Προς το περιεχόμενο

Βαση στηριξης PDA-GPS

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έψαξα πάρα πολύ εξάντλεισα όλα τα όρια και τελικά κατέληξα εδώ http://www.dsldevelopments.com/ δεν θα βρείτε τπτ καλύτερο ούτε σαν εργοστασιακή κατασκευή.Έκανε 20 μέρες να έρθει αλλά αξίζει κάθε cents.

Για το αυτοκινητό σου υπάρχει...

http://www.dsldevelopments.com/brodit/holder/Mio+P350-Brodit-Holder.asp

Και σου προτείνω αυτή τη θέση.:-D

ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΤΠΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.Μπαίνει βγαίνει πανεύκολα και χωρίς σημάδι και

είναι σταθερή και ακλόνητη στη θέση της.

Sorry δεν είδα οτι την αγόρασες ήδη....πάντως για κάθε αυτοκίνητο...υπάρχει ειδικά μελετημένη βάση.Ο αεραγωγός να μην "κρεμάσει"..

Μπορείς να μας πεις πόσο σε κόστησε η βάση μαζί με όλα τα έξοδα?

Φανατάζομαι πήρες ολο το σετάκι, δηλαδη, βάση αεραγωγού κούμπωμα και θηκη για το PDA.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό 848650.jpg

και αυτό 853796-4.jpg

Αν θυμάμαι καλά γύρο στα 70-80 ευρώ.Σίγουρα είναι πάρα πολλά λεφτά αλλά δεν το μετάνιωσα.Αν αλλάξεις συσκευή αλλάζεις μόνο το clip το mount παραμένει

το ίδιο μέχρι να αλλάξεις το αυτοκίνητο!! :-D

Δημοσ.

Εγω παντως εχω αγορασει αυτον:

http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCM

Το χρησιμοποιεις ειτε με τη βεντουζα (πολυ καλη, δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κατω) ειτε στον αεραγωγο με το αλλο εξαρτημα που εχει δεξια στην φωτο.

Τα "αυτακια" που εχει κλεινουν προς τα μεσα και κρατουν οποιοδηποτε PDA και αν του βαλεις...

Δημοσ.
Εγω παντως εχω αγορασει αυτον:

http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCM

Το χρησιμοποιεις ειτε με τη βεντουζα (πολυ καλη, δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κατω) ειτε στον αεραγωγο με το αλλο εξαρτημα που εχει δεξια στην φωτο.

Τα "αυτακια" που εχει κλεινουν προς τα μεσα και κρατουν οποιοδηποτε PDA και αν του βαλεις...

Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά? απο το σιτε που εχεις το παρηγγειλες? Στον αεραγωγό δοκίμασες να το βαλεις? ειανι στερεο εκει?

Δημοσ.
Πόσο σου κόστισε με τα μεταφορικά? απο το σιτε που εχεις το παρηγγειλες? Στον αεραγωγό δοκίμασες να το βαλεις? ειανι στερεο εκει?

Πηγα και το πηρα απο το μαγαζι, οποτε δεν ξερω για μεταφορικα.

Τηλεφωνικα εκανα την συννενοηση.

Στον αεραγωγο δεν το δοκιμασα, γιατι ποτε δεν ειχα σκοπο να το βαλω εκει.

Πρωτα απο ολα το PDA θελω να ειναι στο οπτικο μου πεδιο και οχι να στριβω το κεφαλι μου για να το δω και δευτερον δε θελω να το ψησω το χειμωνα αναβοντας το καλοριφερ. ;)

Η συγκεκριμενη βαση εχει αρκετα μεγαλο και ευλιγιστο βραχιονα στηριξης, οποτε πολυ ευκολα μπορεις να τοποθετησεις τη βεντουζα σε θεση που να σε βολευει αλλα και να μην σου περιοριζει το οπτικο πεδιο.

Δημοσ.
Πηγα και το πηρα απο το μαγαζι, οποτε δεν ξερω για μεταφορικα.

Τηλεφωνικα εκανα την συννενοηση.

Στον αεραγωγο δεν το δοκιμασα, γιατι ποτε δεν ειχα σκοπο να το βαλω εκει.

Πρωτα απο ολα το PDA θελω να ειναι στο οπτικο μου πεδιο και οχι να στριβω το κεφαλι μου για να το δω και δευτερον δε θελω να το ψησω το χειμωνα αναβοντας το καλοριφερ. ;)

Η συγκεκριμενη βαση εχει αρκετα μεγαλο και ευλιγιστο βραχιονα στηριξης, οποτε πολυ ευκολα μπορεις να τοποθετησεις τη βεντουζα σε θεση που να σε βολευει αλλα και να μην σου περιοριζει το οπτικο πεδιο.

Φίλε ειχα την εντύπωση ότι το σιτε ειναι ξένο γιατί μου άνοιγε στην αγγλικη γλώσσα, χωρίς να ψάξω παραπέρα. οποτε μπορω να συνενοηθω εύκολα.

