Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Εμένα ο Petza μου πρότεινε το Cleaner και είναι γαμάτο! Πως πήγες Proficiency?<P>------------------<BR>Look Into My Eyes, You'll See Who I Am, My Name Is Lucifer Please Take My Hand.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να δέχεστε επιθέσεις επειδή μπαίνετε στο site της insomnia ή επειδή μπαίνετε στο κανάλι #insomnia. Περιμένω τεκμηριωμένες απαντήσεις καθώς πιστεύω πως αφενός στο site δεν μπορεί κανένας άλλος να δει τις IP εκτός από τους moderators και στο chat.groovy.gr δεν μπορεί να δει κανένας άλλος τις πραγματικές IP εκτός από τους Administrators sto GroovyNet. Οπως λοιπόν καταλαβαίνετε θεωρώ τα παραπάνω ευθείες επιθέσεις εναντίον αυτών των ατόμων και περιμένω από το κάθε έναν απο σας που το ανέφερε <B>τεκμηριωμένες</B> απαντήσεις.<P>Φιλικά<BR>Διόνυσος
xsterg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 ΣΤΑΘΗ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ZONE ALARM. ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ NTERNET. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
Anonymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Nai bre paidia, den simenei oti epidi mas kanoyn epithesi kapioi tin ora poy imaste sto insomnia forum h sto #insomnia oti einai ki aytoi meli kai xristes toy insomnia poy mpenoyn me ayton ton skopo.<BR>Aloste pos mporoyn na xeroyn thn ip mas gia na kanoyn kati tetio?<BR>Pisteyo oti kai ektos insomnia na imastan pali ta idia tha ixame.<BR><P>------------------<BR>Filika <BR><B> [email protected] </FONT c></B>
fkkso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Σιγά σιγά ρε παιδιά... Ένας ένας... Λοιπόν έχουμε και λέμε:<P>1) Σε καμμία περίπτωση δεν υπονόησα ότι οι opers και οι administrators μου έκαναν επίθεση με trojan. Αν κάτι τέτοιο αφέθηκε μετέωρο σας παρακαλώ να το αγνοήσετε. Η επίθεση έγινε είτε από άτομα όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος antinsomnia (με τον συγκεκριμένο μάλιστα βρίστηκα γα πολύν καιρό) είτε από κάποιον (όνομα δεν λέω) τον οποίο υποψιάζομαι λόγω πολλών πολιτικών διαφωνιων (και plz μην αρχίσετε όλοι όσοι διαφωνείτε μαζί μου να ρωτάτε "Μήπως εννοείς εμένα?" διότι χωρίς αποδείξεις δεν θα κατηγορήσω κανέναν ποτέ.<P>2) Τελικά φυσικά δεν έγινε τίποτε. Δοκίμασα τα πάντα (μέχρι που το απόγευμα πήγα το δίσκο μου σε υπολογιστή ενός φίλου) αλλά τίποτε... Ο φάκελος εξαλείφθηκε και είναι όντως πολύ μυστήριο. Να ρωτήσω... Κάποιος που μου έβαλε trojan μπορεί να έκανε χρήση των εγκατεστημένων προγραμμάτων μου (π.χ. to Norton WipeInfo) ώστε να εξαφάνισε κάτι από το δίσκο μου?<P>3) Με το proficiency όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Αν εξειρέσουμε το παλούκι Vocabulary όλα ήταν εξειρετικά. Ιδίως στα προφορικά όπου με κράτησε 25 λεπτά (!!!!!) και συζητούσαμε για την επέμβαση των αμερικανών στο Κόσσοβο. Την ταυτότητα την βρήκα χθες αργά. Ξέρετε πού ήταν? Σελιδοδείκτης σε ένα βιβλίο...<P>4) Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους όσους προσεφέρθηκαν να μου στείλουν firewalls αλλά δεν τα θέλω. Ούτως ή άλλως μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιούσα ποτέ...
Aylus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Dionisos:<BR><B>Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να δέχεστε επιθέσεις επειδή μπαίνετε στο site της insomnia ή επειδή μπαίνετε στο κανάλι #insomnia. ...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Exeis dikio... profanos epidi ton perisotero kairo ton pername edomesa!<BR>;-)<P>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.