v-tidus Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Από εκεί που δεν το περίμενα, μου προέκυψε άλλο ένα κουφό πρόβλημα. Μόλις αγόρασα ένα ασυρματο πληκτρολόγιο με ποντίκι και έκανα install τους drivers του, πήγα να δοκιμάσω τα πλήκτρα συντόμευσης για το media player, και τι να δω? Η εικόνα σε όλα μου τα αρχεία ήταν χάλια!! Λες και ήταν άλλα αρχεία! Τι μπορεί να έφταιξε??? Παρακαλώ, επειδή μου μπαίνουν ιδέες format, βοηθήστε με!! ΕDIT: Αν δεν φταίει αυτό, που μάλλον δεν φταίει, πως μπορώ να πειράξω τις ιδιότητες αναπαραγωγής βίντεο ώστε να το βάλω στην μέγιστη ευκρίνεια??( μήπως έχει πειραχτεί κάτι από εκεί..)
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Για δες τα αρχεία με άλλο πρόγραμμα και πες αν κι εκεί έχεις πρόβλημα.
v-tidus Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ναι, το ίδιο μου κάνει και με το vlc... Κάτι μου λέει πως η κάρτα γραφικών διανύει τις τελευταίες στιγμές της...
Stavros_Ribo Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Οι κάρτες γραφικών παθαίνουν κολλήματα όταν εγκαθιστάς νέα προγράμματα. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι καινούργια γι` αυτό ψάξε στο site του κατασκευαστή για νέους drivers της κάρτας γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.