kazanas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ena design san tin selida sou 8a itan ok.. den xreiazetai na einai kati fobero..px des youtube panta se leuko fonto omws kai oxi kitrino..exei sobarotita kai aplotita
yannisc Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ena design san tin selida sou 8a itan ok..den xreiazetai na einai kati fobero..px des youtube panta se leuko fonto omws kai oxi kitrino..exei sobarotita kai aplotita και ποιος σου είπε ότι είναι εύκολο να κάνεις "απλό design"? Το design της σελίδας μου έχω πληρώσει designer για να είναι έτσι. Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για το greekphones.info.
silverthan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Πολύ καλό, μπράβο! Το design είναι μια χαρά έτσι, μην το αλλάξεις και άσε να λένε...
kazanas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Den xreiazetai na plirwseis.. mporei na breis kapoion..8a sou steilw pm exete dei kanena sobaro site ipiresiwn se kitrino fonto paidia? parte ta ena-ena
yannisc Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1ον: υπάρχουν πολλά "σοβαρά site υπηρεσιών" και σε κίτρινο και σε ό,τι φόντο θες. 2ον: ποιος σου είπε ότι θέλω να κάνω ένα "σοβαρό site υπηρεσιών" 3ον: το φόντο δεν είναι κίτρινο, είναι άσπρο. Κίτρινο είναι το input box και το κουτί των αποτελεσμάτων. 4ον: Σημασία για την εμφάνιση δεν έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά το γενικό σύνολο και τι αίσθηση σου βγάζει, που έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Πάντως είμαι ανοιχτός σε προτάσεις... θα δοκιμάσω και με άλλα χρώματα... όντως το είναι λίγο κουραστικό... Αυτή τη στιγμή δουλεύω στη βελτίωση του toolbar (να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να μην απαιτεί δικιά του λωρίδα)...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Βάλε για background το υπογαλάζιο του παρόντος forum. Μια χαρά ξεκούραστο είναι.
yannisc Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Βάλε για background το υπογαλάζιο του παρόντος forum.Μια χαρά ξεκούραστο είναι. Το έβαλα, όντως είναι πολύ καλύτερο! thanks!
furious99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το addon σου μου κράσαρε το Firefox 2.0.0.3 (WinXP) στην εκκίνησή του. Έπρεπε να μπω σε safe mode για να το βγάλω...
nick_gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παιδιά, έφτιαξα firefox toolbar. Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.greekphones.info Πείτε μου αν δουλεύει και αν χρειάζεται βελτίωση. Σε μένα μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει καν ο browser.
yannisc Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ναι, έβαλα σχετική προειδοποίηση και στην σελίδα. Συμβαίνει σε κάποιους, δεν ξέρω σε ποιους. Όπως και να έχει ετοιμάζω νέα έκδοση εντελώς διαφορετική.
jaggelo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 To evala sta search engines tou firefox v.2.0.0.3 kai doulevi mia xara. Thanks yannisc
yannisc Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.1 του toolbar. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το http://www.greekphones.info, ενώ πιθανόν να δουλεύει και το udpdate των extension του firefox. Μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πάτε View > Toolbars > Customize και να σύερτε το την μπάρα αναζήτησης στο σημείο που επιθυμείτε. Ελπίζω να δουλεύει. Περιμένω σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.