savvvas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Καλησπέρα! Έχω 1000 φωτογραφίες (διαφορετικές διαστάσεις η καθεμιά). Αυτό που θέλω, είναι όταν τις κάνω "Εισαγωγή" στο word, η κάθε φωτογραφία να μεγαλώνει αυτόματα, όσο πιο πολύ γίνεται. (σημ. η κάθε φωτογραφία, θα είναι σε μία σελίδα, δηλαδη συνολικά 1000 σελίδες, και για αυτό δεν μπορώ να το κάνω χειροκίνητα!!! Θέλω λοιπόν έναν τρόπο, για να γίνεται αυτόματα) Επειδή μπορεί να μην το καταλάβατε, θα σας το εξηγήσω πιο απλά: Θέλω να εισάγω μία εικόνα στο word, και αυτόματα να μεγαλώσει όσο πιο πολύ γίνεται, δηλαδή να καλύψει την σελίδα όσο είναι δυνατόν. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα με το χέρι, αλλά επειδή μιλάμε για 1000 φωτογραφίες, είναι πολύ κουραστικό! Κάτι πάω να κάνω και με το Acrobat reader, αλλά όταν εισάγω μερικές φωτογραφίες, μου βγάζει σφάλμα, και μου λέει, πως το ύψος και το πλάτος της εικόνας, είναι πολύ μεγάλο! Θέλω λοιπόν ένα τρόπο, για να λύσω το πρόβλημά μου! Ευχαριστώ! :-D :-D
gfilippas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μπορείς να ορίσεις μαζικά το μέγεθος των φωτογραφιών με ένα πρόγραμμμα επεξεργασίας εικόνας. Πχ στις διαστάσεις του Α4. Και μετά κάνοντας εισαγωγή όλες τις εικόνες μαζί στο έγγραφό σου να μπουν με αλφαβητική σειρά. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Το έγγραφο θα έχει τεράστιο μέγεθος και δεν θα είναι εύκολο να το επεξεργαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.