konandrio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Παρατηρησα οτι αν εχω ανοιχτο το wifi στο ρουτερ εχω απωλεια ταχυτητας γυρω στα 20kb/sec και οταν μπενω ασυρματα και ενσυρματα με πολλες διακυμανσεις στην ταχυτητα τωρα το απενεργοποιησα κατεβαζω σταθερα στα 102kb/sec, υπαρχει λυση?
asmilon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Προφανως καποιος γειτονας βλεπει το δικτυο σου και σου τραβαει bandwinth. Ποια μετρα ασφαλειας εχεις ενεργοποιησει για το ασυρματο δικτυο σου?
konandrio Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Προφανως καποιος γειτονας βλεπει το δικτυο σου και σου τραβαει bandwinth. Ποια μετρα ασφαλειας εχεις ενεργοποιησει για το ασυρματο δικτυο σου? Δεν υπάρχει περίπτωση, για ασφάλεια έχω wpa, αν με έκλεβε κάποιος δεν θα αναβόσβηνε το λαμπάκι wifi στο router;
kostasSTi Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι, όταν το wifi στέλνει ή λαμβάνει, τότε το λαμπάκι παίζει. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ρούτερ. Κοίτα στην εταιρία για κανένα firmware. Εχω δει κάτι τέτοια χαζά στο 9108 που ήταν firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.