petesoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κορυφαίο! Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό αλλά φυσικά δεν μπορούσα να το φτιάξω. Thanx!
apostolos2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 συγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβα πως γινεται να παίρνω την απάντηση καθώς χτυπάει το τηλέφωνο..:-?
androu Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 βλέπεις τον αριθμό και τον πληκτρολογείς πατάς search και βλέπεις ποιος είναι κ το σηκώνεις
desolatorXT Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 πάρα πολύ καλό και χρήσιμο, αλλα μια ερώτηση... Εγώ μπορώ να πάω και να αρχίσω να βάζω τιχαία νούμερα και να βλέπω ονόματα διευθύνσεις κτλπ, ειναι νόμιμο αυτο??? Π.Χ. στον τηλεφωνικό κατάλογο αν θές μπορείς να επιλέξεις να μην αναφέρετε το τηλέφωνο σου, υπάρχει και εδώ κάτι τέτιο??? Δευτερον στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν αναφέρονται διευθύνσεις, με πιο δικαίωμα εσύ γνωστοποιείς την δική μου διεύθηνση??? τα ίδια ισχύουν και φυσικα για τον ΟΤΕ... Απλά ερώτηση κάνω δεν πρόκειτε να σου δημιουργήσω κανένα πρόβλημα
kleidokratwr Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 πάρα πολύ καλό και χρήσιμο, αλλα μια ερώτηση... Εγώ μπορώ να πάω και να αρχίσω να βάζω τιχαία νούμερα και να βλέπω ονόματα διευθύνσεις κτλπ, ειναι νόμιμο αυτο??? Πάρε τηλ στο 11888 και στο λένε ανα πάσα στιγμή, αλλα εκεί με χρέωση περίπου 40 λεπτά του ευρώ ανα λεπτό που θα μιλήσεις. Τηλέφωνο/διεύθυνση/πόλη σου έχουν το δικαίωμα να τα δώσουν. Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται και απο την σελίδα τους. Π.Χ. στον τηλεφωνικό κατάλογο αν θές μπορείς να επιλέξεις να μην αναφέρετε το τηλέφωνο σου, υπάρχει και εδώ κάτι τέτιο??? Ναι αν πληρώσεις κάτι έξτρα και το κάνεις απόρρητο δεν φαίνονται πουθενά τα στοιχεία σου. Ούτε στους καταλόγους ούτε πουθενά. Δευτερον στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν αναφέρονται διευθύνσεις, με πιο δικαίωμα εσύ γνωστοποιείς την δική μου διεύθηνση??? τα ίδια ισχύουν και φυσικα για τον ΟΤΕ... Ο κατάλογος είναι μια πιο Lite εκδοση των στοιχείων που έχουν αυτοί στην βάση τους στο 11888 και στο site τους. Εκεί αναφέρεται διεύθυνση και δίνεται κανονικά σε όποιον την ζητήσει. Λογικά τους καλύπτει κάπως το συμβόλαιο που υπογράφεις κατα την δημιουργία της σύνδεσης σου και η έξτρα υπηρεσία που προσφέρουν με το απόρρητο για την οποία ενημερώθηκες υποτίθεται και δεν ήθελες. Κάπως έτσι θα είναι η δικαιολογία, δεν νομίζω να παρανομούν.
tmants Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Για Firefox παίζει τέλεια, κάνε κάτι και για Safari κάτι παίζει με το encoding και ενώ όλα φαίνονται καλά το αποτέλεσμα το βγαίνει στα "κινέζικα", thanx πάντως εξαιρετική προσπάθεια!!
apoikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Συγχάρητήρια για την προσπάθεια. Πολύ καλό το uncluttered interface, που μας γλιτώνει από το άθλιο whitepages Για να παίξει σωστά σε safari και konqueror, πρέπει το document με το αποτέλεσμα που έρχεται με το XMLHttpRequest() να έχει πάνω-πάνω το header: > <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Αν δε σου κάνει κόπο yannisc, πρόσθεσέ το για μας τους «μειονοτικούς»
rallis Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγω γιατί δεν μπορώ να την δω τη σελίδα ρε παιδιά?Κατέβηκε ή εχει κανενα πρόβλημα ο server? Διόρθωση:Τώρα είναι εντάξει!Πολύ καλή σελίδα και γρήγορη!Άριστα 10!
yannisc Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Me IE7 exei problimatakia toulaxiston se mena.. Τι πρόβλημα σου βγάζει σε IE7; Όσον αφορά konqueror, safari, προσέθεσα τη δήλωση encoding, αλλά δεν έχω αυτούς τους browsers για να το δοκιμάσω. Για πείτε μου, είναι οκ? Ετοιμάζω εν τω μεταξύ και firefox extension (toolbar). Πιστεύω σήμερα θα το έχω έτοιμο.
apoikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Όσον αφορά konqueror, safari, προσέθεσα τη δήλωση encoding, αλλά δεν έχω αυτούς τους browsers για να το δοκιμάσω. Για πείτε μου, είναι οκ? Ναι, μια χαρά παίζει ο konqueror. Ευχαριστούμε
kazanas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Den mou anoige i selida stin arxi file..twra einai ok Mallon ftaiei o IE mou gia na lene oloi oti einai ok Einai poli kali prospa8eia..filika na paratirisw oti 8a mporouses na baleis kalitero desing (xerw oti mporeis) kai episis na baleis kalitera kai pio "sobara" minimata apo auta poy exeis px Δε βρήκαμε τίποτα Μήπως το 4545343131 είναι κρυφό, κινητό ή απλά δε χρησιμοποιείται;
yannisc Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Παιδιά, έφτιαξα firefox toolbar. Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.greekphones.info Πείτε μου αν δουλεύει και αν χρειάζεται βελτίωση.
yannisc Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Den mou anoige i selida stin arxi file..twra einai okMallon ftaiei o IE mou gia na lene oloi oti einai ok Einai poli kali prospa8eia..filika na paratirisw oti 8a mporouses na baleis kalitero desing (xerw oti mporeis) kai episis na baleis kalitera kai pio "sobara" minimata apo auta poy exeis px Δε βρήκαμε τίποτα Μήπως το 4545343131 είναι κρυφό, κινητό ή απλά δε χρησιμοποιείται; Είμαι ανοικτός και σε προτάσεις design (δεν είμαι designer)... Όσον αφορά τα μηνύματα, όπως είπε και κάποιος παραπάνω, λίγο χιούμορ δε βλάπτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.