arkas2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 egw pantos vrika mia prosfora Toshiba A100-011 me 2GB RAM omos sta 1340eurw kai to skeftomai sovara...kai ta Hp kala einai apla apo oti exo akousi Toshiba pio piotika kai pio aksiopista.
flyer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εχω το Toshiba A100-011 κανα τριμηνο.Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κατ'αρχην σε προδιαθετει θετικα η ποιοτητα κατασκευης του.Ειναι αθορυβος και πολυ "κρυος" (τουλαχιστον σε χαλαρες εφαρμογες-ιντερνετ,ταινιες,office).Η αυτονομια του ειναι περιπου στο διωρο σε απλες εφαρμογες (πχ ταινιες).Εχει το κλασσικο κρυφο partition για restore του λειτουργικου ,αλλα συνοδευεται και απο recovery dvd (με τα vista) για περιπτωση format.Εμενα ειχε 1χ1024 οποτε αγορασα αλλο ενα dimm (70 κατι ευρω απο το γνωστο e-μαγαζι) το οποιο και το αναγνωρισε αμεσως. Παντως πιστευω πως οτι και αν επιλεξεις μεταξυ Toshiba και HP θα μεινεις ευχαριστημενος.Ελπιζω να βοηθησα. edit Με 140 ευρω επεκτεινεις την εγγυηση για 3 χρονια...
arkas2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εχω το Toshiba A100-011 κανα τριμηνο.Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κατ'αρχην σε προδιαθετει θετικα η ποιοτητα κατασκευης του.Ειναι αθορυβος και πολυ "κρυος" (τουλαχιστον σε χαλαρες εφαρμογες-ιντερνετ,ταινιες,office).Η αυτονομια του ειναι περιπου στο διωρο σε απλες εφαρμογες (πχ ταινιες).Εχει το κλασσικο κρυφο partition για restore του λειτουργικου ,αλλα συνοδευεται και απο recovery dvd (με τα vista) για περιπτωση format.Εμενα ειχε 1χ1024 οποτε αγορασα αλλο ενα dimm (70 κατι ευρω απο το γνωστο e-μαγαζι) το οποιο και το αναγνωρισε αμεσως.Παντως πιστευω πως οτι και αν επιλεξεις μεταξυ Toshiba και HP θα μεινεις ευχαριστημενος.Ελπιζω να βοηθησα. edit Με 140 ευρω επεκτεινεις την εγγυηση για 3 χρονια... euxaristw poli!!!sigoura voithises!genika o epeksergastis ti leei?sta paixnidia?provlimatizete pouthena o epeksergastis?
flyer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ακομα δεν εχω βαλει κανα παιχνιδι,οποτε δεν εχω προσωπικη αποψη.Αυριο το απογευμα μετα τη δουλεια θα βαλω κανα fear να τρεξει και θα ξαναποσταρω.
arkas2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 to diko sou twra einai me 2 gb ram?euxaristo poli gia ta post.se efarmoges opos nero epeksergasia tragoudion kai video pos pai o epeksergastis?
MixalisX Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 to diko sou twra einai me 2 gb ram?euxaristo poli gia ta post.se efarmoges opos nero epeksergasia tragoudion kai video pos pai o epeksergastis? core 2 duo filaraki, pws na einai ?
arkas2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 core 2 duo filaraki, pws na einai ? filaraki den me voithane i ritorikes erotisis sou!!!!an kseris apanta allios asto....
MixalisX Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 filaraki den me voithane i ritorikes erotisis sou!!!!an kseris apanta allios asto.... Na htan kai erotish.... apla ilithia apantish edwsa, na min kanoume ligo xabale na perasei kai h wra
stekon Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Εχω το Toshiba A100-011 κανα τριμηνο.Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κατ'αρχην σε προδιαθετει θετικα η ποιοτητα κατασκευης του.Ειναι αθορυβος και πολυ "κρυος" (τουλαχιστον σε χαλαρες εφαρμογες-ιντερνετ,ταινιες,office).Η αυτονομια του ειναι περιπου στο διωρο σε απλες εφαρμογες (πχ ταινιες).Εχει το κλασσικο κρυφο partition για restore του λειτουργικου ,αλλα συνοδευεται και απο recovery dvd (με τα vista) για περιπτωση format.Εμενα ειχε 1χ1024 οποτε αγορασα αλλο ενα dimm (70 κατι ευρω απο το γνωστο e-μαγαζι) το οποιο και το αναγνωρισε αμεσως.Παντως πιστευω πως οτι και αν επιλεξεις μεταξυ Toshiba και HP θα μεινεις ευχαριστημενος.Ελπιζω να βοηθησα. edit Με 140 ευρω επεκτεινεις την εγγυηση για 3 χρονια... Μπορεις να πεις ποια μνημη αγορασες?
nixteridas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 εγώ πάντος αποφάσισα να πάρω το Α100-011 σίγουρα θα έπερνα toshiba ( έχει ένα ο αδερφός μου και είναι σκυλί μαύρο ! ) και είμουν μεταξύ Α100-011 και Α100-003 το δεύτερο ξέφευγε στην τιμή (Τ7400) και το αφησα γιατί με τα λεφτά επιπλέον έχω να αγοράζω θήκη , ποντίκι , δίσκο , sticks , sd και ext. soyndcard ( αυτό κι αν είναι μπελάς !! ) όσον αφορά την μνήμη είναι πολύ απλό ανοίγεις το καπάκι από το φορητό , βλέπεις το μοντέλο της μνήμης. Στη συνέχεια κοιτάς τα χαρακτηρηστικά της μνήμης online (MHz , timing ) και πας να πάρεις μια kingston (κατα προτίμηση ). εγώ αυτό θα κάνω από βδομάδα !!! μιας και θα είναι το πρώτο μου laptop λέω να μην ξοδευτώ ιδιάιτερα. Εξάλλου το laptop το αγοράζεις για 3 με 4 χρόνια το πάρα πολύ ! Έτσι με αυτό (θα είναι το πρώτο μου ) θα δω τι μου λείπει και όταν θα έρθει ο καιρός να πάρω άλλο δεν θα μπαίνω στα forums να πρήζω τους πάντες για μλκιες ... toshiba ...
molivos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα HP γιατί απλά... έχουν πολύ καλές επιδόσεις, ελάχιστα βγαίνουν προβληματικά (σε αντίθεση με τα Toshiba) και έχουν και super design! Oυυυυππςςς ?????? Tι εννοεις ? Δεν νομιζω να συγκρινονται τα HP σε αξιoπιστια με τα Toshiba ... Σε Design ισως ...;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.