Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
*

* Αυτή τη στιγμή νομίζω το καλύτερο είναι το Xenocode.

Αν έχετε απορίες, ρωτήστε.

Αυτό το xencode.. είναι καλύτερο απο το thinamp??

Αν βάλεις το thinamp ΣΕ virtual machine το portable app που βγαίνει κάνει κάτσε καλά δουλειά...

Ποια η διαφορά ??βοήθα με λίγο:-D

Δημοσ.
Αυτό το xencode.. είναι καλύτερο απο το thinamp??

Αν βάλεις το thinamp ΣΕ virtual machine το portable app που βγαίνει κάνει κάτσε καλά δουλειά...

Ποια η διαφορά ??βοήθα με λίγο:-D

Κατ' αρχήν βολεύει η virtual machine χωρίς συζήτηση για διάφορους λόγους.

Πράγματι το thinstall και το xenocode στη ουσία κάνουν την ίδια δουλειά.

Οπως έγραψα και πριν κάποιες εκδόσεις του thinstall δεν δουλεύουν στα 7.

Δουλεύοντάς τα μου άφησε καλύτερη εντύπωση το xenocode.

Πχ. διαλέγεις από τα exe του προγράμματος ποιά θα έχει το Portable (ποιά θα φαίνονται).

Αν και δεν το έχω ψάξει ολόκληρο συνεργάζεται με το sandboxie δηλ. υποθέτω εγκαθιστάς στο sandbox και φτιάχνει από εκεί portable.

Επίσης όταν τρέχεις το portable και ανοίξεις αρχεία, βρίσκεις στο Program Files το πρόγραμμα λες και είναι κανονικά εγκατεστημένο.

Θέλει διάβασμα από το site για λεπτομέρειες αλλά τελικά η αίσθησή μου από ότι είδα και διάβασα είναι ότι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Το τσέκαρα το p.m..Βλέπω το έψαξες το πράγμα:P....

Μάλιστα μάλιστα!! θα σε πω τα αποτελέσματα όταν δοκιμάσω το Xenocode...;)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη εχει περασει καιρος που εχει ανοιξει αυτο το θεμα, το πως γινετε τωρα μια εφαρμογη portable  με το vmware thinamp ισχυει η αρχικη περιγραφη η εχει αλλαξει κατι, και αυτο θα πρεπει να γινετε σ' ενα καθαρο λειτουργικο συστημα? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Toυλαχιστον μπορει να μου πει καποιος, μπορουμε να εγκαθιστουμε ετοιμες portable εφαρμογες, που κυκλοφορουν στο διαδικτυο, η ειναι καλυτερα να τις φτιαχνουμε με το thinamp.

Δημοσ.

Απλως ρωταω αν ειναι πιο σωστο να τις φτιαχνουμε με το thinamp η να τις κατεβαζουμε ετοιμες γιατι διαβασαLink.png Site: http://www.thegreekz.com/forum/archive/index.php/t-668311.html">εδω   οτι καλυτερο ειναι να δημιουργουμε με το thinamp, portableapps σ'ενα καινουργιο (καθαρο) λειτουργικο για να αποφευγονται οι διενεξεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Exω φτιαξει καποιες portable εφαρμογες με το thinapp και το cameyo.Το ερωτημα ειναι το εξης. Δεν πρεπει η portable εφαρμογη να βγαινει λιγοτερα mb απο την εγκατεστημενη? Το ccleaner π.χ. ενω ειναι 6 mb στον φακελλο εγκαταστασης και τα 2 προγραμματα μου την βγαζουν 15mb (portable). Oλες τις εφαρμογες που δημιουργησα μου βγαινουμε πολυ μεγαλυτερες σε μεγεθος απο τις εγκατεστημενες. Μπορει καποιος να μου γιατι συμβαινει αυτο? Ευχαριστω.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...