Εγω προτιμώ στον αεραγωγό, γιατί είναι τέτοια η θέση του που βολευει, και όσο για τη ζέστη ή το κρύο κλείνω την παροχή στον συγκεκριμένο αεραγωγό και δεν υπάρχει φόβος να το ψήσω.. Στη βεντούζα ίσως έχεις λίγο καλύτερη οπτική επαφή με το εργαλείο, αλλά να βλέπεις αυτά τα μαρκούτσια κολλημενα, και το καλώδιο φόρτισης να διασχίζει όλο το ταμπλό (γιατί εγω το έχω συνήθως μόνιμα στον φορτιστή), το βλέπω λίγο αντιαισθητικό.

Εσύ βέβια ίσως βρήκες την κατάλληλη θέση που να να μην ενοχλούν όλα αυτά.

Σου είναι εύκολο να στείλεις μια φωτο με τα ποδαράκια που έχει για τον αεραγωγό, να πάρω μια εικόνα γιατί είχα παρόμοια βάση και μου σπάσανε τα ποδαρακια, και δεν θελω να την ξαναπατήσω.

Thkns!

Δημοσ.
Φίλε ειχα την εντύπωση ότι το σιτε ειναι ξένο γιατί μου άνοιγε στην αγγλικη γλώσσα, χωρίς να ψάξω παραπέρα. οποτε μπορω να συνενοηθω εύκολα.

Εγω προτιμώ στον αεραγωγό, γιατί είναι τέτοια η θέση του που βολευει, και όσο για τη ζέστη ή το κρύο κλείνω την παροχή στον συγκεκριμένο αεραγωγό και δεν υπάρχει φόβος να το ψήσω.. Στη βεντούζα ίσως έχεις λίγο καλύτερη οπτική επαφή με το εργαλείο, αλλά να βλέπεις αυτά τα μαρκούτσια κολλημενα, και το καλώδιο φόρτισης να διασχίζει όλο το ταμπλό (γιατί εγω το έχω συνήθως μόνιμα στον φορτιστή), το βλέπω λίγο αντιαισθητικό.

Εσύ βέβια ίσως βρήκες την κατάλληλη θέση που να να μην ενοχλούν όλα αυτά.

Σου είναι εύκολο να στείλεις μια φωτο με τα ποδαράκια που έχει για τον αεραγωγό, να πάρω μια εικόνα γιατί είχα παρόμοια βάση και μου σπάσανε τα ποδαρακια, και δεν θελω να την ξαναπατήσω.

Thkns!

Και εγω δεν την θελω καθολου την βεντουζα , γιατι πρωτον μου χαλαει την εικονα του αμαξιου και δευτερον ο αεραγωγος εχει παρα πολυ καλη θεση και δεν χρειαζεται να μου αποσπα την προσοχη....

Δημοσ.
Αγόρασα αυτό 848650.jpg

και αυτό 853796-4.jpg

Αν θυμάμαι καλά γύρο στα 70-80 ευρώ.Σίγουρα είναι πάρα πολλά λεφτά αλλά δεν το μετάνιωσα.Αν αλλάξεις συσκευή αλλάζεις μόνο το clip το mount παραμένει

το ίδιο μέχρι να αλλάξεις το αυτοκίνητο!! :-D

Ενδιαφερομαι και εγω για μια βαση αλλά να τοποθετητε στον αεραγωγο.Εχω ενα ΗP travel companion.Κοιτα στο play247 ,δεν ενθουσιαστηκα με κατι.Αυτο που φαινεται οτι εχεις βαλει στον αεραγωγο σου τι ειναι?

Δημοσ.

Είναι η σταθερή βάση που είναι ειδικά μελετημένη για το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.Εκέι πάνω κουμπώνει αντίστοιχα με το μοντέλο του κινητού-pds-gps η ειδική θήκη.Πιστεύω από τις φώτο που παράθεσα γίνεται εύκολα αντιληπτό...πόσο μάλλον αν μπείτε στο site και δείτε τα flash videos που κάνουν επίδειξη της εν λόγω καινοτομίας.Αν πχ αλλάξω αργά η γρήγορα συσκευή απλά αγοράζω μόνο τη θήκη και οχι ολο το σύστημα.Anyway δεν είμαι πωλητής-αντιπρόσωπος ούτε εχω κάποιο όφελος.Μπείτε δείτε διαβάστε κ λίγο καμιά σελίδα και κρίνετε.

Υ.γ : Η βάση δεν κρεμιέται από κανένα αεραγωγό,δεν τρυπιέται βιδώνεται πάνω στο αμάξι και μπαίνει βγαίνει στο λεπτό.Εκμεταλλεύται τις εσοχές-"αρμούς" των πλαστικών του ταμπλό και στέκεται ακλόνητη σε κάθε είδους ανατάραξη.Αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...