Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 sorry katse tora giati me estiles...milas gia bot pou kanoun ta post me ta links? epidi exw forum kai me arketa megali episkepsimotita...kai phpbb(oxi toso aneptigmeno oso to Vbull sto thema bot) to theoro apla gelio to na kaneis katagelia gia ta bots.... sta sing up vazeis ena ocr sto forum 2-3 mod kai eisai ok.... eleos... ama minoune kairo? pia na minoune kairo ta post ton bot? gia kavala to forum sou malon...
spiteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 λενε: το χαφιέδισμα ζήλεψαν πολλοί , τον χαφιέ ουδεις... ______________________________________________________________ Ποτέ μα ποτέ δεν ημουν υπέρ των υβριστικών μηνυμάτων ουτε σε κανένα post μου υποστήριξα κάποιον που το έκανε. Βλέπω αντιθετα πως 10αδες χρήστες προσφεύγουν στην ευκολη λύση της υβρεως και των χαρακτηρισμών οταν εχουν προβλήματα ........ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ "κυριε pigeon" ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=164222&highlight=pigeon ______________________________________________________________ Μια βόλτα εδω στο insomnia υστερα απο πολυ καιρο με εκανε να καταλάβω γιατι συμμετέχω ενεργά ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ελληνικά και ξένα φόρουμ που ξέρουν να σέβονται τον ΚΑΘΕ χρήστη με την δική του ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ άποψη.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ "κυριε pigeon" ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161460&highlight=pigeon _______________________________________________________________ Αγαπητε μου "κυριε pigeon" απο που πηρατε το δικαιωμα να μου απαντησετε σε αυτο το υφος;
pigeon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το ξαναλέω λοιπον οπως ειναι ακριβώς: την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς... spiteo αν ακουσες/διάβασες τη φράση αυτη πρωτη φορά εδω, απο μένα, τότε λυπάμαι. Τα γνωμικά, οι παροιμίες και οι λαικές εκφράσεις που υπάρχουν στη γλώσσα μας τουλάχιστον 2000 χρόνια δεν υποκεινται σε κριτική και φυσικά κανεις spiteo δεν μπορει να τις χαρακτηρίσει υβρεις και κανεις pigeon να τις αποχαρακτηρίσει. Αν παρ'ολα αυτα δεν μπορεις να αντέξεις να ακους τη λέξη "χαφιέδισμα" "χαφιές" "καρφί" "σπιούνος" καλυτερα θα ήταν να μην το έκανες εξ αρχής. Υπάρχουν πάντα κι αλλοι τρόποι που μπορουμε να προστατευθούμε για να γλιτώσουμε αυτες τις απειλές και σίγουρα δεν ειναι οι καταγγελίες και τα καρφώματα με την πρώτη αφορμή γιατι αντικαθιστούμε μια κατάσταση αναρχίας (hackers, spammers κτλ) σε μια κατάσταση απολυτης μπατσοκρατίας και φασισμού. (Αλήθεια, αυτο το απιστευτο site SAFELINE.GR που προτρέπει τους πολίτες να καρφώνουν ιστοσελίδες και ανθρώπους, ειναι συνταγματικά νομιμο να υπάρχει; ) Εγω παρ'ολα αυτα σου εγραψα καλώς να κάνεις να την ψάχνεις για να βρεις το δίκιο σου και να μη χάσεις τις "εργατοώρες" σου αλλα κακώς προσπαθείς να στρατολογήσεις χαφιέδες για το υποτιθέμενο κοινο καλο. Εγινα κατανοητός ή μηπως πρεπει να σου πω οτι