Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-011 vs Hp pavilion 6388ea

arkas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τοσιμπα,γιατι ειναι τοσιμπα

αλλα εβγαλε και νεα σειρα Α200 που δινει 2 χρονια εγγυηση

δες τα και αυτα

Δημοσ.

ta eida alla den exoun kali karta grafikon vevaia tha moupis se kana xrono oute i geforce 7600 tha mpori na paizi tipota.apla den tha einai geforce 7300 opos kai na to kanis apla to hp exi ta idia lefta me to toshiba alla kai 2gb ram

Δημοσ.

ε τοτε απαντησες μονος σου στο ερωτημα σου!

ειναι θεμα προτεραιοτητων! εγω βαζω την αξιοπιστια πανω απο τις επιδοσεις, λογο κακης πειρας

Δημοσ.

katarxas euxaristw olous oso gia to thema ram tha tin paro apo tin etaireia para apo kapio magazi i site giati poli apla an gini kamia stravi den se kalipti i eggiisi.apo oti rwtisa i 1gb ram stin toshiba kani giro sta 120eurw ara oxi kai toso ftini.

Δημοσ.

αν ειχε μονο 120 το 1 γιγα θα πηγαινα και εγω να βαλω εκει,αλλα τοσο εχει τα 512 ΜΒ

επισης το θεμα με το τοσιμπα ειναι αν εχει πανω 2*512;

που σημαινει αν θες να κανεις αναβαθμιση πρεπει να βγαλεις το ενα απο τα δυο ντιμακια η και τα δυο...

οποτε το κοστος ειναι πολυ παραπανω

Δημοσ.
thelo na vgalo kai ta dio dimakia kai na valo 2*1024mb.to kostos einai peripou 200eurw extra aksizi omos?

Έχω τον Α100-011 εδώ και δυο μήνες και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Ο δικός μου έχει 1χ1024. Αδύνατον να κάνουν 2χ1024 200 ευρώ στην toshiba. Εμένα μου είπαν περίπου 250 ευρώ το 1χ1024. Οπότε θα βάλω μάλλον από αλλού.

Δημοσ.
Έχω τον Α100-011 εδώ και δυο μήνες και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Ο δικός μου έχει 1χ1024. Αδύνατον να κάνουν 2χ1024 200 ευρώ στην toshiba. Εμένα μου είπαν περίπου 250 ευρώ το 1χ1024. Οπότε θα βάλω μάλλον από αλλού.

eisai sigouros?mipos exoun pesi oi times apo tote pou rotises?

Δημοσ.

telika estila email stin toshiba gia na mou poun poso kani to 1gb ram idou i apantisi "Η έξτρα μνήμη 1GB για το μοντέλο που επιλέξατε έχει κόστος 163 ευρώ με ΦΠΑ και

μπορείτε να την προμηθευτείτε από το δίκτυο συνεργατών μας www.toshiba.gr"

gia na kseroume akrivos...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα HP γιατί απλά... έχουν πολύ καλές επιδόσεις, ελάχιστα βγαίνουν προβληματικά (σε αντίθεση με τα Toshiba) και έχουν και super design!

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα HP γιατί απλά... έχουν πολύ καλές επιδόσεις, ελάχιστα βγαίνουν προβληματικά (σε αντίθεση με τα Toshiba) και έχουν και super design!

edw oloi mesa sto forum lene oti ta toshiba einai pio aksiopista kai erxesai twra kai petas tin vomva sou kai me mperdeueis pali....

Δημοσ.

οχι παιδια, για ΗΡ δεν ξερω αλλα τα τοσιμπα δυσκολα βγαζουν προβλημα, εκτος κλασσικα και αν εισαι γκαντεμης, οπου ισχυει σε ολες τις μαρκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...