρ'όλα αυτά, δε νομίζω να έπαθε κάτι, γιατί και η ίδια η εταιρία που παράγει την Arctic Silver λέει οτι η AS2 φτιάχτηκε ωστε να έχει υψηλή ειδική αντίσταση. Και για την τοποθέτηση του επεξεργαστή, κοίτα εδώ: <A HREF="http://www.amd.com:7246/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/23986.pdf" TARGET=_blank>http://www.amd.com:7246/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/23986.pdf</A> , σελ. 10 και 11 ειδικότερα. Τέλος πάντων. Και προς Tony, φίλε μου, άσε το ποιός είναι μπετατζής και ποιός πολιτικός μηχανικός, γιατί θα καταλήξουμε πάλι όπως σε προηγούμενο post, που όλοι βγήκανε "σχεδιαστές μικροεπεξεργαστών", "μηχανικοί υπολογιστών", "Andrew Grove" και γενικά, αρχιδιάνοιες της πληροφορικής... απλός μπετατζής, λοιπόν, και τα παραπάνω, τα αφήνω στον εαυτό μου (στο κάτω κάτω, αν είμαι και ο ίδιος ο σχεδιαστής του UltraSPARC III, μου φτάνει να το ξέρω εγώ). Σωστός;
TonyMontana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>Ορίστε που θα αναγνωρίσω οτι δεν σκέφτηκα κάτι. Φίλε Sibi, έχεις δίκιο, παρέβλεψα τα κενά (παρ'όλο που κι εγώ στρώνω τη σιλικόνη) στη χύμα τοποθέτηση. Τι να πώ, με έπεισες, και, παρ'όλο που στρώνω επι χρόνια τη σιλικόνη, το έκανα περισσότερο γιατί μου φαινόταν σωστό, χωρίς όμως να ξέρω γιατί ακριβώς το κάνω (το ένστινκτο του κομπιουτερά, μάλλον)! Τώρα, για το αρθράκι, το είπα κι εγώ οτι πασάλειψε ολόκληρο τον επεξεργαστή! Παρ'όλα αυτά, δε νομίζω να έπαθε κάτι, γιατί και η ίδια η εταιρία που παράγει την Arctic Silver λέει οτι η AS2 φτιάχτηκε ωστε να έχει υψηλή ειδική αντίσταση. Και για την τοποθέτηση του επεξεργαστή, κοίτα εδώ: [url=http://www.amd.com:7246/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/23986.pdf]http://www.amd.com:7246/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/23986.pdf[/ URL] , σελ. 10 και 11 ειδικότερα. Τέλος πάντων. Και προς Tony, φίλε μου, άσε το ποιός είναι μπετατζής και ποιός πολιτικός μηχανικός, γιατί θα καταλήξουμε πάλι όπως σε προηγούμενο post, που όλοι βγήκανε "σχεδιαστές μικροεπεξεργαστών", "μηχανικοί υπολογιστών", "Andrew Grove" και γενικά, αρχιδιάνοιες της πληροφορικής... απλός μπετατζής, λοιπόν, και τα παραπάνω, τα αφήνω στον εαυτό μου (στο κάτω κάτω, αν είμαι και ο ίδιος ο σχεδιαστής του UltraSPARC III, μου φτάνει να το ξέρω εγώ). Σωστός;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>sumfwnw apla edw mpainoun kai atoma pou den kseroun kapia pragmata kai an akolouthoun tuxees sumvoules tha epanalavoun ta idia lathi kai tha einai eis varos tous...opote apti stigmi pou mpainw edw gia na voithithw alla kai na voithisw thelw na kserei autos pou voithaw oti den lew oti mou kapnisei alla kserw ti mou ginetai... kai oxi apla kserw opws polloi alla kserw kala kai oxi epeidi exw akousei alla kai epeidi exw kanei....me alla logia an exw ti gnwsi gia merika pragmata sumfwnoi tin exw kai to gnwrizw kai mpravo mou ...otan auti ti gnwsi omws tin xreiastei kai kapios allos tha frontisw na tin exei kai tha fronitsw na gnwrizei oti i gnwsi auti den eiani tuxaia giati antikeimenika den kseroumw oloi ta idia ki as asxoloumaste me to athlima... <P>elpizw na katalavaineis ti ennow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.