εκτος απο σένα , ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟΨΗ που πρεπει να σεβαστείς; Τελος, σ'ευχαριστω για το πισω-ψάξιμο στις παλιότερες απαντήσεις μου, εστω κι αν θύμισε τρόπο φακελώματος στον 7ο οροφο της ΓΑΔΑ. Ειναι να το 'χεις το μεράκι, δεν γλιτώνει κουνούπι... Παραθέτω την προσπάθεια στρατολόγησης: Ειδα οτι το θεμα ενδιαφερει πολλους' date=' γι' αυτο οταν θα εχω κατι τελικο σαν απαντηση θα κανω την δημοσιευση. Σε αυτο το σταδιο ειμαι σε επικοινωνια με το Τμημα Διωξης Ηλεκτρονικου Εγκληματος. Πιστευω οτι εαν ειμαστε πολλοι μαζι θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα. [/quote'] Επισης, θα ηθελα να σου κάνω μια ερώτηση: Αν το φόρουμ σου ειναι επαγγελματικό, ΓΙΑΤΙ πρεπει να μαζέψεις χρήστες του διαδικτύου και ερασιτέχνες forum-owners για να "δέσεις" μια υπόθεση που θα σου αποφέρει χρήματα και κερδισμένες "εργατοώρες"; Δηλαδη με το ιδιο σκεπτικό ακριβως, τα καταστήματα που εχουν διαφωνία με πελάτες, εστω την εφαρμογή μιας εγγύησης, θα καλούν τους αλλους (ευχαριστημένους) πελάτες και τους συνάδελφους μαγαζάτορες για να κερδίζουν την απαλλαγή τους ή την μη απώλεια "εργατοωρών"; Αν βεβαια το φορουμ σου ειναι ερασιτεχνικό, γιατι τόσο αγχος; Γιατι δηλώνεις "εργατοώρες" μια δουλειά που εκανες με φραπέ και τσιγαράκι για να κάνεις το κέφι σου; Γιατι δεν εφαρμόζεις κάποιο απο τους συνηθεις κανονες που ισχυουν στα περισσότερα φόρα -και σ'αυτο εδω- ή στο τελος, γιατι δεν ρωτάς πως θα κάνεις καλυτερα τη δουλειά σου αλλα περιμένεις απο την αστυνομία να συλλάβει ολα τα bots του ανατολικού μπλοκ και τη μιση Ασία; Γιατι τελος, δεν μας ανέφερες ουτε την πλατφόρμα που δουλευεις μηπως και κάποιος περαστικός που ειχε το ιδιο προβλημα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου και γλιτώσουμε τις βιοτεχνίες να ράβουν κουκούλες;
spiteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το ξαναλέω λοιπον οπως ειναι ακριβώς:την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς... ...... Τελος, σ'ευχαριστω για το πισω-ψάξιμο στις παλιότερες απαντήσεις μου, εστω κι αν θύμισε τρόπο φακελώματος στον 7ο οροφο της ΓΑΔΑ. Ειναι να το 'χεις το μεράκι, δεν γλιτώνει κουνούπι... Εαν θα παω αρκετα πισω και ψαξω σιγουρα θα φτασω σε ενα σταδιο της ηλικιας σου που θα δω οτι δεν μιλησες κανονικα σαν τα αλλα παιδια ή δεν περπατησες κανονικα συμφωνα με την ηλικια σου. Εχεις καποιο μεγαλο προβλημα. Καποιο απωθημενο κουβαλας απο τα παιδικα σου χρονια και μεσα απο το internet προσπαθεις να τα ισορροπησεις απαντωντας με αυτον τον τροπο. Ισως ησουν ο καρπαζοεισπρακτορας της ταξης σου στο σχολειο. Μην σταματας καθολου, με την ανεση που εχεις στο γραψιμο,"παρτους ολους" μπροστα. Παντως κοιταξε μηπως και τα χαπια εχουν ληξει, πρεπει να τα αλλαξεις. Ολα τα λες στην απαντηση σου, αλλα εκανες γαργαρα τα κειμενα που εσυ εγραψες παλαιοτερα. Τελευταιο και κυριοτερο. Δεν ειμαι μικρος στην ηλικια, περασα απο χρονια δυσκολα. Κριθηκα για τα δημοκρατικα μου πιστευω και περασα με αριστα. Εισαι πολυ μικρος και τιποτενιος για να μου κολλας λεζαντες.
