Προς το περιεχόμενο

Gallop: Poia einai i kaliteri marka se wireless adsl modem/router kai giati???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mias kai mpika sto forum na psakso wifi router kai vrika to topic.. Exo mia erotisi! Thelo na pianei apo ton proto orofo sto trito, poio apo ta parapano pisteuetai oti tha pianei? Den me noiazei gia full sima, apla kapoies fores gia serfarisma kai mono tha to xrisimopoiei i aderfi mou to asirmato. Dld den me noiazei oute gia paixnidia ktl mono gia serf. Thx!!

Δημοσ.
Mias kai mpika sto forum na psakso wifi router kai vrika to topic.. Exo mia erotisi! Thelo na pianei apo ton proto orofo sto trito, poio apo ta parapano pisteuetai oti tha pianei? Den me noiazei gia full sima, apla kapoies fores gia serfarisma kai mono tha to xrisimopoiei i aderfi mou to asirmato. Dld den me noiazei oute gia paixnidia ktl mono gia serf. Thx!!

ola ine sxetika.to leo gia to logo ti empodia iparxoujn ktl ktl.se spiti filou to linksys apo ipogeiuo mexri isogeio pianei oriaka alla ego me to idio router dino 2 orofous kato se polikatoikia.to megisto sima tha pareis me kana router me 2 kerees i esto me kapoio access point me 2 i 3 kerees.meta iparxei kai i lisi tou expander ama den pianei to sima.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...