Προς το περιεχόμενο

Τύχη βουνό

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα δεν μου άρεσε, όπως και δεν μου αρέσει καμία ελληνική σειρά... Σπάνιες ήταν εκείνες που άξιζαν... όπως τα εγκλήματα, το κωνσταντίνου και ελένης , το εμεις και εμείς κτλπ...

Ακομα και το παρα πέντε πολύ το τράβηξαν και κατάντησε αηδία... Το έβλεπα μέχρι ενώς σημείου αλλα το παράτησα απο την νέα σαιζόν....

Δημοσ.
Oι Ποντιοι σιγουρα ..

και ενας λόγος που δε το βλέπω είναι οτι με νευριάζει η μανία των ποντίων με την παράδοσή τους, λες και εμεις οι άλλοι δεν έχουμε παραδόσεις, και νευριάζω ακόμη παραπάνο γιατί ο συνενοικιαστής μου (μην πω συγκάτοικος και παρεξιγηθώ :P) είναι πόντιος και μου τι δίνει όταν το βάζει να το δει, ενώ δεν είναι και τόσο καλό....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Oι Ποντιοι σιγουρα ..

Αν και άργησα.. είμαι Πόντιος και δεν τη βλέπω (είδα μόνο 1-2 από τα πρώτα επεισόδια όταν ήμουν στον Έβρο λόγω στρατού και με έτρωγε η μλκ, αλλά δεν είχε να κάνει με το ότι ήταν ποντιακή σειρά, απλά καινούρια :-D)

desolatorXT καμιά σχέση. Δεν έχουν όλοι οι Πόντιοι μανία με την παράδοσή τους

Δημοσ.

και εγω ειμαι Ποντιος και δεν το βλέπω,δεν μου αρεσε απο την αρχή.Σαφως και πρεπει οχι μονο οι Ποντιοι αλλα ολοι οι Ελληνες να τιμουμε τις παραδοσεις για να μην ξεχνάμε τι τραβηξαν οι προγονοι μας για να ειμαστε ελευθεροι εμεις..desolatorXT αν νευριαζεις με αυτο το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι εισαι βλ....ς

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω πως η σειρά αυτή έπεσε θύμα των μεγάλων προσδοκιών που δημιούργησε στην αρχή, πέρσι το καλοκαίρι με το διαφημιστικό τρέιλερ.

Το φθινόπωρο έφυγα για σπουδές στο εξωτερικό και δεν την είδα, αλλά από ό,τι μου έλεγαν από την Ελλάδα, τελικά ήταν μούφα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, μιας και είμαι ακόμα δυστυχώς καλοκαιριάτικα στο εξωτερικό, την είδα όλη τη σειρά. Και μου άρεσε αρκετά.

Τα πρώτα 2-3 επεισόδια την αδικούν πιστεύω πολύ. Από εκεί και πέρα έστρωσε αρκετά, με εξαίρεση την κα Παπασπυροπούλου και την Έλσα...

όπως και οι κυράδες στην αρχή των πρώτων επεισοδίων... θα μπορούσαν να το χειριστούν σαφώς καλύτερα το θέμα...

Anyway, μου άρεσε πολύ η σειρά, και με συγκίνησε ιδιαίτερα, ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο Κοντογιαννίδης, η Ναζλίδου και ο Γρηγοριάδης (με εξαίρεση τα πρώτα επεισόδια ο τελευταίος) ήταν φοβεροί!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...