pigeon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Φιλε μου spiteo, σ'ευχαριστω για την παραληρηματική σου ψυχανάλυση αλλα δεν ειναι ο σκοπός του φόρουμ. Σου υπενθυμίζω οτι: Δεν σέβεσαι το οτι εχω διαφορετική αποψη απο τη δική σου , οτι σου πρότεινα να ασχολείσαι μονο με την λύση των προβλημάτων σου και να μην προχωράς σε στρατολόγηση ρουφιάνων και προτροπή για καρφώματα και ρουφιανιές , ειναι δικαίωμά μου να το κάνω . Ειναι η γνώμη μου και δεν μου απαγορεύει κανεις -ουτε οι κανόνες του φορουμ- να το κάνω. Το λαικό γνωμικό που ανέφερεα, αν σε θίγει, ποσώς με ενδιαφέρει γιατι ταιριάζει γάντι στην περίσταση και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να χαρακτηρίσω την απαράδεκτη πρόθεσή σου να συστρατεύεις ρουφιάνους , οσο δίκιο κι αν εχεις ή οσες εργατοώρες εχεις χάσει. Σε καταλαβαίνω αλλα δεν θα ανεχθώ και τον υπερβάλλοντα ζήλο σου. Εν συνεχεία, δεν βλέπω να γράφεις τιποτε για οσα σε ρώτησα! Γιατι αδυνατείς; Ξεκινώντας το post σου είχες μονο σκοπο να στρατολογήσεις ρουφιάνους και οχι να λύσεις το πρόβλημά σου; Ισως αν έγραφες ποιο ειναι το forum σου (να δουμε κι αν πρόκειται για εμπορική εφαρμογή) ή αν εγραφες τουλάχιστον σε τι πλατφόρμα δουλευεις ή κατι αλλο τελος πάντων να ειχες καλυτερη αντιμετώπιση. Εσυ αντίθετα ζήτησες το τηλέφωνο της Αστυνομίας. Ειναι το 100. Επίσης, ο σκοπός του θέματος δεν ειναι να συζητάμε οσες παλιές απαντήσεις μου ξέθαψες, που βεβαιως δεν αναιρώ αλλα δεν καταλαβαίνω τι νόημα εχουν οτι ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ δεν σέβεσαι την άποψή μου. Δεν λέω κατι διαφορετικό σ'εκεινες τις παλιές απαντήσεις μου, γιατι παραξενεύεσαι; Και τέλος, γιατι τα παίρνεις ολα τόσο προσωπικά; Δεν σε ξέρω , εγραψα την άποψή μου για την στάση σου και οτι ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου αυτο που εκανες. Απλως δέξου το, αλλιως αποχώρησε απο αυτον το ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.. Αντιπαρέρχομαι τους χαρακτηρισμούς "πολυ μικρος και τιποτενιος", "καρπαζοεισπρακτορας", "μηπως και τα χαπια εχουν ληξει" ,"Εχεις καποιο μεγαλο προβλημα". Ειναι σιγουρα πάνω στα νεύρα σου και περιμένω να τους αποσύρεις αλλιως παραβαίνεις ευθέως τους κανόνες του φόρουμ. Σου θυμίζω οτι δεν σχολίασα ουτε χαρακτήρισα εσενα προσωπικα -ουτε με ενδιαφέρει- αλλα χαρακτηρίζω την πράξη που προτείνεις σε ολους μας να κάνουμε , κι εχω κάθε δικαίωμα γι'αυτο. Ειναι καλως ή κακως ενα μειονέκτημα των δημοσίων συζητήσεων, οτι δηλαδη κάποιος ισως να μας απαντήσει κάτι που δεν θα μας αρέσει... Τελος -αν και δεν με ενδιαφέρεις προσωπικά , παρα μόνο για τις απόψεις που εκφράζεις- καλως πέρασες με άριστα στα δημοκρατικά "πιστεύω" και μπράβο σου. Αν ηταν αλήθεια ισως να καταλάβαινες ακριβως τι γράφω χωρις να αναλωνόμαστε σε επεξηγήσεις. Εφόσον δεν υπάρχει δείκτης δημοκρατικότητας φοβάμαι πως μιλάμε για διαφορετικές δημοκρατίες. Αυτο που εχω στο μυαλό μου για δημοκρατία σίγουρα δεν εχει κι ενα χωροφύλακα σε κάθε γωνία και 50 ρουφιάνους σε κάθε γειτονια. Περιμένουμε ολοι περισσότερες πληροφορίες για το forum σου για να σε βοηθήσουμε. Θελω οπωσδήποτε να μάθω αν ειναι εμπορική εφαρμογή, μπορεις να βοηθήσεις αυτη τη φορά ή πρεπει να το ξαναγράψω στην επόμενη απάντηση;
