zohios Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ήθελα να αγοράσω μια παιγνιδομηχανή ,αλλά και μια ADSL σύνδεση που μου έληξε. Μέχρι που είδα μια διαφήμηση της Microland ,σύμφωνα με την οποία ,αγοράζοντας ένα playstation 2 169? ,παίρνεις δωρεάν 12 μήνες ADSL 1024!!! Έκτοτε ψάχνω που στο διάολο είναι η παραμύθα ,δεδομένου οτι είχα forthnet 1024 ,5 μήνες με 119?! Αν γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει πρίν το πάρουμε ,και τραβάμε τις φτέρνες μας. Α ξέχασα! η σύνδεση είναι Altecnet.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 h monh "paramy8a" amllon,einai to "eidos" ths syndeshs..Idea den exw,alla polloi paraponioyntai gia frikes stis syndeseis peran tou ote..Vevaia ola sxetika einai,kai isws mia..dokimh se peisei Pantws,mh soy fainetai toso parakseno,oi times "kontaroxtypioyntai",kai ta dwrakia einai mes' sto oplostasio...
Pink_Panther Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Altecnet, xmm mipws exei tpt krifous orous, dwrean sindesi gia 12 mines kai paramonh 24 ypoxrewtika i kati tetio? Oti moufia yparxei 8a thn deis sta psila gramata, an yparxei.
thes1os Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Η Altec έχει μουρλαθεί να δίνει δωρεάν συνδέσεις. Το ίδιο κάνει και με τα laptop της Toshiba και με έναν άλλον υπολογιστή desktop, τώρα και με το Playstation2... Προς το παρόν κανέναν λάκο δεν έχει η φαβα. Εγώ μόλις πρίν 15ημέρες ενεργοποίησα την εν λόγω δωρεάν σύνδεση. Απλά αν δεν θές -μιας και το πακέτο περιλαμβάνει ΚΑΙ πακέτο σταθερής τηλεφωνίας (εκεί φοβάμαι μήπως είναι στημένο το ναρκοπέδιο), μπορείς να τους πείς ότι εσύ επιθυμείς μόνο το ADSL χωρίς καμία άλλη προσφορά-δέσμευση-αλλαγή στην σταθερή τηλεφωνία με προεπιλογή φορέα κλπ κλπ. Έχεις το δικαίωμα, εγώ έτσι έκανα. Φρόντισε να διευκρινήσεις καλώς τα παραπάνω καθώς και ότι η προσφορά για το ADSL είναι εντελώς δωρεάν και ότι μετά την λήξη δεν είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις και όλα τα απαραίτητα κατά την διάρκεια της ηχογραφημένης συνομιλίας δίκην συμβολαίου, με τον εκπρόσωπο της Altec. Και κάντα αυτά για καλό και για κακό, έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
zohios Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Και πάλι ,κάτι δεν μου κολάει καλά! Θα περιμένω μπας και σιγουρευτώ καλλίτερα!
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Προσωπικά, είμαι 100% ευχαριστημένος από την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας της συγκεκριμένης εταιρείας. Το μόνο που σκέφτομαι, ως πρόβλημα, είναι να παραφορτωθούν οι γραμμές και να μην έχουμε την ταχύτητα που πληρώσαμε. Πάντως, 99% θα το πάρω το πακέτο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο χρόνος που θα περάσει για να ακυρωθεί η υπάρχουσα σύνδεση και να ενεργοποιηθεί η νέα. Πάμε για μήνα χωρίς ιντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.