matsolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ξερει Κανεις Καποιο Software Για Να Κανω Image Ενα Σκληρο Δισκο Sata Σε ενα αλλο Σληρο Δισκο SATA...Εχω τρλαθει δεν ξερω τι να κανω... Σασ Παρακαλω Πειτε Μου....ευχαριστω....
spyros_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Norton Ghost 9. Ο άγιος Σώστης. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει (σέρνονται και σπασμένα στην πιάτσα, ξέρεις), αλλά είναι κορυφή. Άλλες εκδόσεις (8,3 ή 10) δεν κατάφερα σαν άσχετος με το άθλημα, να τις κάνω να δουλέψουν. Δεν πρέπει να έχουν σχέση μόνο με την εξέλιξη του software, αλλά κάτι σαν home ή ultra ή professional edition, για χρήση από τον απλό χρήστη (εμάς), μέχρι σε δίκτυα και εταιρείες. Πλέον δανείζομαι την 9 και κάνω τη δουλειά μου. Πήρα backup μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού και των οδηγών, και την επόμενη φορά που χρειάστηκα format, έβαλα το cd μέσα και έκανα επανεκίνηση. Μπουτάρισε ο Νόρτονας, βρήκε τον εξωτερικό σκληρό με το backup, και έκανα restore. Όχι ιούς δεν είχε, αλλά μέχρι και στα ίδια sector θα πατούσε στο δίσκο. Κάποιος μου είπε πως μετά το restore του είχε κρατήσει ως και την ανασυγκρότηση που είχε κάνει πριν απ' το backup. Αν όπως λες έχεις τρλαθει δεν ξερεις τι να κανεις... Norton Ghost 9. Θα ξετρελαθείς!
LiKBeAsT Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ας πει καποιος πως γινεται η δουλεια γενικα...Δηλ εχω καμια 50Gb βιντεο απο συναυλιες..τα κανω ενα image και μετα μπορω να τα ανακτησω οποτε θελω...? πρεπει να κανω ολο το σκληρο η μπορω να διαλεξω και φακελους συγκεκριμενα...? thx
random Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αν θελεις να κρατήσεις αντίγραφο απλών αρχείων (downloads, my documents, κλπ) κανεις ενα απλό copy σε αλλο δισκο/dvd's. προαιρετικά τα συμπιέζεις. όχι συμπίεση σε ταινίες, mp3, δεν κερδίζεις τίποτα. τα προγράμματα disk imaging (acronis, ghost) ειναι το σωστό εργαλείο για να κρατήσεις backup του partition που εχει το λειτουργικό και τα εγκατεστημένα προγράμματα (program files, registry, κλπ) για να μην τα ξαναεγκαταστήσεις όλα σε περίπτωση καταστροφής. αυτά με απλό copy δεν αντιγράφονται σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.