-Dimitris- Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 λοιπόν,έρχεται μια στιγμή στη ''ζωή' ενός pc όπου το τροφοδοτικό τα ''παίζει':mrgreen: .και το δικό μου 350W (άγνωστη μάρκα) είναι ένα από αυτά δυστυχώς.Λοιπόν θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο PSU,αλλα το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι συμβατό με τι motherboard μου. έχω αυτή τι motherboard εδώ : http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/P4I865PENovo.htm και σκεφτόμουν για αυτό το PSU http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=793418&tab=specs θα είναι συμβατό η να κοιτάξω για κάποιο άλλο?:?
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 λοιπόν,έρχεται μια στιγμή στη ''ζωή' ενός pc όπου το τροφοδοτικό τα ''παίζει':mrgreen: .και το δικό μου 350W (άγνωστη μάρκα) είναι ένα από αυτά δυστυχώς. και σκεφτόμουν για αυτό το PSU http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=793418&tab=specs θα είναι συμβατό η να κοιτάξω για κάποιο άλλο?:? Για πες λιγο την συνθεση του pc σου...
-Dimitris- Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Για πες λιγο την συνθεση του pc σου... Pentium 4 Northwood 2.4Ghz GeForce 6800 Gs motherboard αυτή edo 2 HDD(maxtor 120GB IDE,WD 250GB IDE)
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας θα παιξει μια χαρα. Απλα με τα ιδια χρηματα θα μπορουσες να παρεις κατι αλλο καλυτερο αλλα πρεπει να ψαξεις λιγο στην αγορα. Οχι οτι θα εχεις προβληματα με αυτο που προτιθεσαι να αγορασεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 (μεταξυ μας, 60? και πολλα ειναι γιαυτο το συστημα για PSU)
-Dimitris- Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 το ξέρω αλλα χθες μόλις μπήκα στα windows μου έβγαλε μήνυμα το nvidia desktop manager λέγοντας ότι η κάρτα γραφικών δεν παίρνει το ρεύμα που χρειάζεται και γι αυτο το λόγο θα μειωθεί η απόδοση τις για να μην καεί. Οποτε πρέπει να αντικαταστήσω to υπάρχον 350W τροφοδοτικό με ένα μεγαλύτερο..
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Yeap δε διαφωνω οτι 60Ε ειναι υπεραρκετα για το συγκεκριμενο PC.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αμα σου γραφει οτι δνε παιρνει αρκετο ρευμα σημαινει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΒΙΣΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ κατευθειαν απο το τροφοδοτικο στην καρτα γραφικων.
-Dimitris- Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αμα σου γραφει οτι δνε παιρνει αρκετο ρευμα σημαινει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΒΙΣΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ κατευθειαν απο το τροφοδοτικο στην καρτα γραφικων. στην αρχή αυτό νόμισα και εγώ αλλα μετά κοίταξα στο case και το καλώδιο είναι συνδεδεμένο κατευθείαν με το τροφοδοτικό:???:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Τοτε ναι, θελεις τροφοδοτικο...
Candyman® Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Επειδή το τροφοδοτικό είναι σοβαρή υπόθεση και επειδή πάντα θες να αγοράζεις το καλύτερο στα λεφτά που δίνεις, και επειδή τα Chieftec δεν είναι και τρομέρά τροφοδοτικά, θα πρότεινα -με κλειστά μάτια- το Heroichi WINDMILL PRO 420W. Έχει 69 ευρώ στο eshop και είναι μακράν καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσω. Οκ δεν κάνει 60 ευρώ αλλά η διαφορά ποιότητας νομίζω αξίζει την διαφορά κόστους. Και το γεγονός ότι είναι 420w (έναντι... "450w" του Chieftec) μη σε "φρενάρει", διότι στην πράξη με συνδυασμένες τάσεις (combined) αποδίδει πολύ καλύτερα. Για να καταλάβεις μέχρι και οι ανορθωτές στις ψύκτρες έχουν copper block για καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Σε middle range class PSU η Heroichi ΔΕΝ παίζεται! (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700142
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Θα συμφωνησω, αλλά επειδη δεν προκειται να ζοριστει ουτε καν το Chieftec με αυτο το συστημα, δεν αξιζει ουτε ευρω παραπανω απο τα 60...
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Τι μαρκα ηταν το παλιο τροφοδοτικο σου? Σκοπευεις να κανεις καμια αναβαθμιση στο μελλον? Εαν οι απαντησεις σου ειναι: α)Δεν ξερω,ηρθε μαζι με το κουτι. β)Οχι. Τοτε μην δωσεις ευρω παραπανω απο αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.