pigeon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ας ψαχουλέψω κι εγω λίγο: το forum σου ειναι το betgr.gr ; πηγή . Συγχώρεσε με αλλα βλέπω οτι οι χρήστες στο forum σου ειναι ~140 , τα ανοικτά θέματα 40-50 και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μη μπορεις να διαχειριστείς τόσο μικρό forum! Μηπως ο σκοπος δεν ήταν να καρφώσεις καποιο bot ή καποιον ενοχλητικό επισκέπτη αλλα να ενοχλήσεις -να καρφώσεις- εσυ κάποιον αλλο που ισως σε "ανταγωνίστηκε" ή σε ενόχλησε σε προσωπικό επίπεδο ή/και εχει links & τέτοια "πονηρά" πραγματα στο forum του; Με κάθε επιφύλλαξη το γράφω αλλά φιλε μου, πολλά εχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρο και δεν τα πιστεύουν... Επίσης, βλέπω διαφημίσεις, οποτε έσοδα. Αρα καλως προστατεύεις τις "εργατοώρες" σου, μπορεις να κάνεις την καταγγελία σου και οτι αλλο σου δίνει τη δυνατότητα ο νομοθέτης, κακως ομως αναζητάς φθηνούς υποστηρικτές στην καταγγελία σου και λιγο ανέντιμα θα πρόσθετα, εφοσον δεν αναφέρεις εξαρχης το forum σου.
poscaman Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ας μην αναφερουμε βεβαιως βεβαιως οτι απαγορευεται στην Ελλαδα το αθλητικο στοιχημα περα αυτων του ΟΠΑΠ χμ...
21century Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ναι γιατι ο ΟΠΑΠ ειναι μονοπωλιο και μας..κλεβει νομιμα. Τωρα στην ουσια. ΕΙναι γεγονος οτι προβληματα σε φορουμ και πολλες φορες σε σελιδες φιλων μου αναγκαστηκα να περασω φιλτρα, να περιορισω δικαιωματα για να ερθει στα ισα του. ΤΟ καλυτερο ειναι να τους καταγγελεις ή να τους μπαναρεις, δεν γινεται αλλιως. Οι αποψεις σας παιδια ειναι πολυ αναλυτικες και σωστες οποτε σημασια εχει οχι μονο να εντοπισουμε το προβλημα αλλα πως να το χειριστουμε...
spiteo Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Απλα να θυμισω οτι εκανα ενα post σχετικο με καποιο θεμα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουν ολοι με το θεμα. Σαν πρωτη απαντηση απο τον pigeon ειχα αυτη που ειχα Στο ερωτημα μου γιατι μου απαντησε σε αυτο το υφος δεχτηκα αλλη επιθεση με αλλες λεζαντες. Δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να κανω αντιπαραθεσεις και να δημιουργω προβληματα. Εκανα πολλα post που μεσα απο αυτα "εδωσα και πηρα συμβουλες" Πιστευω οτι μεχρι σημερα δεν δημιουργησα κανενα προβλημα στο forum σε οποιοδηποτε θεμα. Αποφασισα να μην κανω αλλο post θ' ακουσω την συμβουλη του pigeon ".....αυτο που εκανες. Απλως δέξου το, αλλιως αποχώρησε απο αυτον το ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ......" Ευχαριστω ολους αυτους που δεν συμφωνησαν αλλα απαντησαν σαν Κυριοι. ________________________________________________ Δύο πράγματα είναι αιώνια: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. Αινστάιν
pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ευχαριστω ολους αυτους που δεν συμφωνησαν αλλα απαντησαν σαν Κυριοι.________________________________________________ Δύο πράγματα είναι αιώνια: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. Αινστάιν Δεν ξέρω ποσο Κυριος εισαι εσυ ο ιδιος, οταν συνεχίζεις την προσωπική αντιπαράθεση και μαλιστα σ'ενα θέμα που κατανόησα το πρόβλημά σου αλλα δεν υποστηριξα τον υπερβάλλοντα ζήλο σου. Υβρεις και προσβολές διαβασα απο σένα, εγω απλως εγραψα ενα λαικό ρητό και μάλιστα σε εξαιρούσα λέγοντας οτι για τις εργατοώρες σου κάνε οτι νομίζεις, ΕΜΑΣ μη μας προτρέπεις για τα ιδια πράγματα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να συστρατευθούμε για να κάνεις μια καταγγελία; Φοβάσαι πως δεν έχεις δίκιο; Αν κατανοούσες αυτο που εγραψες "Δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουν ολοι με το θεμα." θα ειχες καλυτερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση στην προτροπή μου. Θεωρω πως το πρόβλημα δεν ειναι να κατανοήσεις τι εγραψα, αλλα ΓΙΑΤΙ το εγραψα και σου χάλασα το "γλυκό" που εδενε ωραια-ωραια. Παρ'ολα αυτα , υστερα κι απο την 3η προτροπή μου να μας διαφωτίσεις, αποφεύγεις να απαντήσεις για το forum σου και να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία να δουμε τι γίνεται. Υστερα απ'αυτο βεβαιώνομαι πως ο σκοπός της ενημέρωσής μας για το πρόβλημά σου ηταν μονο και μόνο η στρατολόγηση ρουφιάνων. Αν ηθελες να λύσεις το πρόβλημά σου θα το εκανες με αλλο τρόπο και σε προκάλεσα να μας βοηθήσεις για να σε βοηθήσουμε. Χαζος δεν ειμαι παρ' οτι θελεις να με παρουσιάσεις ετσι, αλλαζοντας ακόμα και την υπογραφή σου. Αυτο που σε ενόχλησε περισσότερο ειναι οτι κατάλαβα ΑΚΡΙΒΩΣ το απώτερο σκοπό του θέματος που ανοιξες. Τέλος, επειδη το ζήτημα ειναι σοβαρότερο απ'οτι εχουν καταλάβει ορισμένοι, εξηγούμαι: Οταν ενεργοποιείς ελεγκτικούς μηχανισμούς για κάποια θέματα που δεν ενοχλούν και φαίνονται ακίνδυνα, ισως πάρουν μπάλα και αλλα που ..ενοχλούν! Οταν δηλαδη μάθεις στους χωροφυλάκους να ψάχνουν στα φόρα και στα blog για ψύλλου πήδημα, το πήδημα την ερχόμενη φορά δεν θα είναι ψύλλου αλλα των οπισθίων μας (εμμέσως ή αμέσως). Οταν θα αρχισουν να σαρώνουν φόρα και blog επειδη οι χρηστες τους "υποννόησαν" διακίνηση ταινιων ή μουσικής, να σας δω μετα πως θα το μαζέψετε. Καλη ειναι και η ασφάλεια και η αστυνόμευση αλλα καλύτερη η πρόβλεψη και η γνώση , να μπούνε οι κατάλληλες δικλείδες και να προστατεύουμε οι ιδιοι τις σελίδες, τα blog και τα φόρα μας. Αν χρειάζεται κι απο ενα μπάτσο ο κάθε forum owner , κακως ειναι forum owner... Για να μη πω το γνωστό , στην Ελλάδα ισχυει το "πουλάω τα γίδια και κατεβαίνω στην Αθήνα να γίνω επιχειρηματίας"., και το άλλο γνωστό με το Λουμίδη και τους καφέδες του...
poscaman Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 κανενα σχολιο.... αφου ειχες πει οτι δεν θα ασχοληθεις ξανα,μα,γιατι το κανεις???
pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Θελει να πει κάτι ο ποιητής; Αν και δεν έχω λόγο να σου απαντήσω, θα το κάνω για να ευχαριστηθείς χαβαλέ με τα φιλαράκια σου: Υποσχέθηκα να μην ξανα-ασχοληθώ και κατόπιν συζητήσεων με κάποιους που εχουν βαρύτερο λόγο στο forum , πεισθηκα οτι μπορω να γράψω την άποψή μου χωρις να φοβάμαι τραμπουκισμούς ή λαικισμούς οπως αυτον εδω που βλέπω τώρα. Εγραψα οτι οι περισσότεροι χρηστες ειναι περαστικοί και ασόβαροι με τα σοβαρά θέματα, αν ειχες δώσει την ελάχιστη προσοχή θα ειχες καταλάβει οτι το θέμα ειναι σοβαρό και το έγραψα στην τελευταία παράγραφο. Το οτι ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ για μένα λεει περισσότερα απ'οτι ενα capture των συζητήσεων... Ο καθένας μας εχει τους λόγους του , αλλοι μπαινουν και γράφουν για χαβαλέ , αλλοι ψάχνουν υπαλλήλους και χαμάληδες για να τους φτιάξουν το pc, κι αλλοι να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους. Απ'οτι αντιλαμβάνομαι κι απο τους κανόνες και το υφος του φόρουμ, η δική μου στάση ειναι πιο κοντά στην "θεωρητική" σωστή κατεύθυνση. Αν θέλαμε φόρουμ-μπουζούκλερί θα πηγαίναμε εκει, δυστυχως ομως οι περισσότεροι χρήστες ειναι χρήστες-μπουζουκλερί και χαβαλέ και δεν κατανοούν την σοβαρότητα των θεμάτων... Το οτι κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν αλήθειες δεν σημαίνει οτι εχω αδικο ή προσβάλω κάποιον. Ασχολούμαι μόνο με σοβαρά θέματα κι οτι με ενδιαφέρει πραγματικά, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε αλλους. Τα θέματα που δείχνεις κλειδώσαν απο διάφορους λόγους και αμφιβάλω αν εχεις ασχοληθεί με 10% αυτων ειτε να τα διαβάσεις ειτε να απαντήσεις. Ουτως η αλλως η αναφορά σου ειναι λαικίστικη και προσβλητική, αν θελεις να διαμαρτυρηθείς μπορεις να το κάνεις στον ειδικό χώρο του Insomnia (Insomnia -Site-Forum) . Εγω ειχα το θάρρος και το έκανα. Εσυ απλως αντιγράφεις το αποτέλεσμα... Επειδη εδω (και πουθενά αλλου) δεν ειναι χώρος κρίσεων των χρηστών και ηδη παραβαίνεις τους κανόνες αν εχεις κατι να μου πεις πατρινε, ευχαριστως μεσω pm. Ο σκοπός συνήθως ειναι καλυφθούν οι απόψεις μου πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Δεν θα περάσει, λυπάμαι.. Τέλος' date=' επειδη το ζήτημα ειναι σοβαρότερο απ'οτι εχουν καταλάβει ορισμένοι, εξηγούμαι: Οταν ενεργοποιείς ελεγκτικούς μηχανισμούς για κάποια θέματα που δεν ενοχλούν και φαίνονται ακίνδυνα, ισως πάρουν μπάλα και αλλα που ..ενοχλούν! Οταν δηλαδη μάθεις στους χωροφυλάκους να ψάχνουν στα φόρα και στα blog για ψύλλου πήδημα, το πήδημα την ερχόμενη φορά δεν θα είναι ψύλλου αλλα των οπισθίων μας (εμμέσως ή αμέσως). Οταν θα αρχισουν να σαρώνουν φόρα και blog επειδη οι χρηστες τους "υποννόησαν" διακίνηση ταινιων ή μουσικής, να σας δω μετα πως θα το μαζέψετε. Καλη ειναι και η ασφάλεια και η αστυνόμευση αλλα καλύτερη η πρόβλεψη και η γνώση , να μπούνε οι κατάλληλες δικλείδες και να προστατεύουμε οι ιδιοι τις σελίδες, τα blog και τα φόρα μας. [b']Αν χρειάζεται κι απο ενα μπάτσο ο κάθε forum owner , κακως ειναι forum owner..[/b]. Για να μη πω το γνωστό , στην Ελλάδα ισχυει το "πουλάω τα γίδια και κατεβαίνω στην Αθήνα να γίνω επιχειρηματίας"., και το άλλο γνωστό με το Λουμίδη και τους καφέδες του... Σ'αυτο το παραπάνω εχει κάποιος να γράψει κάτι; Στα υπόλοιπα που ρώτησα για να βοηθηθεί ο Spiteo; Σ'αυτα που ζήτησε ο spiteo για το πρόβλημά του forum του;
pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 με αποστόμωσες! Παμε για ενα Κουρκούλη τώρα; ΥΓ: Με τέτοιες απαντήσεις και τέτοια user attitude (χαβαλέ και πρόκληση μελων) ειναι λογικό εσυ να εισαι το "καλο παιδι" κι εγω ο σάκος του μποξ... Grow up, δεν εχουμε ολοι ορεξη για πλακίτσα , ολες τις ώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.